KUPI
cena:  375,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov. Kapacitete so omejene
  • Pred nakupom kupona obvezno pokličite na 040688488 in se pozanimajte o prostih kapacitetah
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona in ga zamenjate za vaucher na e-mail: 4everlifenet@siol.net in pošljite naslednje podatke; ime in priimek vseh potnikov, naslov nosilca potovanja ter kontaktno telefonsko številko.
  • Ponudba vključuje;prevoz z avtobusom na relaciji Ljubljana / Maribor – Beograd – Ljubljana/Maribor, nočitve v hotelu Jugoslavija 3* v Beogradu (2 x polpenzion v hotelu, 1 x nočitev z zajtrkom), 1 x večerja na splavu, ogled Beograda z lokalnim srbskim vodnikom in obisk Muzeja 25. maj (vstopnina vključena), celodnevni izlet z Modrim vlakom: prevoz z Modrim vlakom na relaciji Beograd – Petrovaradin, lokalni prevoz z avtobusom: Petrovaradin – Novi Sad – Petrovaradin, prevoz z Modrim vlakom Petrovaradin - Sremski Karlovci - Beograd, ogled Novega Sada in Petrovaradinske trdnjave, ogled Sremskih Karlovcev, kosilo, vinska degustacija in ogled čebelarskega muzeja v Sremskih Karlovcih, zunanji ogledi po programu, slovenskega turističnega vodnika, organizacijo potovanj
  • Možno doplačilo:  enoposteljna soba + 90,00 EUR
  • Obvezna doplačila: prijavnina 15,00 EUR katero plačate ponudniku !
  • Kuponi so veljavni v terminu 19. - 22. oktober 2017 oziroma do zapolnitve kapacitet
  • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve

Vabimo vas na ekskluzivno potovanje po Srbiji, kjer se bomo s prestižnim Modrim vlakom popeljali na celodnevni izlet v Sremske Karlovce in Novi Sad ter raziskali glavno mesto Beograd.
S TITOVIM MODRIM VLAKOM PO SRBIJI  – V ISKANJU DEŽELE, KI JE NI VEČ | 19. - 22. oktober 2017 (četrtek – nedelja)

1. dan, 19. oktober (četrtek): Ljubljana – Zagreb - Beograd
V zgodnjih jutranjih urah odhod avtobusa iz Ljubljane in Maribora, vožnja mimo Zagreba v Beograd. Popoldan ogled Muzeja zgodovine Jugoslavije, ki je sestavljen iz treh delov: Muzej 25.maj, Stari muzej in Hiša cvetja (Titov in Jovankin grob). Večerja in nočitev v hotelu Jugoslavija.

2. dan, 20. oktober (petek): Beograd
Avtobusni ogled Beograda v spremstvu lokalnega vodnika: Beograjska arena, center Sava, stadion JNA – Marakana, zgradba TV Pink, hram Sv. Save, Kalemegdan. Sprehod po Trgu Republike, ulici Kneza Mihajla in drugih poznanih in manj poznanih kotičkih Beograda.
Prosto popoldne za samostojne oglede in nakupe. Večerja na splavu »Stara koliba«. Nočitev v hotelu Jugoslavija.

3. dan, 21. oktober (sobota): Celodnevni izlet z Modrim vlakom
Zajtrk. Vožnja z avtobusom do železniške postaje Topčider. Začnemo potovanje z Modrim vlakom iz Beograda mimo Sremskih Karlovcev do Novega Sada (približno dve uri). Ogled mesta pod vodstvom lokalnega vodnika. Začeli bomo pri mestni hiši, nato si pogledali spomenik Svetozarju Miletiću, rimokatoliško cerkev Sv. Marije, Srbsko narodno gledališče, Grško šolo, promenadno Miletićevo ulico, kjer vsak turist najde kak spominek za domov, Nikolajevo cerkev, Matico Srbsko,... Z avtobusom nadaljujemo pot do znamenite Petrovaradinske trdnjave, ki je nastala kot obramba pred Osmanskim cesarstvom. Po ogledu trdnjave povratek na železniško postajo in nadaljevanje vožnje z Modrim vlakom do Sremskih Karlovcev, mesteca, kjer je bila leta 1699 podpisana mirovna pogodba med Turki in Habsburžani. Ogled čebelarskega muzeja in vinske kleti (pokušina vin). Pred povratkom vlaka v Beograd, si privoščimo še okusno kosilo. Večerja v hotelu Jugoslavija.

4. dan, 22. oktober (nedelja): Beograd - Ljubljana
Zajtrk. Vožnja v center mesta. Prosto za samostojne oglede, nakupe, kavo na znamenitih Terazijah ... V zgodnjih popoldanskih urah vožnja do Avale in ogled Meštrovičevega spomenika neznanemu junaku iz 1.svetovne vojne. Po želji vzpon na obnovljeni telekomunikacijski stolp (204,5m). Cena cca. 400 RSD (3,3 EUR). Popoldan vožnja skozi Slavonijo, mimo Zagreba v Ljubljano / Maribor.

Cena vključuje:
prevoz z avtobusom na relaciji Ljubljana / Maribor – Beograd – Ljubljana/Maribor, nočitve v hotelu Jugoslavija 3* v Beogradu (2 x polpenzion v hotelu, 1 x nočitev z zajtrkom), 1 x večerja na splavu, ogled Beograda z lokalnim srbskim vodnikom in obisk Muzeja 25. maj (vstopnina vključena), celodnevni izlet z Modrim vlakom: prevoz z Modrim vlakom na relaciji Beograd – Petrovaradin, lokalni prevoz z avtobusom: Petrovaradin – Novi Sad – Petrovaradin, prevoz z Modrim vlakom Petrovaradin - Sremski Karlovci - Beograd, ogled Novega Sada in Petrovaradinske trdnjave, ogled Sremskih Karlovcev, kosilo, vinska degustacija in ogled čebelarskega muzeja v Sremskih Karlovcih, zunanji ogledi po programu, slovenskega turističnega vodnika, organizacijo potovanja.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Derčeva 35
1000 Ljubljana 

T: 01-549710401-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

O MODREM VLAKU
Modri vlak, pravijo mu tudi Titov vlak, so poimenovali delavci, ker je bil pobarvan v modro, da bi se razlikoval od drugih vlakov, ki so vozili v okviru takratnih Jugoslovanski železnic. Notranjost je bila opremljena luksuzno, v stilu art decoja. Imel je vso opremo za ugledne in zahtevne Titove goste, ki so med potovanji po domovini in tujini, na vlaku opravljali državniške in protokolarne obveznosti.
Prvotno kompozicijo je sestavljalo več različnih vagonov. Glede na želje in potrebe so jih med seboj kombinirali, sestavljali. Za vleko so v začetku uporabljali parne lokomotive, kasneje dieselske, izdelane v tujini, prav za ta vlak. Danes ga vlečejo električne lokomotive. Po pol stoletja še vedn ohranja provoten videz in večino avtentične notranje opreme. Od leta 2014 Modri vlak vozi v turistične namene, zanimanje za potovanje z njim pa je veliko.

Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.