KUPI
cena:  15,40
vrednost:
50,00 €
popust:
69 %
prihranek:
34,60 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-69%
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Ponudba zajema 60-minutno terapevtsko protibolečinsko masažo hrbta in vratne hrbtenice + TENS TERAPIJA + PROTIBOLEČINSKI VIJETNAMSKI OBLIŽ iz rdečega balzama.
  • Pred studiem je brezplačno parkirišče.
  • Obvezna je predhodna rezervacija s kodo kupona na 040 505 015 ali newme.masaze@hotmail.com.
  • Natisnjen kupon prinesite s seboj.
  • Kupone lahko zamenjate za DARILNI BON.
  • Sprememba ali odpoved rezervacije vsaj 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon šteje kot unovčen.
  • Kupone lahko unovčite do 30.4.2016.

Fantastična protibolečinska terapevtska masaža, v kombinaciji TENS terapije in protibolečinskega obliža - poslovite se od bolečin! TENS - električna stimulacija živcev, blaži in odpravlja bolečine v hrbtu, vratu. T.E.N.S. kot protibolečinsko terapijo priporočajo fizoterapevtske službe po celem svetu. TENS enota je majhna naprava, ki se uporablja za pomoč pri lajšanju akutnih in kroničnih bolečin (ne samo v hrbtenici, ampak tudi v drugih predelih telesa). TENS naprava proizvaja vzorec blagih električnih impulzov, ki jih apliciramo na površine z bolečino. Na te površine prilepimo majhne samolepilne elektrode, skozi katere na kožo prihajajo blagi električni impulzi. Ob pravilni uporabi ti električni impulzi stimulirajo osnovna živčna vlakna tako, da ustvarjajo naravne signale. Ko ti signali dosežejo korenine živca v hrbtenjači, blokirajo prihajajoče bolečinske signale in preprečujejo, da bi ti signali potovali do centra v možganih, ki zaznava te bolečine. T.E.N.S. terapija je varna in brez stranskih učinkov.

TENS pomaga zmanjšati bolečine in krče v mišicah pri številnih bolezenskih stanjih in poškodbah:
- bolečine v hrbtu
- išijas
- bolečine v vratu in ramenih
- glavoboli in migrene
- lumbago
- artritis

 


Več o ponudbi

New Me masažni studio
Slamnikarska 1a
1230 Domzale
1.nadstropje Fit-Fit

T: 040 505 015
E: newme.masaze@hotmail.com
FB: newme masaže 

Podjetje

Kako deluje TENS TERAPIJA?
Elektrode pritrdimo na kožo s pomočjo samolepilnih blazinic, ki se nahajajo na samih elektrodah. Ko je TENS naprava priklopljena, to občutimo kot blage električne impulze (mravljinčenje) na prizadetem delu telesa. Električni impulzi občutno zmanjšajo ali celo povsem blokirajo bolečinske signale, ki jih prizadeto območje pošilja v možgane (v center za bolečine). Električni impulzi tudi spodbudijo proizvodnjo endrofinov v možganih, ki so naravni analgetiki (zmanjšujejo občutek bolečine v telesu).

VIETNAMSKI PROTIBOLEČINSKI OBLIŽI sestavljajo kombinacija tradicionalnih zelišč, mineralov in elementov, pridobljenih z izjemno tehnologijo. Hranilne snovi se v telo izločajo na 100% naraven način.Hranilne snovi v obližih lahko spodbudijo proces samozdravljenja v telesu: krepi imunski sistem, znižuje raven stresa, lajša bolečine… Na koži imamo prilepljenega cc 8 ur..