KUPI
cena:  9,90
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsakdo lahko kupi več vstopnic in jih podari.
  • Kupon velja za predstavo LJUBEZEN NA LESKOVAČKI NAČIN - 90 minut
  • Predstava bo: Kavarna UNION, petek, 24.2.2017, ob 20:00 
  • Menjava kuponov za vstopnice: na dan predstave, od 19:00 ure naprej na posebni blagajni kavarne UNION.
  • Kupon veljaven do zgoraj navedene izvedbe predstave.
NASMEJTE SE IZ SRCA “Urnebesna” hit etno komedija za vse romantike in nostalgike, izbirčnice in izbirčneže, iskalke in iskalce v ljubezni. 
  
Iz prestolnice čevapčičev in pleskavic prihaja v Kavarno Union Vesna Anđelković z odlično monokomedijo Ljubezen na leskovaški način! Predstava bo v polomljeni slovenščini (v “fuzbalerščini”).
 
Etno monokomedija  o žensko-moških težavah. Smeh, aplavzi in pohvale številnega občinstva so najboljše priporočilo za ogled te predstave. Predstava v kateri boste tudi moški dobili veliko nasvetov!
Predstava, ki je bila v Srbiji velik hit in dve sezoni zapored razprodana v gledališču Slavija Beograd (Pozorište Slavija), kjer sta kraljevalaZijah Sokolović in Vesna Anđelković.

Zorka išče moškega svojega življenja najprej v Leskovcu a ker je tam vse zanič, se odloči priti v Ljubljano. Kaj vse preživlja zaradi ljubezni, kaj vse se ji dogaja, koga in kakšne moške je imela, bomo skupaj z igralko doživeli tudi obiskovalci. Preživeli bomo  usodo ženske, polne nepozabnih pogovorov, moško ženskih nasvetov in zaključkov, ki se jih bomo se bomo še dolgo spominjali.
 
Lokacija: Kavarna Union Ljubljana, Miklošičeva c. 1, 1000 Ljubljana
Datum: Petek, 24.2. 2017, ob 20h

Več o ponudbi

Lokacija:
KAVARNA UNION LJUBLJANA

Ponudnik:
Zavod za spodbujanje komunikacije “Zimske urice”
Celovška cesta 499/b
1210 Ljubljana – Šentvid
Tel / 040 336 672  

Iz prestolnice čevapčičev in pleskavic prihaja v Kavarno Union Vesna Anđelković z odlično monokomedijo Ljubezen na leskovaški način! Predstava bo v polomljeni slovenščini (v “fuzbalerščini”).