KUPI
cena:  899,00
DDV je vključen v ceno.
Izberite Termin:
Dni
Ur
Minut
Sekund
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na link https://www.4travel.si/prijava-ischia.html 
  • Ponudba vsebuje: povratni letalski prevoz Trst - Napoli - Trst z vključeno prtljago do 23 kg, povratni transfer, povratni trajektni prevoz, 7 dnevna namestitev v hotelu PARCO DEI PRINCIPI****, 7-dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in strežena večerja), vstop v zunanji termalni bazen, jutranje razgibavanje, mini olimpijada, animacija, fitness, ležalniki na bazenu in senčniki, stroški cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, turističnega spremljevalca ter DDV.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 3,50€ oseba/dan in prijava gosta 7€
  • Možno doplačilo : enoposteljna soba + 252€, riziko odpovedi +5,2%, zavarovanje AS z asistenco v tujini 13,00€
  • Kupon - vaucher je veljaven v terminu od 11. 10.-19. 10. 2024 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

"Benvenuti all'isola d'Ischia"

Ischia je hribovit vulkanski otok. Nahaja se v tirenskem morju neapeljskega zaliva. Leži približno 30 km od mesta Neapelj, ki je glavno mesto pokrajine Kampanija. Površine 46 km2 z 58.000 prebivalci je zelo naseljen otok. Ima zelo razgibano zgodovino. V današnjem času pa je poznan predvsem po zdravilnem turizmu, termalni vodi in zdravilnem vulkanskem blatu. 

Zaradi milega podnebja, temperatura ozračja in morja v mesecu oktobru, še vedno omogoča kopanje v morju in uživanje v kratkih rokavih.

Otok zdravja in mladosti, kot ga domačini, turisti in svetovni popotniki radi poimenujejo, slovi po prekrasni pokrajini, čistem morju, manjšimi butičnimi mesti, vrhunski kulinariki, izviri vroče termalne vode, zdravilnem blatu, arhitekturi, zelo odprtih in prijaznih domačinih.

Mesta, kot so Forio, Lacco Ameno, Casamicciolo, Serrara Fontana, Barano, Ischia, terme Cavascura, veličasten grad Aragonese, izviri vroče termalne vode na plaži Baia di Sorgeto, malo ribiško pristanišče SantAngelo in najvišji vrh otoka Mont Epomeo nikogar niso pustili ravnodušne. Zato smo prepričani, da tudi vas ne bodo.

Program:

1.DAN: Odhod iz tržaškega letališča RONCHI in polet do Neaplja, kamor bomo prispeli v popoldanskih urah. Sledi transfer na slikovit in sončni otok ISCHIA, vulkanski in hribovit otok v Neapeljskem zalivu, ki meri le 46 km². Ima razgibano zgodovino, danes pa je poznan predvsem po zdravilnem turizmu, topli vodi in zdravilnem blatu. Nastanitev in večerja v hotelu***+.

2.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku prosto za kopanje ali pa ogled glavnega mesta (doplačilo) ISCHIA PORTO z impresivno mogočno utrdbo CASTELLO ARAGONESE iz 5. stoletja. Po ogledu prosto za nakupe in oglede mesta Ischia. Vrnitev v hotel. Prosto za kopanje. Večerja in nočitev.

3.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku 
prosto za kopanje ali (doplačilo) odhod do vasice Funtana in sledi treking z zelo zabavnimi lokalnimi vodiči na vulkanski vrh Mt. Epomeo 787 m. Na vrhu nas bo navdušil prečudoviti pogled na celotni otok. Ob vrnitvi se bomo ustavili v stari italijanski gostilni v vasici, kjer si bomo pripravili in spekli tradicionalno italijansko specialiteto - "pizzo Napolitano". Ob glasbi v živo in dobri kapljici si bomo naredili krasen napolitanski popoldan. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

4.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku 
prosto za kopanje ali (doplačilo) se bomo odpravili v mesto Lacco Ameno. Prosto za nakupe in kavico. V popoldanskem času se bomo z ladjo zapeljali okoli otoka. Krajši postanek v Sant Angelu d'Ischia, kjer se sprehodimo do slavnega trga in vrnitev v hotel.  Večerja in nočitev.

5.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku 
prosto za kopanje ali (doplačilo) se bomo odpravili do Lido di Maronti. Pot bomo nadaljevali do plaže Maronti in se povzpeli do slavnih starih term CAVASCURA, katere so znane že iz časa grške kolonizacije otoka. Uživali bomo v vročih kopelih v starih jamah in okusili pravi stik z naravo. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

6.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku 
prosto za kopanje ali možnost izleta (doplačilo) do zaliva Citara. Prosto za kopanje ali pa obisk Pojzedonovih vrtovPoseidon Gardens so ene izmed največjih term na otoku in razpolagajo z 20 naravnimi mineralnimi toplimi bazeni. Ležijo direktno na plaži. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

7.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku ​
prosto za kopanje ali (doplačilo) odhod do Baia Di Sorgeto, kjer se bomo kopali v naravnih morskih termah. V tem predelu je temperatura morja 30 stopinj celzija, v vseh letnih časih. Ob vrnitvi se bomo ustavili še v enem izmed najlepših botaničnih vrtov "La Mortella" zakoncev Walton, ki se razteza na dveh hektarih površine. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

8. DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku prosto za poležavanje ob bazenu ali na plaži. Večerja in nočitev.

9. DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku transfer do letališča v Neaplju. Polet letala proti Trstu.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30, 1291 Škofljica

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Spar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

  • Ponudba vsebuje: povratni letalski prevoz Trst - Napoli - Trst z vključeno prtljago do 23 kg, povratni transfer, povratni trajektni prevoz, 7 dnevna namestitev v hotelu PARCO DEI PRINCIPI****, 7-dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in strežena večerja), vstop v zunanji termalni bazen, jutranje razgibavanje, mini olimpijada, animacija, fitness, ležalniki na bazenu in senčniki, stroški cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, turističnega spremljevalca ter DDV.

    Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

 
Opomba k ceni:

Skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika si pridržujemo pravico do spremembe cene ( če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov) in skladno z 902. členom istega zakonika pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo programa.
Splošna pravila in pogoji za TA so sestavni del programa in si jih lahko ogledate tukaj!
TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.