KUPI
cena:  169,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
 • Vsak lahko kupi, podari in unovči več vaucherjev.
 • Cena vključuje: sladko dobrodošlico, avtobusni prevoz z visoko turističnim avtobusom, dvodnevna vstopnica v zabaviščni park Mirabilandija, izlet v San Marino, izlet v Rimini, vstopnico v zabaviščni park Laguna delfinov, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu***, turističnega spremljevalca, cestnine, parkirnine, dnevnice šoferjev, organizacijo in DDV.  
 • Vstopna mesta: Maribor: Avtobusna postaja 1:30 zjutraj, Brežice: Avtobusna postaja 2:00 zjutraj, Celje: dvorana Zlatorog 2:05 zjutraj
  Lavrica: Ogrinova ulica 3:15 zjutraj, Ljubljana: parkirišče Dolgi most 3:30 zjutraj, Postojna: 4:00 , Ajdovščina: 4:20, Nova Gorica: bencinski servis Vrtojba 04:40 zjutraj (Odhod iz MB, Celja in Brežic bo izveden v primeru najmanj 20 prijav).
 • Obvezna doplačila: turistična taksa 2,5 EUR na osebo na dan, prijava gosta enkratno 2,2 EUR, pri prijavi manjšega števila potnikov +10,00 EUR
 • Možna doplačila: enoposteljna soba + 48,00 EUR, riziko odpovedi +5%, zavarovanje s asistenco v tujini +6,00 EUR izbira številke sedeža +5,00 EUR, Maribor, Celje, Brežice in NM + 18,00 EUR (odhod pri prijavi minimalno 25 oseb)
 • Popusti: Otroci do višine 1m -50,00 EUR. Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb.
 • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu in najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-549710401-5497105 ali 040 688488
 • V rezervacijskem e-mailu posredujte  šifro, ime in priimek, naslov, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktno gsm številko.
 • Rezervacija velja, ko ste izbrali želeni termin in ko je pisno potrjena s strani ponudnika. 
 • Priporočamo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi
  (v primeru, da ni sklenjen riziko odpovedi niste upravičeni do vračila denarja tudi, če ste zboleli oziroma ste hospitalizirani pri odpovedi potovanja 10 delovnih dni pred odhodom)
 • Spremembe imen, vstopnega mesta v manj kot 48 urah pred predvidenim odhodom se zaračuna 5 €/osebo.
 • Vaucher lahko vnovčite v vseh izbranih terminih.

MIRABILANDIJA, SAN MARINO, RIMINI in LAGUNA DELFINOV 

V družbi prijateljev ali družine se odpravite na nepozabni 3 dnevni izlet ter se prepustite adrenalinu in zabavi.

1. DAN
Odhod  iz Slovenije v jutranjih urah. Vožnja po severni Italiji mimo Benetk do Mirabilandije. Dan bo posvečen nori zabavi in norčijam v zabaviščnem parku, kjer Vas pričakuje kar 44 atrakcij in adrenalinskih doživetij. Spust s splavi po brzicah Rio bravo, nori spust s čolnom čez 27 m visoki slap Niagara, drugi najvišji vrtiljak v Evropi, skoki s stolpa, prosti pad, I Speed (od 0 – 120 km v 2,2 sekundah), izstrelitev… Ne prezrite najvišjega evropskega adrenalinskega vlaka smrti – »Katun roller coster«. Seveda pa je poskrbljeno tudi za najmlajše obiskovalce, ki si bodo park lahko ogledali z panoramsko železnico in se zabavali na njim prilagojenih atrakcijah. Uživali boste pri ogledu številnih predstav, med katerimi je najbolj znana kaskaderska predstava in v 3  atrakcijah na  lokaciji divjega zahoda – »Far west valley« Nastanitev v hotelu in nočitev.

2. DAN
Po zajtrku se bomo odpravili v Republiko San Marino, ki se  razprostira pod goro Titino. Zaščitni znak mesta so trije stolpi, ki se dvigujejo nad strmo pečino. Sprehodili se bomo skozi staro mestno jedro in videli mestne znamenitosti prepredene med ulicami s številnimi trgovinicami. Sem prihajajo tudi številni filatelisti in numizmatiki.  Čas za lastne nakupe in sprehode. V popoldanskih urah vrnitev v Mirabilandijo in nadaljevanje zabave iz prejšnjega dne. Vrnitev v hotel in nočitev.

3. DAN
Po zajtrku se bomo odpravili v Rimini, ki je poznan po dolgih peščenih plažah. Ogledali si bomo tempelj Maletesto, Tiberijev most, Avgustov slavolok… Naš izlet bomo nadaljevali v Laguno delfinov, ki je najlepši in največji vodni park v Evropi (9 milijonov litrov slane vode), ki združuje vse štiri elemente  (voda, ogenj, zemlja,zrak) in jih doživite na najbolj razburljiv način. Oglejte si igro delfinov na površju vode  in pod njenim površjem. Doživite stik s to prečudovito inteligentno živaljo.
Sprehodite se skozi vse elemente...Voda (delfini – vodni bazen z 1135 m2, razmnoževalni bazen, medicinski bazen), Zrak ( sokolarstvo – podoživite razburjenje tradicije), Ogenj (3D film o rojstvu planeta Zemlje), Zemlja ( Darwinova velika dvorana – rain forest, živi aligatorji in plazilci . dinozavri – makete)

Ogledali si bomo tudi »LET PTIC ROPARIC« z prezentacijo prostega letenja in lova. V večernih urah odhod proti Sloveniji.

Odhodi:
Maribor: Avtobusna postaja 1:30 zjutraj
Brežice: Avtobusna postaja 2:00 zjutraj
Celje: dvorana Zlatorog 2:05 zjutraj
Lavrica: Ogrinova ulica 3:15 zjutraj
Ljubljana: parkirišče Dolgi most 3:30 zjutraj
Postojna: 4:00 zjutraj
Ajdovščina: 4:20 zjutraj
Nova Gorica: bencinski servis Vrtojba 04:40 zjutraj

Odhod iz MB, Celja in Brežic bo izveden v primeru najmanj 25 prijav.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Spar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com

 

Podjetje

4MEDIA d.o.o. ima licenco za organizacijo turističnih aranžmajev in licenco za prodajo turističnih aranžmajev. 

*Opomba k ceni
TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila