KUPI
cena:  299,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev. Kapacitete so omejene
  • Pred nakupom kupona obvezno pokličite na 040688488 in se pozanimajte o prostih kapacitetah
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona in ga zamenjate za vaucher na e-mail: 4travel.si@gmail.com
  • Ponudba vključuje; pijača dobrodošlice, povratni avtobusni prevoz Ljubljana-Sarajevo-Ljubljana,  4 dni / 3 nočitev na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu Hollywood **** za eno osebo, novoletna gala večerja z bogatim asortimanom bosanskih in internacionalnih jedi z pijačo ALL INCLUSIVE: naravni in gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), stock, vlahov, jubilarni brandy, vodka, črno in belo domače vino, pivo (Sarajevsko in Union) s Hollywood bandom, ogled Sarajeva z lokalnim vodičem, lokalni transferji, koriščenje bazena, savne in fitnes centra v hotelu, enkratno koriščenje bazena v sklopu Termalne rivijere Ilidža, parkirišče, organizacija, Wi-Fi.
  • Pavšal za otroke do 6,99. leta v sobi z dvema odraslima: 99,00 EUR, otroci od 7. do 12. leta v sobi z dvema odraslima: 199,00 EUR
  • Obvezna doplačila: Turistična taksa: 1,70 EUR na osebo na dan, Prijava gosta: 7,00 EUR, Prevoz iz Maribora in Celja +25,00 EUR
  • Možna doplačila: enoposteljna soba + 110,00 EUR na osebo, riziko odpovedi +5%, zavarovanje s asistenco v tujini 11,00 EUR
  • Kuponi so veljavni v terminu od 30.12.2023 do 02.01.2024 oziroma do zapolnitve kapacitet
  • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve.
  • Organizator programa ima pravico do spremembe programa v primeru slabega vremena.

Hotel Hollywood**** se nahaja v bližini zelenega okrožja Ilidža v Sarajevu, 2km od mednarodnega letališča. Ponuja prostorne in sodobno opremljene sobe z brezplačnim brezžičnim internetom, s klimatsko napravo in z masažno kadjo. Kot gost hotela imate brezplačen vstop v hotelski bazen, savno in fitnes. Nudi vam tudi brezplačno varovano parkirišče.   V sklopu hotela je še notranji bazen, športna dvorana in bowling center. V bližini hotela najdete izvir reke   Bosne (Vrelo Bosne).

PROGRAM:
1. dan   (30. 12. 2023) 
Odhod v zgodnjih (okoli 5:00) jutranjih urah iz Ajdovščine, Postojne, Maribora, Celja (prevoz iz Celja in Maribora bo organiziran pri prijavi minimalno 25 oseb), Ljubljane, Novega Mesta in Čateža. Sledi vožnja do mejnega prehoda Obrežje, kjer bomo prestopili mejo in nadaljevali našo pot do mejnega prehoda z Bosno in Hercegovino. Vožnja mimo Zenice do    Sarajeva,  glavnega mesta BIH. Namestitev v hotelu in nočitev.  

2. dan (31. 12. 2023) SARAJEVO IN SILVESTRSKA ZABAVA
Zajtrk v hotelu. Po zajtrku ogled bosanske prestolnice z lokalnim vodnikom. Ogledali si bomo mestne znamenitosti in mestno hišo (Gradska vječnica), kjer je tudi   Narodna in univerzitetna knjižnica. Podali se bomo na sprehod po sloviti trgovski četrti   Baščaršija, se ustavili na ogledu Gazi Husrev-begove džamije iz 16. stoletja, Careve džamije s kupolasto streho in arkadnim dvoriščem, pokrite tržnice, stare pravoslavne cerkve in katoliške katedrale Svetega srca, ki je na glavni ulici Ferhadiji. Sledi prosti čas za individualno potepanje po stari Baščaršiji med trgovinicami s spominki in drugimi predmeti iz lesa, bakra in usnja.   Zvečer je organizirana silvestrska večerja z vključeno pijačo »All Inclusive«. Novo leto bomo pričakali ob zabavnem programu s skupino Hollywood band. 

3. dan (01. 01. 2024)  SARAJEVO
Pozni zajtrk v hotelu. Po zajtrku prosto za samostojne aktivnosti (koriščenje hotelskega bazena, savne in fitnes centra v hotelu Hollywood...). Enkrat v času bivanja je mogoč tudi prost vstop in koriščenje bazenov v Termalni Rivieri Ilidža. V primeru lepega vremena bomo imeli voden treking do izvira reke Bosne, ki se nahaja na obrobju Sarajeva, pod planino Igman, v vasi Vrutci in obsega prekrasen naravni park. Sledi i ndividualni sprehod po mestu ali pa obisk planine Jahorina (ob doplačilu). Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

4. dan (02. 01. 2024) 
Zajtrk v hotelu in prosto. V dopoldanskem času se bomo počasi odpravili proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Ogrinova 30
1291 Škofljica
PE Špar Lavrica

T: 01-549710401-5497104
E: 4travel.si@gmail.com
W: www.4travel.si

Cena vključuje:

  • Pijača dobrodošlice
  • 4 dni / 3 nočitve na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu Hollywood **** za eno osebo
  • 2x polpenzion- ena izmed njih je novoletna gala večerja z bogatim  asortimanom bosanskih in internacionalnih jedi
  • Pijača - All inclusive: naravni in gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), štok, vlahov, jubilarni brandy, vodka, črno in belo domaće vino, pivo (Sarajevsko in Union) s Hollywood bandom (samo na silvestrski večer) 
  • Koriščenje bazena, savne in fitnes centra v hotelu
  • Ogled Sarajeva z lokalnim vodičem
  • Enkratno koriščenje bazena v sklopu Termalne rivijere Ilidža
  • Povratni avtobusni prevoz Ljubljana-Sarajevo-Ljubljana 
  • Wi-Fi
  • organizacija
  • turističnega spremljevalca ter DDV

POMEMBNE INFORMACIJE:
POGOJI ZA VSTOP V BOSNO IN HERCEGOVINO (COVID-19)
Od 12.09.2020 je dovoljen vstop v BIH vsem tujcem., skladno z Zakonom o tujcih BIH.  Za vstop je potreben veljaven potovalni dokument (potni list ali osebna izkaznica).
Za vstop v BIH ni nobenih omejitev. Vstopni pogoji so objavljeni na spletni strani mejne policije BIH:

http://www.granpol.gov.ba/Content/Read/74?title=Covid-19


POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO (COVID-19)
Vstop v Slovenijo je ta trenutek brez omejitev.

  1. POMEMBNE INFORMACIJE:Potnikom svetujemo, da pred vsakim potovanjem preverijo morebitne omejitve, saj so se mogoče od prejema obvestila o odhodu spremenile.  Več podrobnosti najdete na: PREHAJANJE MEJA