KUPI
cena:  5,60
vrednost:
28,00 €
popust:
80 %
prihranek:
22,40 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-80%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi več kuponov, ki jih lahko tudi podari.
  • Kupon velja za 60 kapsul ACAI 1000 mg.
  • Brezplačna dostava ob nakupu 3 kos, drugače je poštnina po ceniku pošte.
  • Naročilo oddate ob rezevaciji kupona.
  • Dostava v 5 dneh ali osebni prevzem.
  • Kupon je unovčljiv 30.6.15.

Pokurite odvečne maščobe, nadzorujte apetit, pospešite metabolizem in imejte krvni sladkor pod kontrolo..

Acai berry vsebuje vse sestavine, ki jih vaše telo potrebuje za hitro izgubo telesne teže. Ima številne ugodne vplive na vaše zdravje in počutje. V zadnjih nekaj letih pa je zaradi izjemnih rezultatov v svetu ( predstavljen je bil tudi kot pripomoček za hujšanje v pogovorni oddaji "THE OPRAH SHOW") postal pravi hit kot dodatek za hujšanje.

Acai vsebuje veliko antioksidantov, ki varujejo vaše zdravje in telesu dajejo energijo. Pravzaprav, acai vsebuje 33 krat več antioksidantov kot rdeče grozdje in rdeče vino skupaj. Acai prav tako zagotavlja skoraj popolen profil aminokislin, poleg tega pa vsebuje pomebne vitamine in minerale v sledovih.

Več o ponudbi

4ever life net,
Vlado Balažinec s.p.
Derčeva ulica 35
1000 Ljubljana

T: 040 688 488
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.himalajskasol.si

Acai je bogat tudi z vlakninami in omega esencialnimi maščobnimi kislinami (EFA). Vsebnost vlaknin zelo učinkovito pomaga očistiti vaš prebavni sistem, omega esencialne maščobne kisline pa so ključnega pomena za metabolizem. Zaradi vsebnosti aminokislin Acai jagode pripomorejo k obnavljanju mišičnih vlaken, kar posledično omogoča boljše kurjenje maščob. Obenem so Acai jagode odličen zaviralec apetita, zato ne boste čutili močne potrebe po sladki hrani.

Če ste oseba, ki ima počasnejši metabolizem, boste že po krajšem obdobju jemanja kapsul acai berry zaznali vidne spremembe v vašem metabolizmu.

Acai berry kapsule - Nova formula.... Ena kapsula vsebuje Acai berry extract 1000 mg in magnezijev stearat.... Izdelek vsebuje 60 kapsul.

Izdelek je primeren predvsem za vse, ki:

  • imajo zakisano telo
  • ki se nekakovostno prehranjujejo
  • se borijo z odvečno težo
  • imajo upočasnjeno prebavo
  • se premalo gibljejo - športajo
  • kadijo, pijejo, so pod stresom

 Acai je sadež (jagoda), ki raste na acai palmah v amazonskih deževnih gozdovih. V svojem bestselerju "The Perricone Promise" izbere Dr. Perricone Acai jagodo kot super živilo št. 1 na svetu. Leta 2005 - Slavo so si Acai jagode pridobile v oddaji Oprah, katere voditeljica je bila navdušena nad močjo naravnih antocianinov (vrsta bioflavonoidov).New York Times - 2004: "Bogat z antioksidanti in aminokislinami je Acai eden od najbolj hranljivih plodov iz amazonskega bazena. Acai vsebuje 33 krat več antioksidantov kot rdeče grozdje in rdeče vino skupaj in ima dvakrat večjo antioksidativno moč, kot jo imajo borovnice !"

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.