KUPI
cena:  510,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • CENA VKLJUČUJE:  povratni avtobusni prevoz z modernim turističnim avtobusom na relaciji Ljubljana – Livorno – Olbia – Cannigione – Olbia – Livorno – Pisa – Ljubljana, povratni prevoz s trajektom na relaciji Livorno, Olbia, Livorno, 6 dnevno nastanitev v hotelu DEL BORGO ***, 6 dnevni polpenzion v hotelu DEL BORGO *** (samopostrežni zajtrk in strežena večerja - 3 hodi in 1/2 l vode), ogled Golfo Aranci, ogled Porto Cervo, ogled Baia Sardinije in Phi beach, ogled Piazza del Duomo, cestnine, dnevnice šoferja, parkirnine, check fee, animacijo, organizacijo, spremljevalca ter DDV.
  • OBVEZNA DOPLAČILA: prijavnina14,00 € in turistična taksa 3,50 EUR  na osebo na dan
  • odhod iz Maribora in Celja +15,00 EUR (odhod iz Maribora bo zagotovljen pri minimalni prijavi 25 oseb), pri prijavi manj kot 40 potnikov in minimalno 30 potnikov 20,00 EUR
  • MOŽNA DOPLAČILA:  riziko odpovedi 25,00 EUR, zdravstvena asistenca s asistenco v tujini 13,00 EUR, notranja štiriposteljna kabina 58,00 EUR na osebo, notranja dvoposteljna kabina 89,00 EUR na osebo,enoposteljna soba 145,00 EUR, letalski sedeži 14,00 EUR na osebo
  • Ponudba je veljavna do razprodaje prostih mest za odhod 06.06.2019

SANJSKA SARDINIJA v terminu 06.06.-14.06.2019

Privoščite si počitnice na čudoviti Sardiniji, ki jo nekateri imenujejo tudi »evropski Maldivi«

Sardinija je otok v Sredozemskem morju, kateri je najbolj znan po čudovitih plažah in zalivih. Ena najbolj znanih plaž je Spiaggia della Pelosa. Nekatere manjše zalive je možno doseči le s čolni, druge peš. Temperature so prijetne saj ne padejo pod 10°C. Srednja letna temperatura ob obali je od 15° do 17°C. Temperature v januarju so okoli 10°C, v juliju pa 24°C. Največ padavin je v novembru in decembru ter februarju in marcu.
Zaradi zemljepisne in zgodovinske osamljenosti otoka so se ohranile mnoge živalske in rastlinske vrste, ki so na kontinentu izumrle. Leta 1989 je Deželna uprava zaščitila nekaj ozemelj, in sicer: 3 narodne parke, 8 krajinskih parkov, 60 naravnih rezervatov, 24 naravnih spomenikov, 16 naravoslovnih področij in 5 področij katere je Svetovni sklad za naravo označil za oaze.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA d.o.o.

Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

PROGRAM:  

1.DAN: Odhod avtobusa v opoldanskih urah in vožnja proti Italiji mimo Benetk, Firenc do pristaniškega mesta Livorno (559 km), kjer se bomo vkrcali na trajekt in sledi nočna vožnja na Sardinijo. 
2.DAN: Pristanek trajekta ob 07.00 uri zjutraj na prelepem otoku. Vožnja do Golfa Aranci in postanek za ogled in nakup tradicionalnega kruha in peciva. Sprehod po Rivi. Nadaljevanje vožnje po Costa Smeraldi, ogled Porto Cervo (najdražje mesto na Sardiniji, ki ga je zasnoval princ Karim Aga Khan) in prosto za jutranjo kavico. Vožnjo bomo nadaljevali do Baia Sardinija, kjer si bomo ogledali mogočno trdnjavo na Phi beach, ki je sedaj ena izmed najelitnejših diskotek na otoku. Nadaljevanje vožnje do hotela. Prosto oziroma raziskovanje turističnega kompleksa. Večerja in nočitev.
3.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku (ob doplačilu) možnost odhoda do Capo d
'Orso, kjer si bomo ogledali znamenitost, gigantsko skalo v obliki medveda. Pot bomo nadaljevali do S.Teresa di Gallura in nadaljevali vožnjo proti naj severnejšemu delu Sardinije Capo Testa (kopanje). Pohod do Valle di Luna in ogled rimljanskega kamnoloma. Dolina Valle di Luna je posebna tudi zaradi ljudi, ki živijo v naravi brez elektrike in drugih pripomočkov v zavetju mogočnih skal, kjer so si uredili svoja bivališča. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.
4.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku (ob doplačilu) odhod proti mestu Palau in odhod z ladjo v nacionalni park La Maddalena, ki je bil ustanovljen 4.1.1994 in obsega 180 km obale. Vožnja do otokov Spargi(costa corsara), S.Maria (costa S.Maria) kopanje, malica, ogled mesta La Maddalena. Povratek v hotel okoli 18.00 ure. Večerja in nočitev.
5.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku (ob doplačilu) možnost izleta na drugo stran otoka (Alghero) eno najbolj živahnih sardinskih letovišč. Še danes so vidne ponosne katalonske korenine. Sprehod za srednjeveškim obzidjem nam bo razodel mestne skrivnosti. Nadaljevanje vožnje do Capo Caccia in ogled Neptunove jame (668 stopnic vklesanih v mogočne klife) ena najlepših morskih jam v Sredozemlju. Vožnja proti Sassariju in ogled Basilica della Santissima Trinità di Saccargia, ki je bila zgrajena 1116 leta ter je ena izmed najlepših bazilik tistega časa. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.
6.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku (ob doplačilu) odhod na severno stran otoka in ogled čudovitega srednjeveškega mesteca CASTELSARDO. Sprehod do impozantnega dvorca na vrhu mestnega hriba s katerega se razdaja čudovit pogled na vijugaste uličice in pisane hiške. Pot bomo nadaljevali do skale v obliki slona (Roccia dell elefante) in do Castedoria terme, si ogledali naravni vrelec v reki Coghinas (možnost kopanja), povratek v hotel. Večerja in nočitev 
7.DAN. Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku (ob doplačilu) možnost ogleda Tombe del Gianti (grobnice velikanov) ter vasi Nuraghi La Prisgiona (te skrivnostne stavbe vidite povsod - na gričih, ob cestah, in napol skrite v goščavi - posamično ali v skupinah. Večina jih je stožčaste oblike, z okroglo obokano notranjostjo, s hodniki in stopnišči. Niti dva nista enaka. Nekateri so bili namenjeni bivanju, drugi pa so bili obrambne utrdbe). Ogled najboljše vinarije Surau in povratek. Večerja in nočitev.
8.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku prosto in še zadnje poležavanje na plaži. V popoldanskih urah odhod proti Olbi-i in vkrcanje na trajekt ter nočna plovba proti Livornu.
9.DAN: V jutranjih urah nadaljevanje vožnje iz Livorna proti PISI, ki je eno najlepših in najpomembnejših toskanskih mest. V Pisi je začel svoj študij in znanstveno delo Galileo GALILEI. Daljši postanek bo namenjen ogledu prelepega romanskega mesta, z znamenitimi spomeniki na PIAZZA del DUOMO, ki ga imenujejo tudi TRG ČUDES s poševnim stolpom. Stolp se je zaradi peščenih temeljev začel nagibati skoraj od prvega dne gradnje (l. 1173). 
Predviden prihod v Ljubljano, v poznih večernih urah.

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa (odpoved v primeru višje sile je navedena v programu potovanja). Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.
*Opomba k ceni
TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.