KUPI
cena:  399,00 €
plačilo takoj:  58,35 €
plačilo pri ponudniku:  340,65 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Kupon velja za eno osebo.
  • V ceno kupona je vključeno: letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine v višini 130€, prevoz letališče - hotel - letališče, 3x nočitev z samopostrežnim zajtrkom v hotelu lokalne turistične kategorije 4* v središču mesta, ogled Istanbula brez vstopnin, stroški slovenskega spremljevalca in organizacije potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.
  • Doplačila ob prijavi:  turistična pristojbina 2€/noč
  • Odhod: 19.1.; 2., 9., 16., 23.2.; 2., 9. 23., 29.3. 2018 
  • Polet na direktnih letih Ljubljana Istanbul Ljubljana. 
  • Prijave do zasedbe prostih mest.
  • Možna doplačila ob prijavi : enoposteljna soba 54,00 €vstopnine in vodenje po muzejih (Top kapi palača, Hagia Sofija, podzemna cisterna) 55€, harem v Top kapi palači 10€, križarjenje po Bosporju  25€, obisk nočnega lokala z večerjo, omejeno količino pijače, folklornim programom, trebušnimi plesalkami in prevozom 55€, ena vožnja z tramvajem pribl.1,40€, obisk palače Dolmabahče 25€ . Doplačilo za manjše število potnikov (manj kot 25) 30€, odpovedni riziko 5%.
  • Za potovanje v Turčijo slovenski državljani potrebujemo veljavni potni list, ki mora biti veljaven še vsaj 6 mesecev od začetka potovanja Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo na www.jazon-6.si.
  • Obvezno predhodno preverite prosta mesta pri ponudniku. Ponudniku ob rezervaciji posredujete šifro kupona, imena in priimkek udeležencev, želeni termin, naslov in kontaktno gsm številko na info@jazon-6.si.
  • Kupon se šteje za vnovčen, ko v agenciji izvršite rezervacijo. Po potrjeni rezervaciji in nakupu ni mogoča vrnitev vplačanih zneskov, sprememba datuma potovanja ali odpoved potovanja. Za slučaj odpovedi zaradi bolezni priporočamo plačilo odpovednega rizika. Veljajo splošni pogoji poslovanja organizatorja potovanja, ki so sestavni del tega potovanja in so na voljo na www.jazon-6.si.
  • doplačilo za manjše število potnikov (manj kot 25) 30€, odpovedni riziko 5%.
  • Kupon lahko unovčite do zapolnitve prostih mest.

ISTANBUL - mesto dveh celin

Pridite z nami v »Mesto vseh mest« v času praznikov. Spoznajte mesto iz 1001 noči kjer Orient živi na slikovitih tržnicah, stari Konstantinopolis navdušuje v Hagii Sofiji in se sultansko razkošje šopiri v osmanskih palačah...

Popeljite se po bosporski ožini mimo palač in dvorcev, ki krasijo njegove obale, sprehodite se po slikovitih ulicah in uživajte v večernem programu iz tisoč in ene noči!

Odhod: 19.1.; 2., 9., 16., 23.2.; 2., 9. 23., 29.3. 2018 

 ŽE ZAGOTOVLJENI ODHODI:  23. februar, 9. in 29. marec 2018

V ceno je vključeno: letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine v višini 130€, prevoz letališče - hotel - letališče, 3x nočitev z samopostrežnim zajtrkom v hotelu lokalne turistične kategorije 4* v središču mesta, ogled Istanbula brez vstopnin, stroški slovenskega spremljevalca in organizacije potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.

Doplačila ob prijavi: enoposteljna soba 54€, turistična pristojbina 2€/noč, odpovedni rizik 5% za slučaj odpovedi zaradi nenadne bolezni, doplačilo za manjše število potnikov (manj kot 20) 30€.

Doplačila na licu mesta: vstopnine in vodenje po muzejih (Top kapi palača, Hagia Sofija, podzemna cisterna) 55€, harem v Top kapi palači 10€, križarjenje po Bosporju  25€, obisk palače Dolmabahče 25€, turški večer s folklornim programom, večerjo in omejeno količino pijače 55€, ena vožnja z tramvajem pribl.1,40€.

Za potovanje v Turčijo slovenski državljani potrebujemo veljavni potni list, veljaven še 6 mesecev po končanem potovanju.

Več o ponudbi

JAZON-6 d.o.o. potovalna agencija
Sp. Pirniče 9d
MEDVODE 


T: +386 597 109 31+386 597 109 31, 040 583 665
E: info@jazon-6.si
W: www.jazon-6.si

Namestitev:
Nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu 4* na odlični lokaciji v središču mesta - hotel se nahaja v strogem središču mesta - Sultanahmet-Laleli -200 m do postaje tramvaja, blizu največjih znamenitosti mesta (Hagia Sofija, Top kapi palača, modra mošeja, Hipodrom, podzemna cisterna, največja pokrita tržnica na svetu – Grand bazar).

Program:

1. dan: LJUBLJANA–ISTANBUL IN TRG TAXIM 
Polet letala v Istanbul ob 9.40 in po opravljenih mejnih formalnostih avtobusni prevoz mesto. Nastanitev v hotelu in večerni odhod z vodnikom na Taxim in sprehod po ulici neodvisnosti do stolpa Galata in na most Galata od kjer boste lahko občudovali osvetljene minarete Hagie Sofije in Modre mošeje. Nočitev. 

2. dan: ISTANBUL (DOLMABAHCE PALAČA IN KRIŽARJENJE PO BOSPORJU)
Zajtrk in odhod na egipčansko tržnico začimb. Predlagamo obisk palače Dolmabahce ob Bosporju – palače zadnjih sultanov, kjer nas bo osupnilo razkošje tepihov, kristala in alabastra in križarjenje po Bosporju, morski ožini med Evropo in Azijo, mimo trdnjave Rumeli Hisar in mimo palač Dolmabahče in Beylebeyi, pod bosporskima mostovoma. Spet bodo oživele bosporske legende in izvedeli boste zakaj se ožina imenuje »prehod krav«! Izstopili bomo v Uskudarju na azijski strani in pogledali proti Evropi, kamor se bomo vrnili s podzemno železnico pod Bosporjem.... Nočitev.

3. dan: OD BIZANCA DO ISTANBULA IN ZGODBE O SULEJMANU VELIČASTNEM
Po zajtrku ogled glavnih mestnih znamenitosti: Modre mošeje, cerkve Sv. Modrosti (Hagia Sofia - dolgo časa največja cerkev krščanskega sveta, kasneje spremenjena v mošejo, danes muzej), palače Topkapi (palača osmanskih sultanov, danes muzej z zbirkami porcelana, draguljev, orožja in drugih dragocenosti), nekdanjega Hipodroma in veličastne podzemne cisterne Yerebatan Saray. Nočitev.

4. dan: ISTANBUL–LJUBLJANA Zajtrk in odhod na znamenito pokrito tržnico (Kapali čaršija) kjer se boste lahko poskusili pri orientalskem barantanju. Prevoz na letališče in ob 17.55 polet v Ljubljano.