KUPI
cena:  6,20
vrednost:
12,40 €
popust:
50 %
prihranek:
6,20 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-50%
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Ena oseba lahko unovči neomejeno število kuponov.
  • Ponudba vključuje dve ročno izdelani 100% naravni sivkini mili
  • Kupone lahko kupite kot darilo.
  • Kupon je veljaven do 15.01.2017
  • Dostava je brezplačna. Rok dostave 2-3 delovnih dni po naročilu.
  • V naročilu obvezno navedite: ime, priimek, naslov za dostavo ter vašo kontaktno številko

Darilni komplet dveh mil je odlična izbira za božično obdarovanje. Presenetite svoje najdražje z naravnim, unikatnim darilom.

Sivkino ročno izdelano 100% naravno milo znamke Natura je namenjeno vsem, ki cenijo prednosti visoko kvalitetnih izdelkov. Primerno je za celotno telo in vse tipe kože. Izdelano je iz rastlinskih maščob in naravnega eteričnega olja sivke. Olivno olje nežno neguje kožo, kokosova maščoba pa poskrbi za odlično penjenje mila. Naravno eterično olje sivke blagodejno vpliva na kožo in poskrbi za prijeten vonj. Milo vsebuje še cvetove sivke domače pridelave.

Naravna mila znamke Natura so registriran kozmetični proizvod in izpolnjujejo zahteve ISO kozmetičnega standarda. Pridobljeno imajo pozitivno oceno ustreznosti s strani neodvisnega farmacevta. Vse sestavine imajo ustrezne analizne certifikate. Dodatno kvaliteto zagotavlja dolgo zorenje in hladen postopek izdelave, ki v milu ohranja glicerin. So brez konzervansov, arom, barvil in drugih dodatkov, ki bi lahko škodili ljudem in okolju. Vsako milo je označeno z napisom 100% naravno.

Milo vsebuje kokosovo olje, olivno olje, sončnično olje, glicerin, naravno eterično olje sivke in cvetove sivke. Primerno je tudi za vegane.Ne vsebuje živalskih maščob in ni testirano na živalih.

INCI sestavine: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Aqua, Sodium Sunflowerseedate, Glycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Lavandula Angustifolia Flower, Linalool, Geraniol.  

Poreklo: Slovenija
Teža: 100g  +/- 10%   Milo je ročno rezano, zato lahko pride do manjših odstopanj v teži.

Več o ponudbi

Darilnica Natura,
Lucija Zavratnik s.p.
Pod gradom 4
2360 Radlje ob Dravi

darilnica.natura@gmail.com
Tel/ 041 750 086 

Darilni komplet dveh mil je odlična izbira za božično obdarovanje. Presenetite svoje najdražje z naravnim, unikatnim darilom.