KUPI
NORA
CENA
cena:  1.895,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev. Kapacitete so omejene
  • Pred nakupom kupona obvezno pokličite na 040688488 in se pozanimajte o prostih kapacitetah
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona in ga zamenjate za vaucher na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; povratni letalski prevoz iz Ljubljane, transferji po programu, turistična viza za Kuba za enkraten vstop, izbrana kabina, 4 x nočitev v hotelu 4* v Varaderu s storitvijo all inclusive, dopolnjen polni penzion, vse zabavne prireditve ter animacija v organizaciji ladjarja, kopanje v bazenih, dobro opremljen fitnes, pristaniške pristojbine 130 € na osebo, slovenski predstavnik (ob prijavi najmanj 20 oseb)
  • Popusti: otroci do 17,99. leta starosti z dvema odraslima osebama v kabini plačajo od 1.399 EUR na osebo., odrasla oseba na dodatnem ležišču plača od 1.699 EUR na osebo.
  • Obvezna doplačila: napitnine za odrasle 10 €/os./dan, otroci 2-12 let 5 €/os./dan, strošek prijave 14,00 EUR 
  • Vaucherji so veljavni v terminu od 11.02.2019 oziroma do zapolnitve kapacitet
  • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve
Trajanje: 14 dni/11 noči
Odhod: 11. 2. 2019
Odhodno/prihodno pristanišče: Havana/Havana        ODHOD ZAGOTOVLJEN

Kuba, Belize, Honduras in Mehika z ladjo MSC Opera..


Cena vključuje: 
povratni letalski prevoz iz Ljubljane, transferji po programu, turistična viza za Kuba za enkraten vstop, izbrana kabina, 4 x nočitev v hotelu 4* v Varaderu s storitvijo all inclusive, dopolnjen polni penzion, vse zabavne prireditve ter animacija v organizaciji ladjarja, kopanje v bazenih, dobro opremljen fitnes, pristaniške pristojbine 130 € na osebo, slovenski predstavnik (ob prijavi najmanj 20 oseb)

Cena ne vključujealkoholne in brezalkoholne pijače, ki jih naročite pri natakarjih ali v barih, turistična viza za Kubo za drugi vstop (uredite na ladji), ca. 15 EUR/os, fakultativnih izletov (shore excursions), nakupi v trgovinah na ladjah, storitve v frizerskem salonu, masaže ter ostale storitve v SPA-ju, savne, igre na srečo v ladijskih casinojih, storitve pri ladijskem zdravniku, napitnine za osebje (napitnine v znesku 10 € na dan/osebo se avtomatsko zaračunajo na vaš ladijski račun. Napitnine so obvezne.)

Doplačila na licu mesta: napitnine za odrasle 10 €/os/dan, otroci 2-12 let 5 €/os/dan, otroci do 2 leta ne plačajo napitnin, ladjar priporočeni znesek doda na vaš ladijski račun. Ali so napitnine obvezne ali ne, je povsem v domeni ladjarja, ki lahko zadevo kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni.

Popusti: otroci do 17,99. leta starosti z dvema odraslima osebama v kabini plačajo od 1.399 EUR na osebo., odrasla oseba na dodatnem ležišču plača od 1.699 EUR na osebo.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Ogrinova 30
1291 Škofljica
PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana 

T: 01-549710401-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

Potovalni dokumenti: slovenski potni list (veljaven mora biti vsaj še 6 mesecev od datuma odhoda)
Organizirani izleti: ob dovolj velikem številu potnikov bo vodenje izletov v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 25 (odraslih potnikov) pri izletih, ki vključujejo avtobusni prevoz. Izlete vodene v slovenskem jeziku, je potrebno plačati v gotovini vodniku prvi dan potovanja.
Opomba:
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
dodatna ponudba
načini plačila