KUPI
cena:  46,80
vrednost:
399,00 €
popust:
88 %
prihranek:
352,20 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-88%
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Ponudba zajema 60-minutni paket preoblikovanja telesa (3 obiski).
  • Možna je menjava za DARILNI BON.
  • Obvezna je predhodna rezervacija termina s kodo kupona na  040 500 357 ali rajskikoticek@gmail.com.
  • Odpoved je veljavna 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se šteje kupon kot unovčen.
  • Kupone lahko koristite do 30.4.2016.

Kavitacijo imenujejo tudi nekirurška liposukcija, zaradi izjemnih rezultatov, ki jih daje. Uporabljamo jo proti celulitu, saj z ultrazvočno vibracijo skozi tkivo pride do mehaničnega in termičnega učinka. Kavitacija razbije maščobne blazine na telesu (predel stegen, zadnjice, trebuha, nadlakti), ki se odplavijo preko limfe iz telesa.

Mehanska limfna drenaža, s katero kavitacijo dopolnimo, pa je sistem odstranjevanja škodljivih snovi iz telesa. Z usmerjenim pritiskom te metode se odstranjuje celulit, lajša težave venoznih obolenj, zboljšuje prebavo in izgublja odvečne centimetre. Pritisk zraka v drenažnih škornjih potiska limfno tekočino v smeri limfnega obtoka. S postopkom se zmanjšujejo tudi edemi, nabrekli členki ter zatekanje nog. Poklonite paket preoblikovanja telesa sebi ali svoji boljši polovički kot izvirno in pozrono darilo!

Več o ponudbi

RAJSKI KOTIČEK, Simona Leskovar s.p.
Blatnica 14
1236 Trzin

T: 040 500 357
E: rajskikoticek@gmail.com
W: http://www.razvajanje.si/ 

Limfna drenaža je dopolnilna terapija za zmanjšanje obsega maščobnega tkiva, ki povzroča celulit. Terapija deluje anti-stresno, je odlična preventiva nastajanja krčnih žil ter na splošno izboljša naše počutje. Z njo bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita. Strojna limfna drenaža očisti telo strupov in toksinov, odpravlja celulit, zatekanje nog oz. težke noge in zastajanje vode v telesu.

S strojno limfno drenažo pospešimo krvni obtok, pomagamo pri oblikovanju postave, ugodno vpliva na zmanjšanje videza pomarančne kože, sproščujoče in blagodejno vpliva na celoten organizem, saj pomaga pri izločanju strupenih snovi iz telesa, stimulira venozni in predvsem limfni pretok, pospešuje izločanje odvečnih tekočin iz telesa. Blagodejno vpliva tudi na utrujene in otečene noge.