KUPI
NORA
CENA
cena:  249,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev.
  • Rezervacijo opravite takoj na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje;plastenka vode, welcome drink, sladko presenečenje, povratni avtobusni prevoz, povratni prevoz s trajektom na relaciji Split  - otok Vis  -  Split, 4 dnevno namestitev v hotelu Biševo, 4 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk, večerja s klasično strežbo), obisk TITOVE ŠPILJE in pohod na Hum, vstopnina v arheološki muzej, degustacija na kmetiji Sviličič, ogled mesta Vis, ogled notranjosti otoka, ogled podzemnih rovov ter bolnišnice JNA, animacijo, organizacijo ter turističnega spremljevalca.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,35 EUR na osebo na dan, prijava potnika 5,00 EUR  
  • Možna doplačila: soba s pogledom na morje 8,00 EUR na osebo, 1/1 soba 48,00 EUR, riziko odpovedi 12,50 EUR, zavarovanje s asistenco v tujini 7,00 EUR, odhodi iz MB, CE pri min. 25 osebah +15,00 EUR.
  • Vaucher je veljaven v terminu od 01.05.- 05.05.2019 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

PRVOMAJSKI KLUB NA NAJLEPŠEM JADRANSKEM OTOKU VIS - po poteh filma MAMMA MIA v terminu 01.05.- 05.05.2019 

 PROGRAM: 

1.DAN: Odhod avtobusa iz Maribora, Celja, Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah in vožnja do Splita. Vkrcanje na trajekt in vožnja do otoka VIS. Namestitev v hotelu BIŠEVO. Hotel je lociran tik ob peščeni plaži,  od centra mesta Komiže oddaljen približno 100m. Popoldne prosto, zvečer večerja v hotelu in nočitev.  
2.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku izlet v notranjost otoka, ogled TITOVE ŠPILJE. Sledi vzpon na najvišjo točko na otoku—HUM ( 587 m). Pešpot Podšpilje  Titova špilja  -  Hum in nazaj (cca 2,5 ure hoje) . Popoldan obisk kmečkega turizma ( IZPOD PEKE - ob doplačilu)  Večerja.  
3.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk . Po zajtrku možnost ogleda  MODRE ŠPILJE (ob doplačilu), ki leži na vzhodnem delu otoka BIŠEVO v zalivu Balun. Prvi jo je opisal Ransonet, javnosti pa je dostopna od 1884, ko je bil narejen vhod iz zunanje strani. Ima dva vhoda: manjši, ki je bil narejen umetno in večji, skozi stropno odprtino. Iz stropne odprtine pada v jamo snop sončnih žarkov, ki se odbijajo od vode in ustvarjajo modro svetlobo. Jama je globoka med 3 in 20 metri. Po ogledu se bodo nekateri odpravili peš preko otoka v uvalo PORAT na eno izmed najlepših plaž, kjer bomo imeli kosilo, drugi pa se bodo do plaže zapeljali z barko. Vrnitev v Komižo v večernih urah. Večerja in nočitev.
4.DAN:  Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku odhod (pešpot cca 2 uri hoje) na Stupište in ogled vojaške postojanke ( ogled podzemnih rovov ter izhode na prve topovske linije (obvezna baterija). Po ogledu rovov degustacija domačih proizvodov na kmetiji Sviličič. Vrnitev v hotel ter večerja in nočitev.
5.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili do mesta Vis, kjer se bomo sprehodili po zanimivem antičnem mestu ter na obali popili kavico ali sok. Ogledali si bomo tudi  arheološki in zgodovinski muzej . Po ogledu Visa se bomo vkrcali na trajekt in nadaljevali vožnjo proti domu. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah. 

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4EVERLIFENET
Vlado Balažinec s.p.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika . Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.