KUPI
cena:  149,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov. Kapacitete so omejene
  • Pred nakupom kupona obvezno pokličite na 040688488 in se pozanimajte o prostih kapacitetah
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona in ga zamenjate za vaucher na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; povratni avtobusni prevoz Ljubljana  - Sarajevo  - Ljubljana,  4 dni / 3 nočitev na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu Hollywood **** za eno osebo, koriščenje bazena, saune in fitness centra v hotelu, WI-FI, turistična taksa.
  • Popusti za otroke: Gratis bivanje za otroke do 4,99 let , 5 - 11,99 leta imajo 30% popusta, 12 -14,99 leta imajo 10% popusta.
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 10,00 EUR na osebo na dan
  • Kuponi so veljavni v terminu od 30.12.2017 do 02.01.2018 oziroma do zapolnitve kapacitet
  • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve

Privoščite si praznovanje NOVEGA LETA 2018 v Sarajevu in uživajte v silvestrskem večeru z ZDRAVKOM ČOLIĆEM in drugi dan z CRVENO JABUKO. Odhodi tudi iz Maribora, Celja, Brežic, Novega Mesta (Odhod iz MB, Celja in Brežic bo izveden v primeru najmanj 25 prijav).

ODHOD ZAGOTOVLJEN !

HOTEL ****
Program:
1. dan ( 30.12.2017 )
Odhodi v zgodnjih jutranjih urah z odhodom avtobusa iz  Maribora, Celja, Ljubljane in Čateža. Sledi vožnja mimo Novega mesta do mejnega prehoda Obrežje, kjer bomo prestopili mejo EU in nadaljevali našo pot do mejnega prehoda z Bosno in Hercegovino. Vožnja mimo Zenice do Sarajeva glavnega mesta BIH. Namestitev v hotelu in nočitev.
2 dan  ( 31.12.2017)
Po zajtrku prosto za kopanje (relax) ali smučanje na Jahorini ali ali možnost dodatnega izleta (fakultativno - doplačilo) v Konjic, kjer si bomo ogledali Titovo podzemno mesto - atomski bunker,  se skriva pod planino Zlatar, kjer se pogorje Bjelašnice strmo spusti proti Neretvi. Bunker je bil več let skrbno čuvana vojaška skrivnost.Gradnja bunkerja je stala okoli 4 in pol milijarde dolarjev. Za bunker, ki se od zunaj skriva za dvema običajnima hišama so po službeni dolžnosti vedeli le štirje oficirji JLA v bivši SFRJ. Celotna površina  megalomanskega osrednjega dela bunkerja znaša 6.854 m². V čisti izolaciji bi lahko v bunkerju preživeli 6 mesecev. V bunkerju je komunikacijska oprema našega proizvajalca Iskra, prav tako je pohištvo iz Javorja Pivka. Vrnitev v Sarajevo. Zvečer pa pričakovanje novega leta ob zabavnem programu poleg Večne vatre u centru mesta z Zdravkom Čolićem
3.dan ( 01.01.2018)
Zajtrk in prost dan za samostojne oglede in pohajkovanje po mestu ter nakupi po trgovinicah na Baščaršiji, ki so seveda odprte tudi ta dan ali pa smučanje na Bjelašnici ali možnost dodatnega izleta (fakultativno - doplačilo) ogled mestnih znamenitosti prestolnice: staro mestno jedro z Baščaršijo, Vječnica, Gazi Husrevbegova džamija,... Sledil bo sprehod po uličicah z majhnimi trgovinami, kjer obrtniki izdelujejo predmete iz bakra, srebra, usnja in lesa. Ogled ''vojnega Sarajeva'' z ogledom tunela (predor po katerem se je okupirano Sarajevo povezovalo s svetom), stadion Koševo in ''hrib žalosti'', alejo ostrostrelcev... Prosto za samostojne oglede in nakupovanje.Povratek v Sarajevo.. Nočitev v hotelu. Za privržence skupine CRVENA JABUKA pa bo verjetno zanimiv odhod v mesto na njihov koncert.  
4.dan (02.01.2018) 
Po zajtrku sledijo še zadnji nakupi v mestu in odhod proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah..  

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Derčeva 35
1000 Ljubljana 

T: 01-549710401-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

Cena vključuje:

  • 4 dni / 3 nočitev na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu **** za eno osebo
  • Koriščenje bazena, saune in fitness centra v hotelu
  • Povratni avtobusni prevoz Ljubljana - Sarajevo - Ljubljana ( Maribor, Celje doplačilo 15,00 Eur)
  • WI-FI
  • Turistična taksa