KUPI
cena:  19,90
vrednost:
44,00 €
popust:
50 %
prihranek:
24,10 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-50%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • En kupon velja za eno osebo.  
  • Ponudba vsebuje: vsebuje: nepozabni 1-dnevni izlet v vodni park Istralandija z 80.000 norimi tobogani in adrenalinskimi atrakcijami: avtobusni prevoz po programu (iz LJ) + spremljanje, organizacija + osnovno nezgodno zavarovanje in DDV + vstopnica v zabaviščni park.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: info@goholidays.si najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Vstopna postaja: Ljubljana (parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 6:15).
  • V rezervacijskem emailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.  
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234.
  • Odpoved rezervacije vsaj 7 dni pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.  
  • Doplačila: Prijavnina 10 €/osebo se plača neposredno ponudniku po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski pošti. Otroci do 1 m višine so opravičeni plačila prijavnine.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda: 18.7. 2015.

Odpravite se z nami na izlet v Istralandijo, ki so jo pred kratkim odprli v bližini mesteca Novigrad v Istri! Park se ponaša s površino 80.000 m2, kar ga uvršča med največje v Evropi. Edinstvene adrenalinske atrakcije, bazen z do 3 metrskimi valovi, počasna kilometrska reka za uživanje, sprostitev. Več kot 4500 m2 vodni površin, 1,2 km skupne dolžine toboganov, najvišji tobogan Freefall je visok 27 m, otroški bazeni z dvorcem in otroškimi tobogani so zagotovilo, da vam ne bo dolgčas. Da ne boste lačni je v parku na voljo samopostrežna restavracija in več kioskov s hitro prehrano.

Ponudba vključuje celodnevni izlet v vodni park Istralandia z norimi tobogani in adrenalinskimi atrakcijami, vključena je vstopnica, avtobusni prevoz, spremstvo in zavarovanje. 

Za enako ponudbo z odhodom iz Kopra kliknite tukaj, za izleta 4.7. pa tukaj ali tukaj.

Več o ponudbi

Go Holidays
Gabrijela Starešina s.p.
Kobilje 219
9227 Kobilje 

T: 030 680 588
E: info@goholidays.si
W: www.goholidays.si 

Program:
V jutranjih urah odhodi iz Slovenije. Prihod do parka pred odprtjem in celodnevno uživanje v parku. Odhod proti domu okrog pol ure po zaprtju parka.