KUPI
cena:  24,65
vrednost:
49,30 €
popust:
50 %
prihranek:
24,65 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-50%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči neomejeno število kuponov.
  • Ponudba vsebuje: 10 kg fino mlete himalajske soli 
  • Naročilo bo avtomatsko posredovano ponudniku. Kupona ni potrebno tiskati - dovolj je da posredujete samo številko vašega kupona.
  • Poštnina je vključena v ceno
  • Kupon je unovčljiv do 29.11.2021
  • Totalna razprodaja za vse izdelke in velja do razprodaje zalog.

Kristalna himalajska sol, fino mleta (brez primesi ali dodatkov), se uporablja za soljenje jedi v kuhinji, rehidracijo, mineralizacijo, razstrupljanje in alkaliziranje telesa, saj vsebuje za človeško telo pomembne minerale. Pomaga pri obnavljanju in vzdrževanju telesne energije in pri vzdrževanju kislinskobazičnega ravnovesja. 

Več o ponudbi

4ever life net, 
Vlado Balažinec s.p. 
Derčeva ulica 35 
1000 Ljubljana

T: 040 688 488 
E: 4everlifenet@siol.net 
W: www.vitache.com

Himalajska sol izvira iz 400 do 600 m globokih solnih plasti, ki so nastale z izsušitvijo pramorja na področju Himalaje, pred veliko milijoni leti. Nekateri gorski masivi, med njimi tudi ta v Hunza dolini, so prepredeni s solnimi žilami. Že 600 let pred Kristusom so jo omenjali v ajurvedskih spisih in opisovali njene uporabne lastnosti. Aleksander Veliki je himalajsko sol proglasil za izjemno dragoceno. Začeli so jo izkopavati in jo je z nepredstavljivimi napori s sloni čez himalajsko gorovje prevažali v Evropo. To dragoceno sol so poimenovali kar CESARSKA SOL, saj je bila namenjena samo cesarskim družinam. Vedno več pozornosti se posveča tudi kemičnim in biofizikalnim lastnostim kristalne soli.
UPORABA: Za soljenje hrane uporabljajte kot navadno sol, lahko pa se uporablja tudi kot kopel, kot tekočina za izpiranje nosnic (poravnana čajna žlička na 0,5 l tople vode), sestavina za različne obrazne maske, obloge, mazila ali kot solna raztopina (1/4 čajne žličke soli na 1 l vode) za rehidracijo. Veganski izdelek. Brez GSO. Brez glutena. Brez dodatkov.

zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila