KUPI
cena:  437,00
vrednost:
455,00 €
popust:
4 %
prihranek:
18,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-4%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Število kuponov je omejeno. 
  • Cena kupona zajema povratni avtobusni prevoz z modernim turističnim avtobusom na relaciji Ljubljana – Livorno – Olbia – TN – Olbia – Livorno – Pisa – Ljubljana, povratni prevoz z trajektom na relaciji Livorno, Olbia, Livorno, 6 dnevno nastanitev v turističnem naselju DEL BORGO ***, 6 dnevni polpenzion ( samopostrežni zajtrk in strežena večerja - 3 hodi in 1/2l vode + 2dcl vina), ogled Golfo Aranci, ogled Porto Cervo, ogled Baia Sardinije in Phi beach, ogled Piazza del Duomo, cestnine, dnevnice šoferja, parkirnine, check fee, animacijo, organizacijo, spremljevalca ter DDV. 
  • Termin: 19.09.-27.09.2018
  • OBVEZNA DOPLAČILA: prijavnina 14,00 €, turistična taksa 2,20 € na osebo na dan, Pri prijavi manj kot 40 potnikov in minimalno 30 potnikov + *20,00 EUR.
  • Možna doplačila: 2 posteljna kabina 89,00 EUR, 4 posteljna kabina 58,00 EUR na osebo, letalski sedež 14,00 EUR, riziko odpovedi 25,00 EUR.
  • Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren.
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu kupona in najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro kupona. 
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Kupone lahko unovčite le na razpisani termin.

Privoščite si popolne počitnice na čudoviti Sardiniji, ki jo nekateri imenujejo tudi »evropski Maldivi«! HIT LETA 2015 , 2016, 2017

VSE SLIKE SO LAST TURISTIČNE AGENCIJE 4EVERTRAVEL IN SO NAREJENE V  ISTEM TERMINU ( SANJSKA SARDINIJA 2015,2016,2017)

ODHOD ZAGOTOVLJEN

Sardinija je drugi največji otok v Sredozemlju in je veliko večja od Slovenije. Neokrnjena narava, kristalno čisto morje in čudovite plaže so predvsem namenjene ljubiteljem neokrnjene narave ter aktivnega oddiha. Podnebje na otoku je tipično sredozemsko. Sardinija je kar 300 dni na leto obsijana s soncem.
9-dnevni izlet z modernim, udobnim turističnim avtobusom vas bo peljal v kraje Livorno, Olbia, Porto Cervo, Golfo Aranci, center Isulleda in v povratku domov obiščemo še Piso z znamnitim poševnim stolpom. Občudovali bomo slikovito pokrajino in prelepe plaže s kristalno čisto vodo . Oddih za dušo in telo. Lahko koristite celotni program in se udeležujete dnevnih izletov ali pa poležavate na toplem sardinskem soncu (kopanje v kristalno čisti vodi).

