KUPI
cena:  189,00
vrednost:
209,00 €
popust:
10 %
prihranek:
20,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-10%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov. Kapacitete so omejene
  • Pred nakupom kupona obvezno pokličite na 040688488 in se pozanimajte o prostih kapacitetah
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona in ga zamenjate za vaucher na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; povratni avtobusni prevoz Ljubljana  - Sarajevo  - Ljubljana,  4 dni / 3 nočitev na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu Hollywood **** za eno osebo, novoletna gala večerja z bogatim  asortimanom bosanskih in internacionalnih jedi,  pijača ALL INCLUSIVE: naravni in gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), štok, vlahov, jubilarni brandy, vodka, črno in belo domaće vino, pivo (sarajevsko in union) z  Hollywood bendom, avtobusni prevoz Sarajevo - Jahorina in Sarajevo - Bjelašnica, Koriščenje bazena, saune in fitness centra v hotelu, enkratno koriščenje bazena v sklopu Termalne rivijere Ilidža, parking, WI-FI.
  • Paketi za otrokeOtroci od 0 -do 4 let v sobi z dvema odraslima:  100,00 € - ob prijavi 35 oseb v posamičnem avtobusu, 95,00 €  - ob prijavi 40 oseb v posamičnem avtobusu, 85,00 € .
  • Otroci od 4 do 12 let v sobi z dvema odraslima: 155, 00 € -  ob prijavi 35 oseb v posamičnem avtobusu,136, 00 €  - ob prijavi 40 oseb v posamičnem avtobusu.
  • Obvezna doplačila: Turistična taksa: 1,10 EUR na osebo na dan, Prijava gosta: 5,00 EUR, pri minimalno 40 potnikih + 10,00 EUR na osebo, pri minimalno 35 potnikih + 20,00 EUR na osebo
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 10,00 EUR na osebo na dan, samopostrežna večerja v hotelu +10,00 EUR na dan na osebo, za večere z glasbo (razen 31.12.2018, ki je že vključena v ceno) 10,00 EUR na osebo, smučarska karta na Jahorini ali Bjelašnici (dnevna vozovnica, odraslI:  22 € Jahorina,  20 € Bjelašnica )
  • Kuponi so veljavni v terminu od 30.12.2018 do 02.01.2019 oziroma do zapolnitve kapacitet
  • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve
  • Organizator programa ima pravico do spremembe programa v primeru slabega vremena ali pomankanja snega. 
    Slabo vreme in pomankanje snega niso razlog za odpoved potovanja. 

Privoščite si smučanje na JAHORINI in BJELAŠNICI ter praznovanje NOVEGA LETA 2018 v Sarajevu in uživajte v silvestrskem večeru s Hollywood bandom, silvestrsko večerjo in pijačo ALL INCLUSIVE. Odhodi tudi iz Maribora, Celja, Brežic, Novega Mesta (Odhod iz MB, Celja in Brežic bo izveden v primeru najmanj 25 prijav). First minute cena velja pri prijavi do 30.11.2018

Hotel Hollywood**** se nahaja v bližini zelenega okrožja Ilidža v Sarajevu, 2 km od mednarodnega letališča. Ponuja prostorne in sodobno opremljene sobe z brezplačnim brezžičnim internetom, s klimatsko napravo in z masažno kadjo. Kot gost hotela imate brezplačen vstop v hotelski bazen, savno in fitnes. Nudi vam tudi brezplačno varovano parkirišče.
V bližini hotela najdete izvir reke Bosne (Vrelo Bosne).

V sklopu hotela je še notranji bazen, športna dvorana in bowling center.
Program:
1. dan ( 30.12.2018 ) 
Odhodi v zgodnjih jutranjih urah z odhodom avtobusa iz  Maribora, Celja, Ljubljane (5.30) in Čateža. Sledi vožnja mimo Novega mesta do mejnega prehoda Obrežje, kjer bomo prestopili mejo EU in nadaljevali našo pot do mejnega prehoda z Bosno in Hercegovino. Vožnja mimo Zenice do Sarajeva glavnega mesta BIH. Namestitev v hotelu nato pa se podamo na kratko panoramsko vožnjo skozi mesto in ogled bosanske prestolnice z lokalnim vodnikom. Ogledali si bomo mestne znamenitosti ko so: mestna hiša (Gradska vječnica), ki gosti tudi Narodno in
univerzitetno knjižnico. Podali se bomo na sprehod po sloviti trgovski četrti Baščaršija, se ustavili na ogledu Gazi Husrev – begove džamije iz 16. stoletja,Careve džamije s kupolasto streho in arkadnim dvoriščem, pokrite tržnice, pa stare pravoslavne cerkve in nato še katoliške katedrale Svetega srca, ki se nahaja na sami glavni ulici Ferhadiji. Nato pa sledi prosti čas za individualno potepanje po stari Baščaršiji med trgovinicami s spominki in drugimi predmeti iz lesa, bakra, usnja... Prosto in nočitev. 
2 dan  ( 31.12.2018) 
Po zajtrku prosto za kopanje ali  

2. dan:(31.12.2018) SMUČANJE NA OLIMPIJSKI JAHORINI  IN SILVESTRSKA ZABAVA
Zajtrk v hotelu.Prijetno spočiti se podamo na smučanje na planini Jahorini.Ves dan bo na voljo za smučanje na progah zimsko športnega centra Jahorina, kjer vas čaka okoli 20 km urejenih smučarskih prog, obilica dobrih gostinskih lokalov in možnosti za druženje in sprostitev. Predvidoma ob 16.30 uri sledi povratek z avtobusom do hotela v Sarajevu. Zvečer pa pričakovanje novega leta ob zabavnem programu s skupino Hollywood bend. Silvestrska večerja z vključeno pijačo » All Inclusive«.   

3.dan ( 01.01.2019) SMUČANJE NA PLANINI BJELAŠNICI 

Zajtrk v hotelu. Sledi prevoz na smučišče in ves dan prosto za smučanje na progah zimskošportnega centra Bjelašnica in tamkajšnjih  smučarskih prog, ki se nahajajo nad platojem Babin Do. Smučarski center so obnovili, na voljo so sodobne naprave. Urejena je tudi izposoja smučarske opreme, ter kvalitetna smučarska šola.Povratek v Sarajevo. Nočitev v hotelu. 

4.dan (02.01.2019) 
Po zajtrku sledijo še zadnji nakupi v mestu in odhod proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.. 


Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Ogrinova 30
1291 Škofljica
PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana 

T: 01-549710401-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

Cena vključuje:

  • 4 dni / 3 nočitev na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu Hollywood **** za eno osebo
  • Novoletna gala večerja z bogatim  asortimanom bosanskih in internacionalnih jedi
  • Pijača All inclusive: naravni in gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), štok, vlahov, jubilarni brandy, vodka, črno in belo domaće vino, pivo (sarajevsko in union) z  Hollywood bendom, (samo na silvestrski večer) 
  • Koriščenje bazena, saune in fitness centra v hotelu
  • Enkratno koriščenje bazena v sklopu Termalne rivijere Ilidža
  • Povratni avtobusni prevoz Ljubljana - Sarajevo - Ljubljana ( Maribor, Celje doplačilo 15,00 Eur)
  • Povratni avtobusni prevoz Sarajevo - Jahorina in Sarajevo - Bjelašnica
  • WI-FI
  • organizacija
  • turističnega spremljevalca ter DDV