KUPI
cena:  695,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
 • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
 • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
 • Ponudba vsebuje: 
 • prevoz z visokokvalitenim turističnim avtobusom, 
 • trajetktni prevoz Napoli – Ischia, 
 • 7x nočitev v hotelu****, 
 • 7x polpenzion (samopostrežni zajtrk in postrežna večerja), 
 • turističnega spremljevalca, animacijo, 
 • neomejeno vstop zunanji bazen in notranji bazen s termalno vodo, vodeno jutranjo vadbo (1001 gib), 
 • družabne miselne in rekreativne igre (mini olimpijada),  
 • pijača dobrodošlice, plastenka vode in sladko presenečenje
 • stroški cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, turističnega spremljevalca ter DDV
 • Obvezna doplačila: turistična taksa 3,50€ oseba/dan in prijavnina 14,00€
 • Možno doplačilo : enoposteljna soba + 182,00€, riziko odpovedi +5%, zavarovanje AS z asistenco v tujini 13,00€
 • Kupon - vaucher je veljaven v terminu od 02.10. - 09.10.2022 oziroma do razprodaje prostih mest
 • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

"Benvenuti all'isola d'Ischia"

Ischia je hribovit vulkanski otok. Nahaja se v tirenskem morju neapeljskega zaliva. Leži približno 30 km od mesta Neapelj, ki je glavno mesto pokrajine Kampanija. Površine 46 km2 z 58.000 prebivalci je zelo naseljen otok. Ima zelo razgibano zgodovino. V današnjem času pa je poznan predvsem po zdravilnem turizmu, termalni vodi in zdravilnem vulkanskem blatu. 

Zaradi milega podnebja, temperatura ozračja in morja v mesecu oktobru, še vedno omogoča kopanje v morju in uživanje v kratkih rokavih.

Otok zdravja in mladosti, kot ga domačini, turisti in svetovni popotniki radi poimenujejo, slovi po prekrasni pokrajini, čistem morju, manjšimi butičnimi mesti, vrhunski kulinariki, izviri vroče termalne vode, zdravilnem blatu, arhitekturi, zelo odprtih in prijaznih domačinih.

Mesta, kot so Forio, Lacco Ameno, Casamicciolo, Serrara Fontana, Barano, Ischia, terme Cavascura, veličasten grad Aragonese, izviri vroče termalne vode na plaži Baia di Sorgeto, malo ribiško pristanišče SantAngelo in najvišji vrh otoka Mont Epomeo nikogar niso pustili ravnodušne. Zato smo prepričani, da tudi vas ne bodo.

Program:

1.dan: Odhod iz Maribora, Celja, Ljubljane in Sežane. Nočna vožnja mimo Bologne, Firenc, Rima do Neaplja, kamor bomo prispeli v popoldanskih urah. Po krajši osvežitvi se bomo vkrcali na trajekt in odpluli na slikovitin sončni otok Ischia, vulkanski in hribovit otok v Neapeljskem zalivu, ki meri le 46 km². Ima razgibano zgodovino, danes pa je poznan predvsem po zdravilnem turizmu, topli vodi in zdravilnem blatu. Nastanitev in večerja v hotelu****.


2.dan: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku prosto ali pa ogled glavnega mesta (doplačilo) Ischia Porto z impresivno mogočno utrdbo Castelo Aragonese iz 5. stoletja. Po ogledu prosto za nakupe in oglede mesta Ischia. Vrnitev v hotel. Prosto za kopanje. Večerja in nočitev.

3.dan: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku (doplačilo) odhod do vasice Funtana in sledi treking z zelo zabavnimi lokalnimi vodiči na vulkanski vrh Mt. Epomeo 787 m. Na vrhu nas bo navdušil prečudoviti pogled na celotni otok. Ob vrnitvi se bomo ustavili v stari italijanski gostilni v vasici, kjer si bomo pripravili in spekli tradicionalno italijansko specialiteto - "pizzo Napolitano". Ob glasbi v živo in dobri kapljici si bomo naredili krasen napolitanski popoldan. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

4.dan: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku (doplačilo) se bomo odpravili v mesto Lacco Ameno. Prosto za nakupe in kavico. V popoldanskem času se bomo z ladjo zapeljali okoli otoka. Krajši postanek v Sant Angelu 
d'Ischia, kjer se sprehodimo do slavnega trga in vrnitev v hotel.  Večerja in nočitev.

5.dan: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku (doplačilo) se bomo odpravili do Lido di Maronti. Pot bomo nadaljevali do plaže Maronti in se povzpeli do slavnih starih term Cavascura, katere so znane že iz časa grške kolonizacije otoka. Uživali bomo v vročih kopelih v starih jamah in okusili pravi stik z naravo. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

6.dan: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili do zaliva Citara. Prosto za kopanje ali pa obisk Pojzedonovih vrtov (doplačilo)Poseidon Gardens so ene izmed največjih term na otoku in razpolagajo z 20 naravnimi mineralnimi toplimi bazeni. Ležijo direktno na plaži. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

7.dan: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku (doplačilo) odhod do Baia Di Sorgeto, kjer se bomo kopali v naravnih morskih termah. V tem predelu je temperatura morja 30 stopinj celzija, v vseh letnih časih. Ob vrnitvi se bomo ustavili še v enem izmed najlepših botaničnih vrtov "La Mortella" zakoncev Walton, 
ki se razteza na dveh hektarih površine. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

8. dan: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku odhod trajekta do Neaplja. Nadaljevanje vožnje s krajšimi vmesnimi postanki v Slovenijo, s prihodom v poznih jutranjih urah naslednjega dne. 

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30, 1291 Škofljica

PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Spar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 • Ponudba vsebuje: 
 • prevoz z visokokvalitenim turističnim avtobusom, 
 • trajetktni prevoz Napoli – Ischia, 
 • 7x nočitev v hotelu****, 
 • 7x polpenzion (samopostrežni zajtrk in postrežna večerja), 
 • turističnega spremljevalca, animacijo, 
 • neomejeno vstop zunanji bazen in notranji bazen s termalno vodo, vodeno jutranjo vadbo (1001 gib), 
 • družabne miselne in rekreativne igre (mini olimpijada),  
 • pijača dobrodošlice, plastenka vode in sladko presenečenje
 • stroški cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, turističnega spremljevalca ter DDV.
 • Obvezna doplačila: turistična taksa 3,50€ oseba/dan in prijavnina 14,00€
 • Možno doplačilo : enoposteljna soba + 182,00€, riziko odpovedi +5%, zavarovanje AS z asistenco v tujini 13,00€
 • Kupon - vaucher je veljaven v terminu od 02.10. - 09.10.2022 oziroma do razprodaje prostih mest
 • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

 
Opomba k ceni:

Skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika si pridržujemo pravico do spremembe cene ( če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov) in skladno z 902. členom istega zakonika pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo programa.
Splošna pravila in pogoji za TA so sestavni del programa in si jih lahko ogledate tukaj!
TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila