KUPI
cena:  13,98
vrednost:
48,00 €
popust:
71 %
prihranek:
34,02 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-71%
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi več kuponov, ki jih lahko tudi podari. 
  • Kupon velja za paket 60 kapsul GLUCOMANNAN .
  • Pri naročilu 4 škatlic prejmete MYMI WONDER PATCH obliže za kurjenje maščob
  • Brezplačna dostava.
  • Naročilo oddate ob rezevaciji kupona.
  • Dostava v 5-8 delovnih dneh.
  • Možen je osebni prevzem na sedežu podjetja. Pon, Tor od 10.00 - 17,00 ure. Sre in Čet od 10.00 - 13.00 ure
  • Kupon je unovčljiv do prejema izdelka

Največji sovražnik vitke linije je lakota. Samo en slab dan ali celo en sam obrok s prenajedanjem je dovolj, da gredo tedni trdega dela v nič. Če bi lahko nadzorovali apetit in velikost zaužitih obrokov, bi bila vsaka dieta lažja in tudi bolj uspešna. Prehransko dopolnilo Glukomannan vam omogoča prav to, jeste manj in zmanjšate lakoto. Znani Dr. Oz je glukomanan proglasil za nespornega zmagovalca.
Glukomanan je popolnoma naravna prehranska vlaknina – polisaharid, ki ga pridobivamo iz gomolja azijske rastline Amorphophallus konjac in je sestavljen iz glukoze in manoze v razmerju 1:1,6. Učinkovito deluje kot zaviralec apetita, saj ob zaužitju poveča svoj volumen celo do 50x. V želodcu ustvari občutek polnosti in sitosti, zato  pojemo znatno manj hrane za popolno sitost.
Glucomannan vzamemo  od 30-60 min pred obrokom in spijemo veliko tekočine (priporočamo vodo).  Voda bo poskrbela, da bo glukomanan v želodcu nabreknil ter ustvaril občutek polnosti in sitosti pred vašim obrokom.

Klinične študije so tudi pokazale, da Glucomannan pri doziranju vsaj 4g dnevno uspešno prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi in pri temu ne vpliva na krvni tlak. Rezultati študij so bili tako prepričljivi, da je dovoljeno ob izdelku navajati zdravstveno trditev, da prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.

Glukomanan  ima še en izjemen učinek saj se v stiku z vodo spremeni v gel, ki se po zaužitju razširi po celotnem prebavnem traktu.
 Zaradi svoje viskoznosti zelo počasi zapušča želodec in tanko črevo, zato dlje časa ovira absorbcijo hrane (maščob in ogljikovih hidratov) v krvni obtok. Del maščob se tako izloči iz prebavnega procesa, saj se ne absorbira v krvni obtok, ampak skupaj z glukomananom zapusti prebavni sistem. Glukomanan z oviranjem absorbcije tako neposredno ovira in nevtralizira del kalorij, ki ji zaužijete z obrokom.
Glukomanan ima rezultate - zato je tudi uradno odobren!

Izdelano v Veliki Britaniji

Več o ponudbi

4ever life net,
Vlado Balažinec s.p.
Ogrinova 30
1291 Škofljica, Pe Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

T: 040 688 488
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.himalajskasol.si

GLUCOMANNAN je prehransko dopolnilo, ki ob energijsko omejeni hrani prispeva k zmanjševanju telesne teže (3g Glucomannana v treh odmerkih po 1g z 1-2 kozarcema vode pred obroki in ob energijsko omejeni prehrani) in vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. ( dnevni vnos 4g Glucomannana)

Neto količina: 60 kapsul po 500mg ( 30g )

Glukomanan se priporoča za osebe, ki so

- manj športno aktivne
- imajo močan apetit
- težko nadzorujejo svojo težo
- imajo holesterol - pomaga pri vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. ( dnevni vnos 4g Glucomannana)

Priporočeni dnevni vnos: 2-3 kapsule 30- 60 minut pred obrokom z veliko količino vode
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. 

OPOZORILO: Pri ljudeh s težavami pri požiranju ali ob zaužitju z nezadostno količino tekočine lahko pride do zadušitve. Svetujemo, da zaužijete z zadostno količino vode, da snov doseže želodec 1-2 kozarca vode.  Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.