KUPI
cena:  9,90
vrednost:
50,00 €
popust:
80 %
prihranek:
40,10 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-80%
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Ponudba vključuje odstranjevanje virusov in namestitev/posodobitev antivirusnega programa (Windows security essentials).
  • Kupon vključuje popravilo na sedežu servisa v kopru.
  • Doplačilo: za dostavo popravljenega računalnika na dom (pridejo ga tudi iskati) 5 EUR (velja za območje Kopra, Izole, Portoroža in Ankarana).
  • Za rezervacijo termina in dodatne informacije so vam na voljo na info@hitrapomoc.si ali 031/243-550.
  • Kupone lahko koristite do 30.12.2015.

Ponudba vključuje profesionalno "čiščenje" računalnika: odstranjevanje virusov in namestitev/posodobitev antivirusnega programa (Windows security essentials) v servisu HITRA POMOČ. Za brezhibno delovanje in brezskrbno uporabo računalnika bodo poskrbeli hitro in učinkovito.Odnesejo in dostavijo vam ga za enotno ceno 5€ (velja za območje Kopra, Izole, Portoroža in Ankarana), lahko pa jih obiščete kar v njihovi poslovalnici v Kopru.

Več o ponudbi

Računalniški servis HITRA POMOČ
Gortanov trg 14
6000 Koper

E: info@hitrapomoc.si
T: 031/243-550
W: www.hitrapomoc.si

HITRA POMOČ je obalni računalniški servis, ki vam računalnik oziroma mobilno napravo po vaši želji pride iskat na vaš dom in vam popravljenega vrne. Ker vedo, da je pomanjkanje časa dandanes zelo pogosto, potreba po optimalno delujočem računalniku pa velika, so se odločili za tovrsten način delovanja.

Ekipa računalniškega servisa HITRA POMOČ je sestavljena iz strokovnjakov na področju računalništva in informatike. Odlikujeta nas osebni in predvsem strokovni pristop. Ponašamo se s kvalitetnimi storitvami in zadovoljnimi strankami. Zadovoljstvo naših strank postavljamo na prvo mesto, zato se vsaki posebej posvetimo. Poleg storitev za fizične osebe ponujamo naše storitve tudi podjetjem, kar vključuje vzdrževanje računalnikov, vzpostavitev omrežji, postavitev spletnih strani in ostale z informacijskimi tehnologijami povezane storitve.