KUPI
cena:  588,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje: 3 nočitve v hotelu - dvoposteljna soba, polni penzion, pijačo (voda in domače vino), smučarska karta za smučišče Folgarida&Marilleva
  • Obvezna doplačila: turistična taksa
  • Možna doplačila: uporaba dvoposteljne sobe kot single soba: 20€/noč, otroška posteljica: 70€/teden​, živali dovoljene po dogovoru z doplačilom, klubska kartica: 35€/odrasla oseba na teden in 25€/otroci (3-9 let) na teden
  • Kuponi - vaucher je veljaven v terminu do 7.12.-10.12.2017 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Smučarsko središče Marilleva ima skupaj s Folgarido (enotna smučarska karta) 140 km smučarskih prog. Možnost smučanja tudi na smučišču Madonna di Campiglio in ostalih smučiščih Skirama Dolomiti - Passo Tonale, Ponte dilegno, Peio, Andalo, Paganella, Folgaria, Monte Bondone. Skupaj 360 km prog in 140 smučarskih naprav.

HOTEL MARILLEVA:
Hotel Marilleva 1400 se nahaja neposredno ob žičnicah, ki vodijo do smučarskih prog Folgarida/Marilleva, do smučišča Madonna di Campiglio pa lahko pridete kar na smučeh. V bližini hotela se nahajajo smučarska šola, trgovine, bankomat, zdravstvena ambulanta, lekarna in druge storitve. Zaradi osrednje lege je Hotel Marilleva 1400 primeren tako za odlične smučarje, kakor tudi za tiste z malo manj izkušenj. 

Gostom so na voljo dvoposteljne sobe z dodatnim ležiščem, lastno kopalnico (kad ali tuš, sušilec za lase), televizorjem, mini-barom, telefonom in internetno povezavo. 

V sklopu hotela se nahajajo bar, sef na recepciji, solarij, notranji bazen, mini club, tv-soba, restavracija, diskoteka ter shramba za smučarsko opremo.

Po celodnevnem smučanju si lahko privoščite masažo ali lepotni tretma, za katera je potrebno doplačilo.
Smučarske proge so povezane s smučarskim središčem Madonna di Campiglio, ki se nahaja 15 km od hotela. Mesto Trento je oddaljeno uro vožnje.

 

Termin: 7.12.-10.12.2017

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
Derčeva 35
1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje