KUPI
cena:  399,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine v višini 130,00 EUR, prevoz letališče - hotel - letališče, 3x nočitev z samopostrežnim zajtrkom v hotelu lokalne turistične kategorije 4* v središču mesta, ogled Istanbula brez vstopnin, stroški slovenskega spremljevalca in organizacije potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje
  • Obvezna doplačila: turistična pristojbina 2,00 EUR/noč, prijavnina 15,00 EUR, doplačilo za manjše število potnikov (manj kot 25) 40,00 EUR
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 18,00 EUR/noč, odpovedni rizik 5% za slučaj odpovedi zaradi nenadne bolezni, vstopnine in vodenje po muzejih (Top kapi palača, Hagia Sofija, podzemna cisterna) 55,00 EUR, harem v Top kapi palači 10,00 EUR, križarjenje po Bosporju 25,00 EUR, izlet v Eyup 25,00 EUR, turški večer s folklornim programom, večerjo in omejeno količino pijače 55,00 EUR, ena vožnja z tramvajem pribl.1,40 EUR
  • Kuponi - vaucher je veljaven v terminu od 01.06.-16.11.2018 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

ISTANBUL IN MOJA BOŠ 
1. in 29. junij, 24. avgust, 21. september, 19.oktober, 16. november

Pridite z nami v »Mesto vseh mest« in spoznajte mesto junakov iz nadaljevanke MOJA BOŠ, katerih življenje še vedno kroji močna družinska tradicija in kjer Orient živi na slikovitih tržnicah, stari Konstantinopolis navdušuje v Hagii Sofiji in se sultansko razkošje šopiri v osmanskih palačah... Sprehodite se po slikovitih ulicah pod Galata stolpom in poiščite kavarno kamor sta zahajala Kemal in Nihan. Popeljite se po bosporski ožini in uživajte v pokrajini iz serije: pod bosporskim mostom in mimo obmorskih vil in dvorcev kjer živijo bogataši...
Uživajte v večernem pogledu na osvetljeno mesto!


PROGRAM: 

1. dan: LJUBLJANA – ISTANBUL in TRG TAXIM
Polet letala v Istanbul ob 9.10 in po opravljenih mejnih formalnostih avtobusni prevoz mesto. Nastanitev v hotelu in odhod z vodnikom na Taxim. Sprehod po ulici neodvisnosti do stolpa Galata kjer bomo poiskali kavarno kamor sta zahajala Kemal in Nihan. Na mostu Galata boste lahko občudovali osvetljene minarete Hagie Sofije in Modre mošeje. Nočitev.

2. dan: ISTANBUL  
Po zajtrku ogled glavnih mestnih znamenitosti: Modre mošeje, cerkve Sv. Modrosti (Hagia Sofia - dolgo časa največja cerkev krščanskega sveta, kasneje spremenjena v mošejo, danes muzej), palače Topkapi (palača osmanskih sultanov, danes muzej z zbirkami porcelana, draguljev, orožja in drugih dragocenosti), nekdanjega Hipodroma in veličastne podzemne cisterne Yerebatan Saray. Zvečer predlagamo odhod na turški večer s folklornim programom in večerjo. Nočitev.

3. dan: ISTANBUL (GRAND BAZAR IN KRIŽARJENJE PO BOSPORJU ob katerem živita junaka serije) 
Zajtrk in odhod na egipčansko tržnico začimb. Predlagamo križarjenje po Bosporju, morski ožini med Evropo in Azijo, ob kateri se nizajo naselja z bogatimi vilami in palačami, mimo trdnjave Rumeli Hisar in pod bosporskima mostovoma. Oživela bo zgodba junakov iz serije MOJA BOŠ in bosporske legende... In izvedeli boste zakaj se ožina imenuje »prehod krav«! Izstopili bomo v Uskudarju na azijski strani in tako kot junaka iz serije pogledali proti Evropi in si mogoče privoščili pravo turško kavo…, Na evropsko stran se bomo vrnili s podzemno železnico pod Bosporjem,…. Popoldne pa boste preživeli na znameniti pokriti tržnici (Kapali čaršija) kjer se boste lahko poskusili pri orientalskem barantanju. Nočitev.

4. dan: ISTANBUL– LJUBLJANA
Zajtrk. Predlagamo izlet v Eyup in z gondolo na razgledno točko s pogledom na zaliv Zlati rog in na Istanbul. Se spomnite kdo od junakov iz serije je tu pil kavo? Prevoz na letališče in ob 17.55 polet v Ljubljano. 

 

Za potovanje v Turčijo slovenski državljani potrebujemo veljavni potni list, veljaven še 6 mesecev po končanem potovanju.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4EVERLIFENET
Vlado Balažinec s.p.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 

*Opomba k ceni
TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 7 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.