KUPI
cena:  13,00
vrednost:
50,00 €
popust:
70 %
prihranek:
37,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-70%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi več kuponov za sebe, lahko pa jih tudi podari.
  • Kupona se ne more kombinirati z ostalimi akcijami in popusti.
  • Ponudba zajema tretma odstranjevanja maščobe z lipo laserjem v Laser centru Tiniti.
  • Obvezna je predhodna rezervacija termina s kodo kupona na 040-217287. Rezervacijo termina morate opraviti vsaj tri dni pred obiskom.
  • Delovni čas: od ponedeljka do petka 9.00-20.00.
  • Kuponi veljajo do 30.9.2016.
  • Spremembe in odpovedi termina veljavne do 24 ur prej, sicer se kupon šteje kot unovčen. 

Ena najpogostejših ženskih tegob, s katerimi se spopadamo je, kako izgubiti celulit in odvečne maščobne blazinice. Težava je v tem, da večkrat tudi veliko vloženega truda ne zmanjša obsega tam, kjer bi si to želeli, pa tudi diete ne dajo želenega učinka. Zato to raje prozkusite nekaj novega – revolucionarni tretma z lipo laserjem. Lipo laser je prvi neinvazivni sistem oblikovanja telesa in učinkovitega odstranjevanja odvečne maščobe. Za razliko od invazivne kirurgije, laser deluje od zunaj.

Revolucionarna metoda, ki uporablja t.i. hladni laser, ki ne proizvaja toplote. Gre za nebolečo in neinvazivno alternativo liposukciji in drugim bolečim posegom, ki s seboj nosijo tudi tveganja. Terapija raztapla maščobo v celicah. Maščoba zato iz celic preide v medcelični prostor, o tam pa jo telo izloči po naravni poti. Celične membrane se po 48 urah obnovijo in pore na njih se zaprejo.

Več o ponudbi

ESTETIKA TRINITI d.o.o.
Kotnikova ulica 5
1000 Ljubljana

T: 040 217 287 
E: trinitiljubljana@gmail.com
W: http://alexawwa.wix.com/ljubljana-triniti 

Tretma s hladnim laserjem

Tretmaji z laserjem so enostavni in neboleči. Veliko ljudi cel postopek opisuje kot sproščujoč. Tretma traja od 30-40 minut. Terapije se izvaja na mestu po izboru, lahko 2-3x na teden. Pomembno je, da spijete vsaj 2 L vode na dan v času, ko ste obiskali tretmaje lipo laserja. Za najboljše rezultate se priporoča med 5 in 10 tretmajev, s 3-5 dnevnimi razmaki.