KUPI
cena:  105,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; 4 dni / 3 noči najem mobilne hišice LUX za 1-6 oseb, parkirišče za eno vozilo, poraba vode, plina in električne energije.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,00 EUR po osebi na dan, prijava 1,20 EUR na osebo, končno čiščenje 40,00 EUR na mobilno hiško.
  • Varščina: 150,00 EUR na mobilno hiško, katero dobite po letovanju nazaj.
  • Možna doplačila: LUX GRAND + 10,00 EUR na dan
  • Kuponi - vaucher je veljaven v terminu od 08.04.- 27.05.2017 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Letovišče: Leži približno 30 km od Zadra, je izhodiščna točka za izlete v tri narodne parke – Paklenica, slapovi Krke in Kornati. Nedaleč stran je največje sladkovodno jezero na Hrvaškem – Vransko jezero.
Resort: Kamp Soline se nahaja v borovem gozdu na južnem obrobju Biograda, neposredno na obali. Na voljo je restavracija, bar, pekarna, ban- komat in menjalnica. Po obalnem sprehajališču okoli številnih restavracij, barov in kavarn prispete približno po 20 minutah do samega središča Biograda.
Nastanitve: Mobilne hiške Lux in Lux Grand se nahajajo v polsenci borovcev, približno 150 m od plaže.
Plaža: Naravna prodnata, skalnata, z betonskimi ploščami in urejenim dostopom v vodo. V bližini je zaliv s plažo, ki jo prekriva peščeni prod. Športne in zabaviščne aktivnosti: Otroško igrišče, namizni tenis, tobogan, trampolini, igrišče za balinanje in teniška igrišča so v bližini kampa, na plaži je igrišče za odbojko na mivki, otroški klub, disko, animacija, rolerske poti.
Predlogi za izlet : NP Kornati, NP Krka, NP Plitviška jezera, Pašmanski kanal, Šibenik.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
Derčeva 35
1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

Nastanitev:  LUX:
1 spalnica z zakonsko posteljo, 1 spalnica z dvemi ločenimi ležišči, dnevna soba z zložljivo zofo za dve osebi, odeje in blazine, tuš kabina, wc, umivalnik, klima naprava, popolnoma opremljena kuhinja, hladilnik 212l, grelnik vode, mikrovalovna pečica, pokrita terasa, vrtna garnitura (miza, sto, ležalnik za sončenje), parkirno mesto za eno vozilo. 

LUX GRAND: 
1 spalnica z zakonsko posteljo, 1 spalnica z dvemi ločenimi ležišči, dnevna soba z zložljivo zofo za dve osebi, odeje in blazine, 2 x kopalnica (tuš kabina, wc, umivalnik), klima naprava, popolnoma opremljena kuhinja, hladilnik 212l, grelnik vode, mikrovalovna pečica, pokrita terasa,   vrtna garnitura (miza, sto, ležalnik za sončenje), parkirno mesto za eno vozilo.