KUPI
cena:  159,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več vaucherjev.
  • Cena vključuje: sladko dobrodošlico, plastenko vode, povratni avtobusni prevoz s turističnim avtobusom, vstopnico v zabaviščni park Mirabilandija, vstopnico v Laguno delfinov, izlet v San Marinonočitev z zajtrkom v hotelu*** , turističnega spremljevalca, dnevnice dveh šoferjev, cestnine, parkirnine, organizacijo in DDV. 
  • Vstopna mesta: Maribor: Avtobusna postaja 1:30 zjutraj, Brežice: Avtobusna postaja 2:00 zjutraj, Celje: dvorana Zlatorog 2:05 zjutraj
    Lavrica: Ogrinova ulica 3:15 zjutraj, Ljubljana: parkirišče Dolgi most 3:30 zjutraj, Postojna: 4:00 , Ajdovščina: 4:20, Nova Gorica: bencinski servis Vrtojba 04:40 zjutraj (Odhod iz MB, Celja in Brežic bo izveden v primeru najmanj 20 prijav).
  • Obvezna doplačila: prijava gosta 3,50 EUR na osebo, turistična taksa: 2,65 EUR na osebo, v slučaju manjšega števila potnikov
         
    med 35 in 44 potnikov: 15 EUR na osebo
         med 25 in 34 potnikov :31 EUR na osebo
  • Možna doplačila: Enoposteljna soba 20,00 EUR na osebo, riziko odpovedi 5%, zavarovanje v tujini 12,00 EUR na osebo, Maribor, Celje, Brežice in NM + 25,00 EUR (odhod pri prijavi minimalno 25 oseb)
  • Popusti: Otroci do višine 1m -55,00 EUR. Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb.
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu in najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-549710401-5497105 ali 040 688488
  • V rezervacijskem e-mailu posredujte  šifro, ime in priimek, naslov, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktno gsm številko.
  • Rezervacija velja, ko ste izbrali želeni termin in ko je pisno potrjena s strani ponudnika. 
  • Priporočamo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi
    (v primeru, da ni sklenjen riziko odpovedi niste upravičeni do vračila denarja tudi, če ste zboleli oziroma ste hospitalizirani pri odpovedi potovanja 10 delovnih dni pred odhodom)
  • Spremembe imen, vstopnega mesta v manj kot 48 urah pred predvidenim odhodom se zaračuna 5 €/osebo.
  • Vaucher lahko vnovčite v vseh izbranih terminih.

HIT 2018,2019  -  DVA PARKA V DVEH DNEH
MIRABILANDIJA IN LAGUNA DELFINOV + SAN MARINO 

27.08.-28.08.2022

V družbi prijateljev ali družine se odpravite na nepozabni vikend v MIRABILANDIJO, LAGUNO DELFINOV in SAN MARINO ter se prepustite adrenalinu in zabavi.

MIRABILANDIJA je drugi največji zabaviščni park v Italiji, ki se nahaja na kar 250.000 kvadratnih metrih zelenih površin, hkrati pa ponuja 44 atrakcij in 12 različnih predstav v živo. V Mirabilandiji ne smete prezreti najvišjega 50m visokega vlaka smrti v Evropi – Katun roller coster, ki doseže 4g in hitrost 104 km/h, najbolj norega mokrega spusta po 27m slapu Niagara, raftinga Rio Bravo, roller costerja Divertical, predstave najboljših svetovnih kaskaderjev »HOT WHEELS« v živo, prostega pada (Discovery in Columbia), najhitrejšega roller costerja v Evropi - ISpeed (od 0-120 km/h v 2,2 sekundi), vrteče se hiše za najmlajše, vlakca smrti za najmlajše, kolesa Eurowheel, majevskega mesta Sian Ka’an,... skratka zabava za vse generacije.

LAGUNA DELFINOV je eden izmed največjih parkov v Evropi, s kar 9 milijonov litrov slane vode. Park združuje vse štiri elemente (voda, ogenj, zemlja, zrak), skozi katere se lahko sprehodite: Vodo predstavljajo delfini, ki se nahajajo v vodnem bazenu z 1135 m2, razmnoževalni bazen, in medicinski bazen; Zrak nam približajo skozi tradicijo sokolarstva; Ogenj simbolizira 3D film o rojstvu planeta Zemlje in Zemljo Darwinova velika dvorana (deževni gozd), živi aligatorji, plazilci, in makete dinozavrov.

