KUPI
cena:  109,00
vrednost:
218,00 €
popust:
50 %
prihranek:
109,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-50%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • En kupon velja za 2 osebi.
  • Ponudba vključuje 2x polpenzion v gostišču Ajda, neomejeno izposojo gorskih koles ALI pohodniških palic za dva, predloge izletov po izbiri, oglede okoliških znamenitosti + tematske "Martinove" menije.
  • Kupon ne vključuje kart za kopanje v termah.
  • Dodatna ugodnost: ob nakupu kupona prejmete do 20% popusta za: kopanje in savnanje v Termah Vivat, hrano in pijačo na Turistični kmetiji Kozelinovi, menije v gostišču Kuzmič, nakup izdekov pri Sadjarstvu Ficko, ogled gradu Grad, ogled kmetije Čebelji gradič z degustacijo ter hišne mesnine na turistični kmetiji Ferencovi. 
  • Popusti za otroke: en otrok do 12. leta lahko biva zastonj.
  • Možnost dietnih menijev (brez glutena, laktoze) po dogovoru s ponudnikom.
  • Obvezna je predhodna rezervacija termina s kodo kupona na 02 540 137802 540 1378, 031 692 500031 692 500 ali info@gostisce-ajda-bagola.si. Pred nakupom preverite razpoložljivost kapacitet.
  • Natisnjen kupon predate ponudniku od prijavi.
  • Kupon se šteje kot unovčen v kolikor rezervacije ne odpoveste ali spremenite vsaj 48 ur prej.
  • Kupon lahko koristite do 30.11.2015.

Privoščite si kulinarično razvajanje in raziskovanje jesenskih lepot na Goričkem! Tu je LEPO, pravijo gostje. V penzionu in gostišču Ajda se z veseljem potrudijo, da to drži. S široko ponudbo izvrstnih jedi, nekaterih domačih po izvoru, drugih od drugod, a vseh slastnih po okusu, je vaša lakota potešena, brbončice pa zadovoljne. Kalorije pa lahko učinkovito porabite na slikovitih sprehodih, kopanju v panonskih termah, kolesarjenju ali pa se brezskrbno prepustite počitku v penzionu.

Ponudba vključuje 3-dnevni kolesarsko kulinarični paket za dve osebi s posebnim Martinovim menijem, kolinami, zlevankami in gibanico. Poleg polpenziona in neomejene izposoje gorskih koles ali pohodniških palic, ponudba zajema še KARTO POPUSTOV pri okoliških ponudnikih (vinarji, gostilne, kmečki turizem, vstopnice za kopanje) s katerimi dobite popust do 15%, pohodniške in/ali kolesarske izlete po okolici, spoznavanje prelepega krajinskega parka Goričko ogled Ledavskega jezera, največjega gradu na Slovenskem in še večje Vulkanije.

Nekaj fotografij te mikavne ponudbe si lahko ogledate spodaj.

Več o ponudbi

Penzion in gostišče Ajda, Ivanka Bagola s.p.
Cankova 33
9261 Cankova 

T: 02 540 137802 540 1378 ali 031 692 500031 692 500
E: info@gostisce-ajda-bagola.si
W: www.gostisce-ajda-bagola.si 

Prvi dan 
Po možnosti prihod dopoldne. Namestitev v dvoposteljne sobe in pogovor o možnih doživetij v Krajinskem parku »Goričko«; z avtom ali kolesi po Panoramski poti Cankova-Gerlinci-Fikšinci- Kramarovci, čez prehod in po Avstriji ali sprehod po gozdni učni poti "Fuks graba" v Korovcih ali kopanje v bližnjih termah Bad Radkersburg (4km); ogledi in znamenitosti Gornje in avstrijske Radgone.  Za večerjo ena izmed prekmurskih ali hišnih jedi: AJDOVA ZLEVANKA (GOSTJE JED PRIPRAVIJO SAMI), KOLINE z bujto repo + AJDOVA PALAČINK z jurkino marmelado.

 Drugi dan
Zajtrk po dogovoru in izbiri gosta.  Kaj bi doživeli drugi dan? Nasveti in priporočila: kolesarjenje ali z avtom po osrednji poti zahodnega dela Goričkega (11km): Ledavsko jezero – Grad in Vulkanija na Gradu, klet Marof ,Tromejnik Slatinski vrelec v Nuskovi - kapele Patra Marka v Cerkvi Sv. Helene na Pertuči. Zvečer: TEMATSKI Martinov meni: bučna juha + martinova račka + dušeno zelje + praženi ajdovi žganci + gibanica ali vulkanska grmada (možni dietni menuji-gluten,laktoza)

Tretji dan
Priporočamo kopanje v Termah Vivat, obisk »Plečnikove« cerkve v Bogojini, ogled tropskega parka V Dobrovniku, vzpon na Novi razgledni stolp v Lendavskih goricah in ogled 4 dežel.  Nato pa na AC in proti domu.