KUPI
cena:  145,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; avtobusni prevoz, vse cestnine, parkirnine, dnevnice in nočitve 2 šoferjev, vodenje po tovarni Hyundai, nočitev in zajtrk v hotelu***, vodnik, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV in organizacija izleta
  • Možna doplačila: po želji rezervirana večerja v eni izmed pivnic 
  • Kuponi - vaucher je veljaven v terminu od18.05.-19.05.2018 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

STROKOVNA EKSKURZIJA HYUNDAI IN BRNO v terminu 18.05.-19.05.2018

PROGRAM:  

1.Dan: Odhod avtobusa iz LJUBLJANE-Dolgi most ob 03.30 uri zjutraj. Vožnja naprej po avtocesti mimo Celja, Maribora ter čez mejni prehod Šentilj v Avstrijo. Možen postanek na Lopati in Šentilju. Vožnja po avtocesti do prehoda s Češko in naprej do Brna, Olomouca, Frydrek Misteka do NOŠOVIC. Strokovni ogled tovarne HYUNDAI z vodnikom ob 12.00 uri. Po ogledu,ki traja slabi 2 uri odhod nazaj proti BRNU. Namestitev v hotelu ter prosto. Po želji rezerviramo večerjo v eni izmed pivnic (doplačilo).
2. Dan: Po zajtrku odhod v staro mestno jedro in skupen sprehod in ogled kulturno zgodovinskih spomenikov kot so katedrala Sv.Petra in Pavla, muzej Moravske umetnosti, Masarykov muzej, gledališče, cerkev Sv.jakoba, kjer se nahaja tudi druga največja kostnnica -grobnica v Evropi (vstopnina doplačilo). Sledi prosto za individualne oglede in nakupe. Odhod proti Sloveniji v popoldanskih urah po dogovoru.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4EVERLIFENET
Vlado Balažinec s.p.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 

*Opomba k ceni
TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 7 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.