KUPI
cena:  270,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • CENA VKLJUČUJE: ​ sladka dobrodošlica, plastenka vode, welcome drink, 7 dnevno namestitev v hotelu Biševo, 7 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk, večerja s klasično strežbo), obisk TITOVE ŠPILJE in pohod na Hum, ogled mesta Vis,vodenje raztegovalnih vaj ,mini olimpijado, ogled notranjosti otoka, ogled podzemnih rovov ter bolnišnice JNA, animacijo, organizacijo ter turističnega spremljevalca. 
  • OBVEZNA DOPLAČILA turistična taksa 1,10 EUR na osebo na dan, prijavnina 14,00 EUR. *Pri prijavi minimalno 30-40 potnikov +20,00 EUR
  • MOŽNA DOPLAČILA:soba s pogledom na morje 14,00 EUR na osebo, 1/1 soba 8,00 EUR na dan, povratni avtobusni prevoz z vključenim trajektom 90,00 EUR, riziko odpovedi 18,00 EUR
  • POPUSTI: do12 leta v 1/2 sobi z dvema odraslima GRATIS, 2 otrok na dodatnem ležišču do 12 leta -50%, odrasli na dodatnem ležišču -20%
  • Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana, Novo Mesto(Odhod iz MB, Celja bo izveden v primeru najmanj 25 prijav).
  • Odhodi iz Maribora, Celja +15,00 EUR,
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu kupona in najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro kupona.
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Kupon lahko unovčite samo za termin 09.06.2018.
  • Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Program potovanja je časovno okviren.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni pred odhodom. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez zavarovanja rizika odpovedi, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska.Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa

8 - dnevni aktivni klub Vis junij in september 09.06. - 16.06.2018

Otok vis je majhen hrvaški otok v Jadranskem morju, kateri je prepoznaven po lepi obali, neokrnjeni naravi in dobri kulinariki. Vis ima zelo malo padavin ter prijetne temperature, poleti segajo okoli 24,3°C. Zelo dobro uspeva vinska trta, najbolj poznano viško vino je Plavac. Najvišji vrh na otoku je Hum 587m.
Otok Vis je bil v času druge svetovne vojne zatočišče Josipa Broza Tita. 

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4EVERLIFENET
Vlado Balažinec s.p.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

PROGRAM:

1.DAN: Namestitev v hotelu BIŠEVO. Hotel je lociran tik ob peščeni plaži,  od centra mesta Komiže oddaljen približno 100m. Popoldne prosto, zvečer večerja v hotelu in nočitev. 
2.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri.(raztegovalne vaje) Zajtrk. Po zajtrku izlet v notranjost otoka, ogled TITOVE ŠPILJE. Sledi vzpon na najvišjo točko na otoku—HUM (587 m). Pešpot Podšpilje  -  Titova špilja  -  Hum in nazaj (cca 2,5 ure hoje). Popoldan obisk kmečkega turizma (IZPOD PEKE - ob doplačilu) ter ogled Ribiškega muzeja v Komiži (ob doplačilu). Večerja. Polka večer.
3.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri.. (raztegovalne vaje) Zajtrk . Po zajtrku možnost ogleda MODRE ŠPILJE (ob doplačilu), ki leži na vzhodnem delu otoka BIŠEVO v zalivu Balun. Prvi jo je opisal Ransonet, javnosti pa je dostopna od 1884, ko je bil narejen vhod iz zunanje strani. Ima dva vhoda: manjši, ki je bil narejen umetno in večji, skozi stropno odprtino. Iz stropne odprtine pada v jamo snop sončnih žarkov, ki se odbijajo od vode in ustvarjajo modro svetlobo. Jama je globoka med 3 in 20 metri. Po ogledu se bomo odpravili peš preko otoka v uvalo PORAT na eno izmed najlepših plaž, kjer bomo imeli kosilo. Prosto in kopanje. Vrnitev v Komižo v večernih urah. Večerja in nočitev.
4.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri..(raztegovalne vaje) Zajtrk. Po zajtrku odhod (pešpot cca 2 uri hoje) na Stupište in ogled vojaške postojanke (ogled podzemnih rovov ter izhode na prve topovske linije (obvezna baterija). Po ogledu rovov degustacija na kmetiji Sviličič - doplačilo (sir, marmelada, ribja pašteta, vino, rakija, likerji). Dalmatinski večer in nočitev.
5.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. (raztegovalne vaje)Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili do mesta Vis, kjer se bomo sprehodili po zanimivem antičnem mestu ter na obali popili kavico ali sok. Ogledali si bomo tudi  arheološki in zgodovinski muzej (ob doplačilu). Po ogledu Visa se bomo odpravili na čudovito plažo Stinivo, kjer bomo imeli tradicionalno viško kosilo in zabavo na plaži (ob doplačilu). Večerja. 
6.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri.(raztegovalne vaje).  Zajtrk. Po zajtrku vožnja z ladjo okoli otoka in ogled Stinive, Rukavca, Zelene špilje, Bodikovca itd… (ob doplačilu). Ostali prosto. Večerja. 
7.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri.(raztegovalne vaje).Zajtrk. Po zajtrku ogled ostankov bolnišnice JNA (pešpot cca 1,5 ure hoje) in izlet v notranjost otoka (PLISKO POLJE - letališče, Rukavac) prosto. Večerja
8.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje). Zajtrk. Po zajtrku prosto. V opoldanskih urah odhod iz Komiže.Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah. 

*Opomba k ceni
TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.