KUPI
cena:  25,00
vrednost:
65,00 €
popust:
61 %
prihranek:
40,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-61%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi več kuponov za sebe, lahko pa jih tudi podari.
  • Kupona se ne more kombinirati z ostalimi akcijami in popusti.
  • Ponudba zajema tretma odstranjevanja maščobe z lipo laserjem in kavitacijo (istočasno) v Laser centru Tiniti.
  • Obvezna je predhodna rezervacija termina s kodo kupona na  040/217-287. Rezervacijo termina morate opraviti vsaj tri dni pred obiskom.
  • Delovni čas: od ponedeljka do petka 9.00-19.00.
  • Kuponi veljajo do 15.05.2017
  • Spremembe in odpovedi termina veljavne do 24 ur prej, sicer se kupon šteje kot unovčen. 

Ultrazvočna kavitacija + lipolaser (istočasno), 2 tretmaja namesto 65,00 EUR sedaj samo 25,00 EUR

Ena najpogostejših ženskih tegob, s katerimi se spopadamo je, kako izgubiti celulit in odvečne maščobne blazinice. Težava je v tem, da večkrat tudi veliko vloženega truda ne zmanjša obsega tam, kjer bi si to želeli, pa tudi diete ne dajo želenega učinka.

Tretma razbijanja maščobnih celic s kavitacijo je najsodobnejši in najbolj učinkovit tretma, s katerim boste izgubili centimetre v pasu, na bokih, bedrih, zadnjici, nogah in rokah. Ta superiorna metoda ciljano razbija maščobne celice, ki zatem preprosto izginejo. Maščoba se razbije s
ultrazvočno energijo, ki je povsem neinvazivna za ostalo tkivo in kožo. Selektivno razbite maščobne celice se izločijo iz telesa preko limfnega sistema in kot odvečna energija. Rezultat je hitro zmanjševanje obsega in celulita. 
Laserski sistem (lipolaser) je prava izbira za oblikovanje telesa in učinkovito odstranitev odvečne maščobe. Za razliko od invazivne kirurgije, laser deluje od zunaj in nudi rezultate brez nevarnosti, ki jih prinaša operacija. Nizka intenzivnost laserske terapije namreč vodi k razpadu maščobnih celic, celična membrana pa pri tem ostane nepoškodovana. Poleg tega vam laser omogoča, da ste dejavni tudi v času "zdravljenja". Postopek je patentiran in klinično dokazan. 
Tretmaja sta neinvazivna in neboleča. Koristijo jih lahko tako ženske kot moški. Tretmaja se izvajata lahko 2x tedensko v razmaku 3-4 dni, istočasno izvajanje obeh tretmajev - ultrazvočna kavitacija na trebuhu ali nogah in lipolaser na trebuhu ali rokah.

Več o ponudbi

ESTETIKA TRINITI d.o.o.
Kotnikova ulica 5
1000 Ljubljana

T: 040 217 287 
E: trinitiljubljana@gmail.com
W: http://alexawwa.wix.com/ljubljana-triniti 

Ultrazvočna kavitacija + lipolaser (istočasno), 2 tretmaja namesto 65,00 EUR sedaj samo 25,00 EUR