KUPI
cena:  256,00
vrednost:
285,00 €
popust:
10 %
prihranek:
29,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-10%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Število kuponov je omejeno. 
  • V ceno je všeto: CENA VKLJUČUJE: ​sladko dobrodošlico, plastenko vode, welcome drink, 3 dnevno namestitev v hotelih*** ,3 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk, večerja s klasično strežbo), ogled samostana Ostrog, vožnja z ladjico po Skadarskem jezeru, vstopnina v NP Skadarsko jezero, kosilo na Skadarskem jezeru, degustacija pršuta, vsi zunanji ogledi po programu, vstopnina v NP Lovčen, ogled Dubrovnika z lokalnim vodnikom, slovenski vodnik, prevoz z visoko turističnim avtobusom, dva šoferja, parkirnine, organizacijo potovanja in DDV.  
  • Obvezna doplačila : Turistična taksa 1,10 EUR na osebo na dan, prijavnina 14,00 EUR 
  • Termin:13.10. -  16.10.2018
  • Možna doplačila: enoposteljna soba +29,00 EUR na osebo
  • Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren.
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu kupona in najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro kupona. 
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Kupone lahko unovčite le na razpisani termin.

4 DNEVNA ČRNA GORA
Termin :   13.10. -  16.10.2018


1.DAN: LJUBLJANA  - CELJE -  PETROVAC NA MORU:  Jutranji odhod iz Slovenije in vožnja z vmesnimi postanki proti Črni Gori. Prihod v Petrovac v večernih urah. Nočitev in zajtrk

2.DAN: PETROVAC– OSTROG – SKADARSKO JEZERO: Po zajtrku bomo pot nadaljevali proti Ostrogu, kjer si bomo ogledali samostan Ostrog.  Nadaljevanje poti do Skadarskega jezera, kosilo in sledi vožnja z barko po jezeru. Prijazni domačini bodo pripovedovali o načinu življenja nekoč in danes. Po ogledu Skadarskega jezera se bomo odpeljali do hotela. Večerja in nočitev

3.DAN: LOVČEN – NJEGUŠI – CETINJE (muzej): Po zajtrku celodnevni izlet na Lovčen, obisk stare prestolnice Cetinje in ogled dvora kralja Nikole (doplačilo), muzeja zadnjega kralja iz slavne rodbine Petrović – Njegoš. Sledi obisk vasice Njeguši, ki je znana predvsem po njihovem tradicionalnemu pršutu. Degustacija ter vzpon do drugega najvišjega vrha planine, kjer na višini 1660 metrov stoji znameniti Njegošev mavzolej in grobnica, delo umetnika I. Meštroviča. Do njega vodi 461 stopnic. Povratek v hotel. Večerja.

4.DAN: PETROVAC - DUBROVNIK – LJUBLJANA: Po zajtrku se bomo odpravili proti Dubrovniku. Ogled starega mestnega jedra z lokalnim vodnikom in nadaljevanje poti do Slovenije. Prihod v Slovenijo v poznih jutranjih urah.

CENA VKLJUČUJE: ​sladko dobrodošlico, plastenko vode, welcome drink, 3 dnevno namestitev v hotelih*** ,3 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk, večerja s klasično strežbo), ogled samostana Ostrog, vožnja z ladjico po Skadarskem jezeru, vstopnina v NP Skadarsko jezero, kosilo na Skadarskem jezeru, degustacija pršuta, vsi zunanji ogledi po programu, vstopnina v NP Lovčen, ogled Dubrovnika z lokalnim vodnikom, slovenski vodnik, prevoz z visoko turističnim avtobusom, dva šoferja, parkirnine, organizacijo potovanja in DDV.  

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4EVERLIFENET
Vlado Balažinec s.p
Ogrinova 30, 1291 Škofljica / PE cesta v Mestni log 88a
1000 Ljubljana

T: 01 5497104, 01 5497105, 040 688488
W: www.4travel.si

Podjetje

Program potovanja si lahko ogledate tukaj.