KUPI
cena:  15,90
vrednost:
70,00 €
popust:
77 %
prihranek:
54,10 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-77%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • En uporabnik lahko unovči samo en kupon, ostale pa podari.
  • Kupon velja le za enkraten/prvi obisk.
  • Ena oseba lahko na svoje ime unovči le en kupon.
  • Ponudba zajema 1x 90-minutni tretma tradicionalne kitajske medicine: pregled in svetovanje (30 min) + terapevtska masaža telesa s kombinacijo tehnik Tui-na in Shiatsu (30 min) + terapija z akupunkturo (30 min) v centru Komplemed.
  • Možnost menjave kupona za originalni darilni bon.
  • Delovni čas: pon-pet: 8-12h in 16-20h, sob: 8-12h.
  • Nujna predhodna rezervacija s kodo kupona na 040 472 482 ali info@komplemed.si.
  • Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon šteje kot unovčen.
  • Kupone lahko koristite do 30.10.2015.

Slabo počutje? Vas mučijo migrene, glavoboli, bolečine zaradi preobremenjenosti? Imate težave s spanjem, prebavo ali stresom? Če si želite izboljšati počutje, potem je Komplemed pravi kraj za vas. V centru Komplemed zdravljenje temelji na ideji, da je vsakega posameznika potrebno obravnavati kot celoto in se ne osredotočati zgolj na posamezne dele, stanja ali bolezni.

Težave v zdravju in počutju večinoma nastanejo takrat, ko telo “pade iz lastnega ravnovesja”. Vzpostavljajte in ohranjajte dobro počutje s pomočjo akupunkture, 5.000 let stare kitajske metode! Ponudba vključuje prvi obisk s pregledom in svetovanjem, ter terapevtsko masažo telesa s kombinacijo tehnik Tui-na in Shiatsu ter terapijo z akupunkturo. Več informacij o tretmaju lahko najdete spodaj.

Več o ponudbi

Komplemed, Elad Einav s.p.
Cesta v Šmartno 41
1000 Ljubljana

T: 040 472 482
E: info@komplemed.si
W: komplemed.si 

Prvi obisk traja 90 minut, razdeljen pa je na tri sklope:

1) Pogovor s terapevtom - Terapevt se z vsakim pacientom temeljito pogovori o njegovem trenutnem stanju. Skupaj se pogovorita o težavah, ki so lahko zdravstvene (glavoboli, težave s prebavo, krvnim pritiskom,…) ali pa so bolj psihološke narave (stres, nespečnost, slabo počutje,…). Pomembne so tudi informacije o jemanju morebitnih zdravil – še posebej, če gre za srce in ožilje oz. nadzorovanje strjevanja (koagulacije) krvi. V pomoč so tudi že obstoječe zdravniške diagnoze. Na podlagi pogovora potem terapevt in pacient definirata cilje terapije, terapevt pa z upoštevanjem dobljenih informacij določi način zdravljenja.

2) Terapevtska masaža - Pri masaži terapevt kombinira dve tehniki – Tui Na in Shiatsu. Gre za edinstveno vrsto masaže, ki se izvaja po celem telesu, s posebnim fokusom na problematičnih predelih. Te predeli se skupaj s pacientom določijo pred terapijo. Med masažo je pacient popolnoma oblečen, zato je pomembno, da so oblačila udobna. Nakit, ročne ure in ostali pripomočki so lahko moteči, zato ponavadi pacienta prosijo, da jih sname.

3) Akupunktura se izvaja med ležanjem na hrbtu ali trebuhu – odvisno od vrste problema. V telo se na stičiščih meridianov (akupunkturnih točkah) vstavijo igle. Točke se določijo v skladu z diagnozo pri prvem obisku, potem pa se izbor točk prilagaja odzivu posameznika na terapijo. Z vstavljenimi iglami nato pacient počiva 20-25 minut. Včasih se uporabljajo tudi posebni pripomočki kot je na primer mineralna luč ali elektro-akupunktura. Pri akupunkturi je potrebno zavihati rokave nad komolce, hlače nad kolena in pa zgornji del oblačila tako, da sta odkrita trebuh in ledveni del. Sleči je treba tudi nogavice.

Na koncu se igle odstranijo, na recepciji pa potem uredite preostale formalnosti kot je plačilo, rezervacija naslednjih terminov in drugih dogovorov.