KUPI
cena:  16,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podariin unovči več kuponov.
  • En kupon velja za eno osebo. 
  • Ponudba zajema: 1x lekcijo jahaja v KK Pip.
  • Čas trajanja je odvisen od predznanja, običajno od 30 do 60 minut.
  • Obvezna rezervacija termina na irispreseren@gmail.com s pripisom "noreponudbe".
  • Odpoved je veljavna 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se upošteva, da je bil kupon unovčen.
  • Kuponi so veljavni do 30.4.2016.

Za vse, ki ljubitelje teh veličastnih živali - v Konjeniškem klubu Pip v lepem okolju ob reki Savi, vam ponujajo lekcijo jahanja po super ugodni ceni. Tečaj lahko opravljajo vsi, tako mlajši kot starejši, je pa pomembno, da zaupate tenerjem in se ravnate po njihovih navodilih, ko presodijo vaše predznanje. 

V začetnem tečaju vas bodo naučili pravilnega vedenja v bližini konj, priprave konja na jahanje, sedlanja, uzdanja, osnove jahanja in vedenja v maneži,v nadaljevalnem tečaju pa boste znanje še poglobili in se za sprostitev odpravili tudi na krajše terensko jahanje. Tečaj vodijo strokovno usposobljeni trenerji in vaditelji.

Več o ponudbi

Konjeniški klub PIP
Park Sava Ric
1000 Tomačevo 

T: 041 681 502, 031 655 157
E: irispreseren@gmail.com 
W: http://www.kk-pip.com/

O klubu:

Konjeniški klub PIP Ljubljana smo ljudje in konji v njem, s svojimi sončnimi in senčnimi stranmi, z vsem, kar nam vsakdan prinaša in jemlje in vendar smo prijatelji, druži nas ljubezen do konj in narave, mi smo vse tisto, kar si v tistem hipu zaželimo in nismo nič, kar bi nas prikovalo v okove in nam narekovalo življenje.

Konjeniški klub PIP vam nudi več kot le jahanje. Nudi vam način življenja in omogoča izkoristiti drobne trenutke sreče, ki se nam ponujajo v tem materialističnem svetu. Klub nudi vhlevitev konj in žrebet za katere so na voljo poleg dnevne oskrbe tudi izpusti in dva pašnika, šolo jahanja, treninge preskakovanja, dresure in enduranca. Tečajnikom in članom kluba nudi pokrito jahalnico, malo manežo z mivko, jahališce z mivko, malo manežo z peskom, sprehajalno napravo in lepe terene.