KUPI
cena:  249,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več vaucherjev.
  • Cena vključuje: sladka dobrodošlica, plastenka vode, welcome drink, 7 dnevno namestitev v hotelu Solitudo*** v standard sobi , 7 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk, večerja s klasično strežbo), ogled celotnega otoka, ogled mesta Lastovo z vodičem, pohod na Hom, pohod do Skrivene luke, mini olimpijada, animacijo, organizacijo ter turističnega spremljevalca.  
  • OBVEZNA DOPLAČILA: turistična taksa 1,10 EUR na osebo na dan, Prijavnina 14,00 EUR. *Pri prijavi manj kot 40 potnikov in minimalno 30 potnikov 20,00 EUR 
  • MOŽNA DOPLAČILA: 1/1 soba 52,00 EUR , povratni avtobusni prevoz s trajektom 90,00 EUR, riziko odpovedi 5% vrednosti aranžmaja   
  • Odhodi iz Maribora, Celja +15,00 EUR
  • Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana, Novo Mesto(Odhod iz MB, Celja bo izveden v primeru najmanj 25 prijav).
  • Odhodi iz Maribora, Celja +15,00 EUR,
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu kupona in najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro kupona.
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Kupon lahko unovčite samo za termin 20.09.2018.
  • Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Program potovanja je časovno okviren.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni pred odhodom. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez zavarovanja rizika odpovedi, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska.Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa
  • POPUSTI: Odrasli na dodatnem ležišču -20%, Otroci od 2-12 leta na dodatnem ležišču v spremstvu staršev GRATIS, Otroci od 2-16 leta na dodatnem ležišču v spremstvu staršev -50% 

AKTIVNI KLUB NA OTOKU LASTOVO  -  HOTEL SOLITUDO *** ​20.09. - 27. 09.2018

Hotel Solitudo se nahaja na najbolj južnem hrvaškem otoku Lastovo. Otok Lastovo je edina od 10 najbolj ohranjenih oaz narave na Mediteranu in kot tak je proglašen za nacionalni park narave. 
Hotel Solitudo je edini hotel na otoku. Leži 20 m od morja, na eni najbolj atraktivnih lokacij na Jadranu.

PROGRAM:1.DAN: Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz Ljubljane (3.00). Prihod v Split in vkrcanje na trajekt za otok Lastovo. Po treh urah in pol vožnje s trajektom pristanek na prelepem otoku. Namestitev v hotelu SOLITUDO ***. Popoldne prosto, zvečer večerja v hotelu in nočitev.
2.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku ogled jame RAČA iz bronaste dobe (ob doplačilu) in obisk kmečkega turizma, kjer bomo uživali v njihovih specialitetah ( IZPOD PEKE - ob doplačilu) Večerja. 
3.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri.  Zajtrk . Po zajtrku ogled mesta Lastovo, ki je zaščiten kulturni spomenik zaradi svoje edinstvene renesančne arhitekture. Spust do male vasice Lučica. Po ogledu mesta in Lučice obisk najbolj znane vinarije na otoku in degustacija (ob doplačilu). V popoldanskih urah prosto za kopanje. Večerja.  
4.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtkru odhod proti vojašnici JNA do uvale mir. Možnost kopanja Mini olimpijada  / balinanje, mini golf, metanje balot. Večerja in razglasitev zmagovalca.
5.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk. Sledi vzpon na najvišjo točko na otoku—HOM (cca. 2 uri hoje). V popoldanskih urah prosto za kopanje. Večerja.
6.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku vožnja z ladjo okoli otoka. Arhipelag Lastovo sestavlja 46 otokov in čeri na površini 56.2 km2 (ob doplačilu). Ostali prosto. Večerja. 
7.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili proti SKRIVENI LUKI. Pohod do svetilnika in ogled le tega.  -  možnost kopanja. Večerja. 
8.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku prosto. V opoldanskih urah odhod iz Lastova. Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah. 


Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4EVERLIFENET
Vlado Balažinec s.p.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje


*Opomba k ceni

TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.