KUPI
cena:  549,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • V ceno je vključeno:  5x nočitev v izbrani namestitvi v dvoposteljni sobi, 5x samopostrežni zajtrk in večerja, notranji ogrevani bazen z morsko vodo, zunanji bazen, ležalniki in senčniki, vstop v svet savn, relax cona, wellness set halja in copati, torba za na plažo z brisačo, vse plesne aktivnosti in plesni inštruktorji, prisotnost predstavnika Plesni Coctail, vodja potovanja z vami ves čas bivanja, organizacija in DDV.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu vaucherja na spletni strani https://www.4travel.si/plesni-oddih-na-otoku-loscaroninj.html
  • Doplačilo na kraju samem: Turistična taksa 1,6€ na osebo na dan in prijava gosta 4€ enkratni znesek.
  • Možna doplačila: za enoposteljno sobo 40€ na osebo, riziko odpovedi 5,2% na končni znesek računa - oglejte si pogoje zavarovanja na -https://www.4travel.si/klavzula-za-zavarovanje-stroscaronka-odpovedi-potovanja.html
  • Kupon - vaucher je veljaven v terminu od 27.04.-02.05.2023 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

AKTIVNI PLESNI ODDIH ZA 1. MAJ

 Termin 27.4. – 2.5.2023

 Vabimo vas na aktiven plesni oddih v času prvomajskih praznikov, ko se bomo obdani s stoletnim borovim gozdom razvajali v čudovitem Vitality hotelu Punta 4*oddaljeni le 50m od morja. Veli Lošinj zaradi svoje klime in rastlinja velja za zdravilišče in pozitivno vpliva na dušo in telo. Vsemu udobju, ki ga nudi narava, ter čudovit hotel (booking ocena 9,2) bomo dodali odličen plesni program v veliki dvorani, ter športne in družabne aktivnosti.

Z VAMI IN ZA VAS
Za vaše dobro počutje, plesno dogajanje in animacijo bosta poskrbela

Matjaž Brinovec je plesni pedagog in mednarodni plesni inštruktor, koreograf, plesalec, animator, povezovalec. Pleše od svojega 7 leta starosti.  Leta 1993 je osvojil naziv državnega prvaka v kombinaciji 10 plesov. Leta 1994 je zamenjal tekmovalne plesne čevlje s pedagoškimi. Med leti 2001 in 2006 se je plesno izobraževal v ZDA. Sodeloval je v številnih tv oddajah doma in v tujini, kot plesalec in koreograf. Predvsem pa se ukvarja s plesi v paru vseh zvrsti: salsa, west coast swing, družabni plesi – latino in standardni plesi…

Rosana Arko Veber je svojo tekmovalno plesno pot  zaključila z zmago na plesnem maratonu 192 ur plesa. Po daljši odsotnosti se je v svet plesa vrnila z blagovno znamko Plesni Coctail, z namenom navdušiti širšo množico Slovencev za ples. S predstavljanjem različnih plesnih šol in društev, ter plesnih zvrsti na plesnih dogodkih je v slovenski plesni prostor vnesla nov pristop k promociji plesa. Leta 2018 je svojo blagovno znamko nadgradila s plesnimi potovanji po celem svetu pod imenom Plešem &Potujem.

OTOK LOŠINJ – VELI LOŠINJ
Lošinj (latinsko: Apsorrus, italijansko: Lussino) je hrvaški otok v južnem Kvarnerju. Leži zahodno od Paga in južno od Cresa, s katerim ga pri naselju Osor povezuje krajši most. Sestavljata ga dva umetno ločena dela/otoka?, južni Mali Lošinj in severni Veliki Lošinj.
S skupno velikostjo 74,36 km² je Lošinj 11. največji med hrvaškimi otoki.
Veli Lošinj je mesto in pristanišče na otoku Lošinj v Primorsko-goranski županiji na Hrvaškem. Veli Lošinj je manjše mestece na vzhodni obali južnega dela otoka Lošinj. Leži na polotoku med dvema manjšima zalivoma, v katerih sta tudi dva majhna pristanišča,
(Veli Lošinj in Rovensko). Veli Lošinj je okoli 5 km oddaljen od Malega Lošinja. Kraja sta povezana s cesto in z lepo urejeno sprehajalno potjo.

VITALITY HOTEL PUNTA 4*

Vitality hotel Punta je prvi certificirani brezglutenski in antialergijski hotel na hrvaškem. Leži na otoku Mali Lošinj direktno na obali in obdan s stoletnim borovim gozdom; je le 100m odmaknjen od mesteca Veli Lošinj do katerega vas obalna sprehajalna po Lungomar pripelje med ozke uličice kamnitih hiš. Hotel ponuja sodoben dizajn, čudovit razgled na modro morje, kvarnerske otoke, ter Velebit. Gostom je na voljo razkošen wellness, fitnes center na 450m2 in panoramskim pogledom. Seveda je tu doma tudi odlična gastronomska ponudba.  Urejena poti kar vabijo na sprehod ob obali in gozdnih poteh.

POLEG PLESNIH AKTIVNOSTI ZA VAS PRIPRAVLJAMO

Mini prijateljski turnir v tenisu, Tarok urice družabno igro, ogled mesta in kolesarki izlet. Vse navedene dejavnosti bodo izvedene ob zadostnem številu prijav. Plesni program v polnem obsegu se bo izvedel ob min. 30 prijavljenih oseb

Doplačilo na kraju samem: Turistična taksa 1,6€ na osebo na dan in prijava gosta 4€ enkratni znesek.
Doplačilo za enoposteljno sobo je 33€ na dan. Priporočamo plačilo rizika odpovedi v višini 5,2% paketa, le ta vsebuje tudi covid zavarovanje.

Priporočamo zdravstveno zavarovanje za tujino. Za tujino potrebujete veljavni osebni dokument.

Cena vključuje: 5x nočitev v izbrani namestitvi v dvoposteljni sobi, 5x samopostrežni zajtrk in večerja, notranji ogrevani bazen z morsko vodo, zunanji bazen, ležalniki in senčniki, vstop v svet savn, relax cona, wellness set halja in copati, torba za na plažo z brisačo, vse plesne aktivnosti in plesni inštruktorji, prisotnost predstavnika Plesni Coctail, vodja potovanja z vami ves čas bivanja, organizacija in DDV.

 

 

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4media d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Spar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si

Skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika si pridržujemo pravico do spremembe cene ( če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov) in skladno z 902. členom istega zakonika pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo programa.

*Opomba k ceni

TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene. 

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI ZA POTOVANJA

https://www.4travel.si/sploscaronni-pogoji-in-pravila-za-potovanja.html