KUPI
cena:  485,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; povratni prevoz z visoko turističnim avtobusom, povratni trajektni prevoz, 7 dnevna namestitev v hotelu PARCO DI AGAVI****, 7 dnevni polpenzion, vstop v termalni bazen, jutranje razgibavanje, mini olimpiada, pohod do mesta Forio, izlet v zaliv Citara, vstopnina v najbolj ohranjeno rimsko mesto Pompeji, animacija, stroški cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, turističnega spremljevalca ter DDV.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 2,40 EUR po osebi na dan in prijavnina 14,00 EUR
  • Možno doplačilo : enoposteljna soba + 110,00 EUR, riziko odpovedi 5%, zavarovanje AS s asistenco v tujini 8,00 EUR
  • Kuponi - vaucher je veljaven v terminu od 07.10. - 14.10.2018 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

8 DNEVNI OTOK ISCHIA - OTOK MLADOSTI IN ZDRAVJA 07.10. - 14.10.2018  - ZAGOTOVLJEN

1.DAN: Odhod iz Maribora, Celja, Ljubljane in Sežane. Nočna vožnja mimo Bologne, Firenc, Rima do Neaplja, kamor bomo prispeli v jutranjih urah. Po krajši osvežitvi se bomo vkrcali na trajekt in odpluli na slikoviti in sončni otok ISCHIA, vulkanski in hribovit otok v Neapeljskem zalivu, ki meri le 46 km2. Ima razgibano zgodovino, danes pa je poznan predvsem po zdravilnem turizmu, topli vodi in zdravilnem blatu. Nastanitev in večerja v hotelu****
2.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku prosto ali pa ogled glavnega mesta ( doplačilo) ISCHIA PORTO z impresivno mogočno utrdbo CASTELLO ARAGONESE iz 5. stoletja. Po ogledu se bomo vrnili v hotel. Prosto za kopanje. Večerja in nočitev.
3.DAN:
1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku ( doplačilo) odhod do vasice Funtana in sledi treking na vulkanski vrh Mt. Epomeo 787m. Na vrhu nas bo navdušil prečudoviti pogled na celotni otok. Ob vrnitvi bomo obiskali še prve feničanske terme in današnje Fonte delle Nimfe Nitrodi v hribovitem predelu Ischie. Možnost aromaterapije, tuširanja in pitja te zdravilne vode, ki pozitivno vpliva na kardiovaskularni, respiratorni in imunski sistem. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.
4.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku se bomo peš odpravili do mesta Forio. Ogledali si bomo cerkev Marije Snežne s svojo zanimivo lego na skrajnem rtu mesta nad morjem. Prosti čas tekom dneva izkoristimo za morske užitke ali preprosto uživanje. V popoldanskih urah bomo imeli še MINI OLIMPIADO. Večerja in nočitev.
5.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku (doplačilo) se bomo odpravili do  slovite ribiške postojanke Sant'Angelo d'Ischia, kjer se sprehodimo do slavnega trga in si privoščimo kavico. Pot bomo nadaljevali do plaže Maronti in se povzpeli do slavnih starih term CAVASCURA, katere so znane že iz časa grške kolonizacije otoka. Uživali bomo v vročih vrelcih starih jam in okusili pravi stik z naravo. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.
6.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili do zaliva Citara. Prosto za kopanje ali pa obisk Pojzedonovih vrtov (doplačilo). Poseidon Gardens so ene izmed največjih term na otoku in razpolagajo z 20 naravnimi mineralnimi toplimi bazeni. Ležijo direktno na plaži. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.
7.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku (doplačilo) odhod do Lacco Ameno , kjer se bomo sprehodili po ozkih uličicah in popili kavico. Pot bomo nadaljevali do Baia Di Sorgeto, kjer se bomo kopali v naravnih morskih termah. V tem predelu je temperatura morja 30 stopinj C v vseh letnih časih. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.
8. DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku odhod trajekta do Neaplja. Ogled POMPEJEV, ki jih je vulkanski izbruh leta 79 pokopal in zapustil poznejšim rodovom ne samo najbolje ohranjeno rimsko mesto na svetu, ampak tudi izreden pogled v podrobnosti vsakdanjega življenja v 1. stol.. Kljub častitljivi starosti skoraj 2000 let, je mesto zaradi prekritosti s pepelom ohranilo neverjeten pečat še živečega mesta. Nadaljevanje vožnje s krajšimi vmesnimi postanki v Slovenijo s prihodom v poznih nočnih urah.

 

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4EVERLIFENET
Vlado Balažinec s.p.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.


Opomba k ceni
TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.