KUPI
cena:  185,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov. Kapacitete so omejene
  • Pred nakupom kupona obvezno pokličite na 040688488 in se pozanimajte o prostih kapacitetah
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona in ga zamenjate za vaucher na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; povratni avtobusni prevoz Ljubljana  - Sarajevo  - Ljubljana,  4 dni / 3 nočitev na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu Hollywood **** za eno osebo, novoletna gala večerja z bogatim  asortimanom bosanskih in internacionalnih jedi,  pijača ALL INCLUSIVE: naravni in gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), štok, vlahov, jubilarni brandy, vodka, črno in belo domaće vino, pivo (sarajevsko in union) z  Hollywood bendom, Koriščenje bazena, saune in fitness centra v hotelu, enkratno koriščenje bazena v sklopu Termalne rivijere Ilidža, parking, WI-FI, turistična taksa in zavarovanje.
  • Popusti za otroke: Gratis bivanje za otroke do 4,99 let , 5 - 11,99 leta imajo 30% popusta, 12 -14,99 leta imajo 10% popusta.
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 10,00 EUR na osebo na dan, za večere z glasbo (razen 31.12.2017, ki je že vključena v ceno) 10,00 EUR na osebo.
  • Kuponi so veljavni v terminu od 30.12.2017 do 02.01.2018 oziroma do zapolnitve kapacitet
  • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve

Privoščite si praznovanje NOVEGA LETA 2018 v Sarajevu in uživajte v silvestrskem večeru s Hollywood bandom, silvestrsko večerjo in pijačo ALL INCLUSIVE. Odhodi tudi iz Maribora, Celja, Brežic, Novega Mesta (Odhod iz MB, Celja in Brežic bo izveden v primeru najmanj 25 prijav). ODHOD ZAGOTOVLJEN !

Hotel Hollywood**** se nahaja v bližini zelenega okrožja Ilidža v Sarajevu, 2 km od mednarodnega letališča. Ponuja prostorne in sodobno opremljene sobe z brezplačnim brezžičnim internetom, s klimatsko napravo in z masažno kadjo. Kot gost hotela imate brezplačen vstop v hotelski bazen, savno in fitnes. Nudi vam tudi brezplačno varovano parkirišče.
V bližini hotela najdete izvir reke Bosne (Vrelo Bosne).

V sklopu hotela je še notranji bazen, športna dvorana in bowling center.
Program:
1. dan ( 30.12.2017 )
Odhodi v zgodnjih jutranjih urah z odhodom avtobusa iz  Maribora, Celja, Ljubljane in Čateža. Sledi vožnja mimo Novega mesta do mejnega prehoda Obrežje, kjer bomo prestopili mejo EU in nadaljevali našo pot do mejnega prehoda z Bosno in Hercegovino. Vožnja mimo Zenice do Sarajeva glavnega mesta BIH. Namestitev v hotelu in nočitev.
2 dan  ( 31.12.2017)
Po zajtrku prosto za kopanje (relax) ali smučanje na Jahorini ali ali možnost dodatnega izleta (fakultativno - doplačilo) v Konjic, kjer si bomo ogledali Titovo podzemno mesto - atomski bunker,  se skriva pod planino Zlatar, kjer se pogorje Bjelašnice strmo spusti proti Neretvi. Bunker je bil več let skrbno čuvana vojaška skrivnost.Gradnja bunkerja je stala okoli 4 in pol milijarde dolarjev. Za bunker, ki se od zunaj skriva za dvema običajnima hišama so po službeni dolžnosti vedeli le štirje oficirji JLA v bivši SFRJ. Celotna površina  megalomanskega osrednjega dela bunkerja znaša 6.854 m². V čisti izolaciji bi lahko v bunkerju preživeli 6 mesecev. V bunkerju je komunikacijska oprema našega proizvajalca Iskra, prav tako je pohištvo iz Javorja Pivka. Vrnitev v Sarajevo.  Zvečer pa pričakovanje novega leta ob zabavnem programu s skupino Hollywood bend. Silvestrska večerja z vključeno pijačo » All Inclusive«.   
3.dan ( 01.01.2018)
Zajtrk in prost dan za samostojne oglede in pohajkovanje po mestu ter nakupi po trgovinicah na Baščaršiji, ki so seveda odprte tudi ta dan ali pa smučanje na Bjelašnici ali možnost dodatnega izleta (fakultativno - doplačilo) ogled mestnih znamenitosti prestolnice: staro mestno jedro z Baščaršijo, Vječnica, Gazi Husrevbegova džamija,... Sledil bo sprehod po uličicah z majhnimi trgovinami, kjer obrtniki izdelujejo predmete iz bakra, srebra, usnja in lesa. Ogled ''vojnega Sarajeva'' z ogledom tunela (predor po katerem se je okupirano Sarajevo povezovalo s svetom), stadion Koševo in ''hrib žalosti'', alejo ostrostrelcev... Prosto za samostojne oglede in nakupovanje.Povratek v Sarajevo. Nočitev v hotelu. Za privržence skupine CRVENA JABUKA pa bo verjetno zanimiv odhod v mesto na njihov koncert.  
4.dan (02.01.2018) 
Po zajtrku sledijo še zadnji nakupi v mestu in odhod proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah..  

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Derčeva 35
1000 Ljubljana 

T: 01-549710401-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

Cena vključuje:

  • 4 dni / 3 nočitev na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu Hollywood **** za eno osebo
  • Novoletna gala večerja z bogatim  asortimanom bosanskih in internacionalnih jedi
  • Pijača All inclusive: naravni in gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), štok, vlahov, jubilarni brandy, vodka, črno in belo domaće vino, pivo (sarajevsko in union) z  Hollywood bendom, (samo na silvestrski večer) 
  • Koriščenje bazena, saune in fitness centra v hotelu
  • Enkratno koriščenje bazena v sklopu Termalne rivijere Ilidža
  • Povratni avtobusni prevoz Ljubljana - Sarajevo - Ljubljana ( Maribor, Celje doplačilo 15,00 Eur)
  • WI-FI
  • Turistična taksa in zavarovanje.