KUPI
cena:  69,90
vrednost:
230,00 €
popust:
69 %
prihranek:
160,10 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-69%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov, ki jih lahko tudi podari.
  • Kupon vključuje 5 tretmajev oblikovanja telesa z nekirurško liposukcijo - kavitacijo, radiofrekvenco in ročno limfno drenažo (60-70 minut)  v Fit klubu Luna.
  • Za rezervacijo se obrnite na fitklub.luna@gmail.com ali 040 870 433.
  • V kolikor stranka ne odjavi termina vsaj 24h prej, se šteje kupon kot vnovčen.
  • S seboj prinesite natisnjen kupon.
  • Zagotovljen parkirni prostor pred salonom.
  • Kupone lahko vnovčite do 31.8.2015.

Privoščite si tretma za preoblikovanje telesa, ki vpliva na dober izgled in odlično počutje! Ponudba vključuje 5 obiskov v Fit klubu Luna, kjer vaše telo oblikujejo s pomočjo kavitacije, ki jo imenujemo tudi nekirurška liposukcija, v kombinaciji z radiofrekvenčno terapijo in ročno limfno drenažo. Tretma je učinkovita metoda za napenjanje uvele kože, preprečevanje zastajanja vode, blaženje in odpravljanje gubic, odpravljanje celulita na zadnjici, bokih in stegnih. Hkrati se izboljša tudi splošno počutje.

Več o ponudbi

FIT KLUB LUNA, LUKA NACEV S.P.
Valburga 46C
1216 Smlednik

T: 040 870 433
E: fitklub.luna@gmail.com
W: www.fitklub-luna.com

Kavitacija je prva klinično preizkušena metoda za odstranjevanje odvečnih maščobnih oblog in s tem oblikovanje telesa tako za ženske kot za moške. Poseg traja 30-40 minut, odvisno od predela telesa. Pri večini strank je viden uspeh že po prvem posegu. Pred posegom in po njem je treba veliko piti. Za dober uspeh je potrebno 8-10 tretmajev - odvisno od obsega odvečnih maščobnih blazinic. Po vsakem končanem posegu sledi še radiofrekvenca, ki zgladi kožo. 

Radiofrekvenca je metoda, ki deluje na principu kontrolirane akumulacije toplote globoko v dermis, kar pospeši nastajamje novega kalogena v tkivu. Rezultat je vidno izboljšanje teksture in tonusa kože. Koža postane bolj napeta in deluje bolj mladostno. Poseg traja 10-20 minut. Idealna je za: napenjanje uvele kože, blaženje in odpravljanje gubic, odpravljanje celulita na zadnjici, bokih in stegnih.

Ročna limfna drenaža je izjemno prijetna sproščujoča manualna tehnika. Ročno limfno drenažo izvajam z nežnimi gibi v določenem zaporedju po poteku limfnih poti. Z ročno limfno drenažo tretiramo kožo, zato je pritisk rahel.Sledim naravnemu toku limfe.Ročno limfna drenaža je priporočljiva tehnika pri poškodbah, edemih (oteklinah ) po operacija( rak dojke) pri jemanju zdravil, pri zastajanju vode v telesu in še bi lahko naštevali, dobro dene pa tudi popolnoma zdravi osebi.