KUPI
cena:  366,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje: 3 nočitve, smučarska karta za smučišče Folgarida&Marilleva, shramba za smuči, parking, najem apartmana.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa, končno čiščenje 40,00 EUR ( v primeru, da niso očiščeni krožniki, pečica in hladilnik je doplačilo 50,00 EUR), kavcija: 100€/družino, katero dobite vrnjeno če zapustite apartma v takem stanju kot ste ga dobili.
  • Kuponi - vaucher je veljaven v terminu do  7.12.-10.12.2017 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Smučarsko središče Marilleva ima skupaj s Folgarido (enotna smučarska karta) 140 km smučarskih prog. Imamo pa od tu možnost smučanja tudi na smučišču Madonna di Campiglio in ostalih smučiščih Skirama Dolomiti - Passo Tonale, Ponte dilegno, Peio, Andalo, Paganella, Folgaria, Monte Bondone. Skupaj 360 km prog in 140 smučarskih naprav.

Residenca Sole Alto:
se nahaja na 1500 metrih nadmorske višine, med dvema glavnima smučiščema do katerih lahko prismučate ali pa se odpeljete z brezplačnim prevozom. Narodna parka Stelvio in Adamello e Brenta sta prav tako v bližini.
Apartmaji imajo lesena tla in velika okna s pogledom na Dolomite. Vključujejo veliko dnevno sobo, ločeno manjšo kuhinjo, televizijo ter lastno kopalnico. Nekateri imajo balkon. Na voljo je brezplačno parkirišče, WI-FI storitev je potrebno doplačati na recepciji. Na voljo so tudi apartmaji za 4, 5 in 8 oseb.
Apartmaji: stene med sobami so lesene pregradne ali pomične (harmonika)
1/2-3 studio MONO (manjši apartma za do 3 osebe): 25 m2, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, raztegljivo ležišče za 2 osebi, (ali: enojno ležišče za eno osebo in zložljivo ležišče), kopalnica (WC/TUŠ).
1/4 apartma BILO (večji apartma za do 4 osebe): dnevni prostor s kuhinjsko nišo, zakonsko ležišče ali raztegljivo ležišče za 2 osebi, spalnica (zakonsko ležišče ali ločeni ležišči ali pograd); kopalnica (WC/TUŠ)
1/6 apartma TRILO (apartma za do 6 oseb): dnevni prostor s kuhinjsko nišo, raztegljivo zakonsko ležišče, ena, dve ali tri spalnice (z zakonskim ležiščem ali ločenimi ležišči ali pogradom), kopalnica (WC/TUŠ); nekateri apartmaji so v dveh nadstropjih.
Priporočamo za manj zahtevne goste, ki jim je pomembna predvsem bližina smučišč.

Termin: 7.12.-10.12.2017

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
Derčeva 35
1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje