KUPI
cena:  333,00
vrednost:
333,00 €
popust:
11 %
prihranek:
0,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-11%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Število kuponov je omejeno. 
  • V ceno je všeto:  prevoz z visoko turističnim avtobusom, dva šoferja, 3 dnevno namestitev v hotelu ****, 3 dnevni samopostrežni zajtrk in večerja, ogled mesta Sienna, degustacija vin na azienda di vini, ogled mesta San Gimignano, povratni trajekt na otok Elbo, ogled otoka Elba, ogled mesta Grosetto, kopanje v Cascate del Mulino, ogled trga čudes v Pisi, ogled vasice Vinci, check pointi v mestih Sienna, San Gimignano, Grosetto, Pisa, cestnine, dnevnice šoferjev, slovenski vodnik, organizacija in DDV.
  • Termin: 31.10. – 03.11.2018 
  • Možna doplačila: enoposteljna soba +,60,00EUR
  • Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren.
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu kupona in najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro kupona. 
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Kupone lahko unovčite le na razpisani termin.

Privoščite si nekaj več. Hotel **** z neverjetno kulinarično dogodivščino. Hotel preverjen in ocena NORIH PONUDB *****+
Termin : 31.10. – 03.11.2018

1.dan: LJUBLJANA – SIENNA – AZIENDA DI VINI – SAN GIMIGNANO – MARINA DI BIBIONE
Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz Ljubljane prek Sežane  v Italijo, nato mimo Benetk, Padove in Bologne v eno najlepših italijanskih pokrajin, v Toskano.
Prvo se bomo ustavili v Sienni, v mestu z nedotaknjeno srednjeveško podobo v katerem si bomo ogledali gotske umetniške spomenike; stolnico, krstilnico, polkrožni trg Piazza del Campo in prizorišče znamenite prireditve »Palio«. Po ogledu vožnja proti Aziendi di Vini, kjer si bomo privoščili pravo degustacijo toskanskih vin.Po degustaciji se bomo odpeljali do San Gimignana in sprehod oziroma ogled tega slikovitega, svojevrstnega srednjeveškega mesteca za obzidjem, v katerem so v 11. stoletju živeli vitezi templarji. Zaradi svoje nenavadne arhitekture in številnih srednjeveških stolpih je mesto dobilo vzdevek »Manhattan«. Na koncu si bomo privoščili še sladoled, ki je dobil prestižno titulo »najboljši sladoled na svetu«. Po ogledu se bomo odpeljali do hotela **** v mestecu Marina Di Bibione. Namestitev v hotelu in večerja.
2.dan: OTOK ELBA
  – Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili na otok Elbo. Vkrcavanje na trajekt in plovba do mesta Portoferraio. Sledil bo ogled rudnika mineralov, saj je Elba znana prav po mineralih in so jih odkrivali in raziskovali že v antičnih časih. Po ogledu se bomo odpravili na odkrivanje Napoleonovega življenja na otoku Elbi. Sledi panoramska vožnja po otoku s prekrasnimi razgledi na zalive Stella, Lacona in Campo ter na drugo stran otoka, proti mestu Procchio. Vožnja do Portoferraia in sprehod po mestu. Preden se odpravimo nazaj na celino priložnost za nakup nekaterih tipičnih izdelkov: vino, likerji, olivno olje, začimbe, med, morda slovita sladica Schiaccia briaca. Vkrcanje na trajekt in vožnja proti hotelu. Večerja in nočitev.

3. dan : GROSETTO – SATURNIA
  - Zajtrk. Po zajtrku vožnja do mesta Grosseto, srce toskanske Maremme. Ne samo zato, ker je glavno mesto pokrajine, temveč zato, ker je v primerjavi z ostalimi zelo staro mesto, ustanovljeno davnega leta 1138, ki mu uspeva ohranjati čar etruščansko romanskega mesta. V staro mestno jedro bomo vstopili skozi La Porta Vecchia. Glavna ulica, na kateri so najelegantnejše trgovine, vodi do glavnega trga mesta Piazza Dante, sredi katerega kraljuje kip Leopolda II. Pogled pa takoj pritegne Palazzo della Provincia na eni in marmorna Cattedrale di San Lorenzo na drugi strani trga. Po ogledu mesta bomo nadaljevali pot do naravnih vrelcev Cascate del Mulino. Ti naravni termalni vrelci se nahajajo v osrčju toskanske pokrajine Maremma in izvirajo iz globine zemlje in se preko slapu prelivajo v majhne bazenčke. So izredno zdravilni saj vsebujejo ogromno planktona, žvepla in drugih mineralov ( kalcij, magnezij itd..). Po sprostitvi v termalnih vrelcih se bomo vrnili nazaj v hotel. Večerja in nočitev.

4.dan: PISA – VINCI  - LJUBLJANA – Zajtrk. Po zajtrku vožnja do renesančnega bisera – Pisa! Postanek za ogled Trga čudes: stolnica, krstilnica, pokopališče, poševni stolp. Trg so gradili 300 let. Stolnica je čudovit primer pisanske romanike in ima zelo bogato notranjost. Poševni stolp se je začel nagibati že kmalu po začetku gradnje v 12. st. zaradi ugrezanja zemlje in postal znan po vsem svetu. Po ogledu se bomo odpeljali proti majhnemu mestecu Vinci – rojstni kraj Leonarda da Vincija, ki se je v zgodovino zapisal kot najustvarjalnejši genij vseh časov prav zato, ker je bil sposoben stati na križišču umetnosti in znanosti, tako kot Vitruvijec na njegovi znameniti risbi. Ogled muzeja. Po ogledu muzeja vožnja proti domu. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

V ceno je vključeno: prevoz z visoko turističnim avtobusom, dva šoferja, 3 dnevno namestitev v hotelu ****, 3 dnevni samopostrežni zajtrk in večerja, ogled mesta Sienna, degustacija vin na azienda di vini, ogled mesta San Gimignano, povratni trajekt na otok Elbo, ogled otoka Elba, ogled mesta Grosetto, kopanje v Cascate del Mulino, ogled trga čudes v Pisi, ogled vasice Vinci, check pointi v mestih Sienna, San Gimignano, Grosetto, Pisa, cestnine, dnevnice šoferjev, slovenski vodnik, organizacija in DDV.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4EVERLIFENET
Vlado Balažinec s.p
Ogrinova 30, 1291 Škofljica / PE cesta v Mestni log 88a
1000 Ljubljana

T: 01 5497104, 01 5497105, 040 688488
W: www.4travel.si

Podjetje

Program potovanja si lahko ogledate tukaj.