KUPI
cena:  79,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Kupon velja za eno osebo.
  • Ponudba vključuje 2-dnevni izlet: avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, 2 dnevno vstopnico v zabaviščni park Mirabilandia, 1 nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, stroške spremstva in organizacije potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV.
  • Obvezna doplačila: prijavnina 10,00 eur/osebo, turistična pristojbina 2,00eur/osebo.
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 11,00 eur, obisk vodnega parka MIRABEACH 9,00 eur, odpovedni rizik 3,95eur.
  • Popust: otroci do 10. leta v sobi z 2 odraslima plačajo 65,00 eur.
  • Opomba: nastanitev je mogoča tudi v tri in štiri posteljnih sobah.
  • Obvezno predhodno preverite prosta mesta pri ponudniku. Ponudniku ob rezervaciji posredujete šifro kupona, imena in priimkek udeležencev, naslov in kontaktno gsm številko na info@jazon-6.si.
  • Kupon se šteje za vnovčen, ko pri ponudniku izvršite rezervacijo. Priporočamo čimprejšno prijavo.
  • Kupon lahko unovčite le na izletu 11.7.2015.

Privoščite si nepozaben poletni izlet v zabaviščni park Mirabilandijo, kjer vas čakajo dogodivščine za vse generacije! Tukaj lahko najdete kar 44 atrakcij in adrenalinskih doživetij. Spust s splavi po brzicah Rio bravo, nori spust s čolnom čez 27 m visoki slap Niagara, drugi najvišji vrtiljak v Evropi, skoki s stolpa, prosti pad, I Speed (od 0 – 120 km v 2,2 sekundah), izstrelitev… Ne prezrite najvišjega evropskega adrenalinskega vlaka smrti – »Katun roller coster«. Seveda pa je poskrbljeno tudi za najmlajše obiskovalce, ki si bodo park lahko ogledali z panoramsko železnico in se zabavali na njim prilagojenih atrakcijah.

Ponudba vključuje avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, 2 dnevno vstopnico v zabaviščni park Mirabilandia, 1 nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, stroške spremstva in organizacije potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV. Najmlajši imajo posebne ugodnosti v spremstvu staršev. Program dvodnevnega izleta preberite spodaj.

Več o ponudbi

JAZON-6 d.o.o. potovalna agencija
Sp. Pirniče 9d
MEDVODE 


T: +386 597 109 31
E: info@jazon-6.si
W: www.jazon-6.si

1. dan: LJUBLJANA – MIRABILANDIJA Zbirališče udeležencev potovanja na parkirišču Dolgi most v Ljubljani in odhod ob 4.00 zjutraj. Vožnja mimo Benetk in Ravenne v zabaviščni park Mirabilandija, kjer Vas pričakuje kar 44 atrakcij in adrenalinskih doživetij. Spust s splavi po brzicah Rio bravo, nori spust s čolnom čez 27 m visoki slap Niagara, drugi najvišji vrtiljak v Evropi, skoki s stolpa, prosti pad, I Speed (od 0 – 120 km v 2,2 sekundah), izstrelitev… Ne prezrite najvišjega evropskega adrenalinskega vlaka smrti – »Katun roller coster«. Seveda pa je poskrbljeno tudi za najmlajše obiskovalce, ki si bodo park lahko ogledali z panoramsko železnico in se zabavali na njim prilagojenih atrakcijah. Uživali boste pri ogledu številnih predstav, med katerimi je najbolj znana kaskaderska predstava. Zvečer nastanitev v hotelu in nočitev.

2. dan: MIRABILANDIJA (MIRABEACH) – LJUBLJANA Po zajtrku odhod nazaj v zabaviščni park Mirabilandija, kjer se bo zabava za vse generacije nadaljevala. Tokrat boste po želji in za doplačilo lahko uživali tudi vodnem parku MIRABEACH, na številnih toboganih, v ogromni laguni ali pa na beli peščeni plaži z Rdečega morja,…. Ob 18.30 odhod proti Sloveniji in prihod domov v nočnih urah.

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE, ki so sestavni del programa in pogodbe -voucherja, so Vam kot posebna tiskana priloga k programu na voljo na www.jazon-6.si.