HOTEL DEL BORGO ***  je del turističnega naselja, grajen v prelepi sardinski arhitekturi. Sobe so dvoposteljne z možnostjo dodatnega ležiča. V sobi je tudi hladilnik, TV, klima, sef in velika kopalnica (tuš). Sobe si lahko ogledate na naših slikah.
Od morja je oddaljen 50 -100m.
VSAK DAN SE LAHKO KOPATE IN POLEŽAVATE NA SONCU, ALI PA SE UDELEŽUJETE DNEVNIH IZLETOV.
1.DAN: Odhod avtobusa v opoldanskih urah in vožnja proti Italiji mimo Benetk, Firenc do pristaniškega mesta Livorno (559 km), kjer se bomo vkrcali na trajekt. Nadaljevanje vožnje do Livorna. Vkrcanje na trajekt in sledi nočna vožnja na Sardinijo. 
2.DAN: Pristanek trajekta ob 07.00 uri zjutraj na prelepem otoku. Vožnja do Golfa Aranci in postanek za ogled in nakup tradicionalnega kruha in peciva. Sprehod po Rivi. Nadaljevanje vožnje po Costa Smeraldi ,ogled Porto Cervo (najdražje mesto na Sardiniji, ki ga je zasnoval princ Karim Aga Khan in prosto za jutranjo kavico. Vožnjo bomo nadaljevali do Baia Sardinija, kjer si bomo ogledali mogočno trdnjavo na Phi beach, ki je sedaj ena izmed najelitnejših diskotek na otoku. Nadaljevanje vožnje do turističnega centra ter nastanitev v turističnem naselju. Prosto oziroma raziskovanje turističnega kompleksa.Večerja in nočitev.
3.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk . Po zajtrku (ob doplačilu) možnost odhoda do Capo dOrso, kjer si bomo ogledali znamenitost, gigantsko skalo v obiliki medveda. Pot bomo nadaljevali do S.Teresa di Gallura in nadaljevali vožnjo proti naj severnejšemu delu Sardinije Capo Testa (kopanje). Pohod do Valle di Luna in ogled rimljanskega kamnoloma. Dolina Valle di Luna je posebna tudi zaradi ljudi, ki živijo v naravi brez elektrike in drugih pripomočkov v zavetju mogočnih skal, kjer so si uredili svoja bivališča . Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.
4.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku (ob doplačilu) odhod proti mestu Palau in odhod z ladjo v nacionalni park La Maddalena, ki je bil ustanovljen 04. januarja 1994 leta in obsega 180 km obale. Vožnja do otokov Spargi (costa corsara), S.Maria (costa S.Maria) kopanje,malica,  ogled mesta La Maddalena. Povratek v hotel okoli 18.00 ure. Večerja in nočitev.
5.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku (Ob doplačilu) možnost izleta na drugo stran otoka (Alghero) eno najbolj živahnih sardinskih letovišč. Še danes so vidne ponosne katalonske korenine. Sprehod za srednjeveškim obzidjem nam bo razodel mestne skrivnosti. Nadaljevanje vožnje do Capo Caccia in ogled Neptunove jame (668 stopnic vklesanih v mogočne klife) ena najlepših morskih jam v Sredozemlju. Vožnja proti Sassariju in ogled Basilica della Santissima Trinità di Saccargia, ki je bila zgrajena 1116 leta ter je ena izmed najlepših bazilik tistega časa..Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.
6.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku (ob doplačilu) odhod na severno stran otoka in odgle čudovitega srednjeveškega mesteca CASTELSARDO. Sprehod do impozantnega dvorca na vrhu mestnega hriba s katerega se razdaja čudovit pogled na vijugaste uličice in pisane hiške. Pot bomo nadaljevali do skale v obliki slona (Roccia dell elefante) in do Castedoria terme, si ogledali naravni vrelec v reki Coghinas (možnost kopanja) povratek v hotel. Večerja in nočitev 
7.DAN. Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku (ob doplačilu) možnost ogleda Tombe del Gianti (grobnice velikanov) ter vasi Nuraghi La Prisgiona ( te skrivnostne stavbe vidite povsod - na gričih, ob cestah, in napol skrite v goščavi - posamično ali v skupinah. Večina jih je stožčaste oblike, z okroglo obokano notranjostjo, s hodniki in stopnišči. Niti dva nista enaka. Nekateri so bili namenjeni bivanju, drugi pa so bili obrambne utrdbe.) Ogled najboljše vinarije Surau in povratek. Večerja in nočitev.
8.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku prosto in še zadnje poležavanje na plaži. V popoldanskih urah odhod proti Olbi-i  in vkrcanje na trajekt in nočna plovba proti Livornu.
9.DAN: V jutranjih urah nadaljevanje vožnje iz Livorna proti PISI, ki je eno najlepših in najpomembnejših toskanskih mest. V Pisi je začel svoj študij in znanstveno delo Galileo GALILEI. Daljši postanek bo namenjen ogledu prelepega romanskega mesta z znamenitimi spomeniki na PIAZZA del DUOMO, ki ga imenujejo tudi TRG ČUDES s poševnim stolpom. Stolp se je zaradi peščenih temeljev začel nagibati skoraj od prvega dne gradnje (l. 1173). 
 Predviden prihod v Ljubljano je v poznih večernih urah.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4EVERLIFENET
Vlado Balažinec s.p
Ogrinova 30, 1291 Škofljica / PE cesta v Mestni log 88a
1000 Ljubljana

T: 01 5497104, 01 5497105, 040 688488
W: www.4travel.si

Podjetje

Program potovanja si lahko ogledate tukaj.