REPUBLIKA SAN MARINO leži na severovzhodu Italije in je tretja najmanjša država v Evropi (takoj za Vatikanom in Monakom). Njeno glavno mesto predstavlja istoimensko mesto San Marino, katerega zaščitni znak so trije stolpi, ki se dvigujejo nad strmo pečino. Staro mestno jedro mesta San Marino se je leta 2008 uvrstilo tudi na UNESCO-v seznam svetovne kulturne dediščine.

 
Odhodi:
Maribor: Avtobusna postaja 1:30 zjutraj
Brežice: Avtobusna postaja 2:00 zjutraj
Celje: dvorana Zlatorog 2:05 zjutraj
Lavrica: Ogrinova ulica 3:15 zjutraj
Ljubljana: parkirišče Dolgi most 3:30 zjutraj
Postojna: 4:00 zjutraj
Ajdovščina: 4:20 zjutraj
Nova Gorica: bencinski servis Vrtojba 04:40 zjutraj

Odhod iz MB, Celja in Brežic bo izveden v primeru najmanj 25 prijav.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Spar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com

 

Podjetje

PROGRAM DVODNEVNEGA IZLETA – Odhod avtobusa tudi iz Maribora, Celja, Brežic (Odhod avtobusa iz Maribora, Celja in Brežic bo realiziran samo v primeru prijave več kot 20 oseb)

1.DAN: Odhod ob 04.00 uri - PARKIRIŠČE DOLGI MOST v Ljubljani. Vožnja do Postojne, Ajdovščine, Nove Gorice mimo Benetk in Ravenne do Mirabilandije. Po prihodu v Mirabilandijo, prosto za zabavo. Zabaviščni park ponuja 44 atrakcij in 12 predstav v živo. V parku ne smete prezreti najvišjega in najdaljšega vlaka smrti v Evropi – Katun roller coster, najbolj norega mokrega spusta po 27m slapu Niagara, raftinga Rio Bravo, roller costerja Divertical, »policijske akademije« v živo, prostega pada, najhitrejšega roller costerja v Evropi  ISpeed ( od 0-120 km v 2,2 sekundi), vrteče se hiše za najmlajše, vlaka smrti za najmlajše itd. Ob 19.00 uri odhod proti hotelu. 
2. DAN; Zajtrk. Po zajtrku odhod v Republiko San Marino, ki je tretja najmanjša država v Evropi (takoj za Vatikanom in Monakom). Njeno glavno mesto predstavlja istoimensko mesto San Marino, katerega zaščitni znak so trije stolpi, ki se dvigujejo nad strmo pečino. Sledi individualni ogled glavnega mesta in njegovih zanimivosti. Po ogledu se bomo odpeljali v Laguno delfinov. LAGUNA DELFINOV je eden izmed največjih parkov v Evropi, s kar 9 milijonov litrov slane vode. Park združuje vse štiri elemente (voda, ogenj, zemlja, zrak), skozi katere se lahko sprehodite: Vodo predstavljajo delfini, ki se nahajajo v vodnem bazenu z 1135 m2, razmnoževalni bazen, in medicinski bazen; Zrak nam približajo skozi tradicijo sokolarstva; Ogenj simbolizira 3D film o rojstvu planeta Zemlje in Zemljo Darwinova velika dvorana (deževni gozd), živi aligatorji, plazilci, in makete dinozavrov. Ob 19.15 uri odhod proti domu. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

4MEDIA d.o.o. ima licenco za organizacijo turističnih aranžmajev in licenco za prodajo turističnih aranžmajev. 
*Opomba k ceni
Skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika si pridržujemo pravico do spremembe cene ( če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov) in skladno z 902. členom istega zakonika pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo programa.
Splošna pravila in pogoji za TA so sestavni del programa in si jih lahko ogledate tukaj!

TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.