KUPI
cena:  2.899,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev. Kapacitete so omejene
  • Pred nakupom kupona obvezno pokličite na 040688488 in se pozanimajte o prostih kapacitetah
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona in ga zamenjate za vaucher na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje;  letalski prevoz Ljubljana - Mavricij - Ljubljana, letališke in varnostne pristojbine ter dodatek za gorivo, prevoz letališče - hotel - letališče, nastanitev in storitev v izbranem hotelu, gala silvestrska večerja, ogled Carigrada z večerjo, slovenskega spremljevalca (minimalno prijavljenih 15 oseb), organizacija potovanja,DDV
  • Pavšalna cena za otroke: otrok do 6. leta na dodatnem ležišču z 2 odraslima osebama: 1.099 EUR, otrok od 7. - 12. leta na dodatnem ležišču z 2 odraslima osebama: 1.369 EUR
  • Možna doplačila ob prijavi: Veličasten Port Louis, tovarna sladkorja in botanični vrt, od 12 let 110,00 EUR/osebo, Mistična tura po jugu otoka, od 12 let 120,00 EUR/osebo, Barvni čudež otoka (vključeno kosilo), od 12 let 140,00 EUR/osebo, Srečanje z delfini 100,00 EUR/osebo, izlet z ladjo na Ile aux Cerf (vključeno žar kosilo s pijačo), od 12 let 130,00 EUR/osebo, all inclusive paket 280,00 EUR/osebo, Ježa konjev na plaži 110,00 EUR/osebo, izlet z ladjo na Ile aux Cerf (vključeno žar kosilo s pijačo) - otroci, za 3-12 let 60,00 EUR/osebo, Veličasten Port Louis, tovarna sladkorja in botanični vrt - otroci, za 3-12 let 70,00 EUR/osebo, Mistična tura po jugu otoka - otroci, za 3-12 let 60,00 EUR/osebo, Barvni čudež otoka, vključeno kosilo - otroci, za 3-12 let 85,00 EUR/osebo, enoposteljna soba 1.239,00 EUR/osebo
  • Obvezna doplačila ob prijavi: strošek rezervacije 14,00 EUR na prijavo
  • Vaucherji so veljavni v terminu 25.12 oziroma do zapolnitve kapacitet
  • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve

Nastanitev - Hotel The Ravenala Attitude 4* 

Ob severozahodni obali otoka, onkraj meja časa, med morjem in reko, obdan z eksotičnim vrtom in veličastnim gorovjem v ozadju... Hotel Ravenala Attitude je mešanica kolonialne dediščine in sodobnega designa s tropskimi poudarki. Hotel se lahko pohvali z bogato ponudbo kulinarike z vsega sveta: od lokalne, do azijske, japonske, ameriške, italijanske in drugih restavracij.

Lega in okolica: Hotel se nahaja na severozahodni strani otoka, 60 minut vožnje od letališča in 25 minut do Port Louis-a. Ob lastni dolgi peščeni paži.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, 10 restavracij in več barov, SPA Attitude, zunanji bazen in otroški bazen, ležalniki, senčniki in kopalne brisače, butik s spominki, menjalnica, brezplačen wi-fi po celotnem hotelu, na recepciji možen najem avtomobila

Sobe: Couples suite soba: 64 m2, spalni prostor s king size posteljo, klima, LCD televizor, mini bar, prostor za pripravo čaja/kave, sef, kopalnica s tušem in sušilcem za lase, balkon ali terasa. Možnost dodatnega ležišča za otroka do 12 let.

Storitev: Polpenzion. Hotel nudi gostom »Dine around« izkušnjo v 7 restavracijah (v nekaterih je potrebna predhodna rezervacija)

Aktivnosti: otroški mini klub Ayo Le Dodo (3-12 let), Teens republic poseben prostor za najstnike (12 – 18 let), vodna gimnastika, tenis igrišča, namizni tenis, odbojka na mivki, brezplačna izposoja kanujev, pedalinov, snorklanje, windsurfing, smučanje na vodi; za doplačilo potapljanje, ribarjenje v nizkih in globokih vodah, vožnja z banano,..

PROGRAM POTOVANJA:

1. - 2. dan: LJUBLJANA – ISTANBUL – MAVRICIJ/ obroki na letalu
Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika pri Ljubljani v jutranjih urah in polet proti Istanbulu. Po pristanku sledi ogled mesta na dveh celinah, kjer boste obiskali slikovite ulice, se popeljali do Velikega bazarja in si ogledali mošeje. Po ogledu mesta na pragu Orienta sledi večerja in povratek na letališče ter polet na Mavricij. Po pristanku na Mavriciju naslednjega dne v opoldanskih urah, prevzem prtljage in prevoz do izbranega hotela. Nastanitev in prosto. Nočitev.

3. dan: Dan prost za raziskovanje hotela in bližnje okolice, oddih na plaži ali počitek ob bazenu.

4. dan: Dan prost za razvajanje v hotelu. Za doplačilo priporočamo obisk Veličastnega Port Louisa, tovarne sladkorja in botaničnega vrta: celodnevni izlet vas bo popeljal na ogled glavnega mesta Port Louis in njegovih glavnih znamenitosti. Sledi ogled starega sladkornega mlina, ki so ga spremenili v sodoben muzej. Ob koncu ogleda degustacija sladkorja in ruma. Nato se boste odpeljali do botaničnega vrta Pamplemousses. Park je najbolj obiskana turistična znamenitost in slovi po svojih ogromnih vodnih magnolijah, katerih list se razširi v premer velikosti treh metrov. Prav tako slovi po Talipotu, ki cveti le enkrat na vsakih 30 do 100 let in po čudovitih mahagonijah ter orjaških želvah. Vrnitev v hotel in nočitev.

5. dan: Čas za sonce, plažo in pesek ali se z nami podajte na izlet Barvni čudež otoka (za doplačilo): celodnevni izlet vas bo popeljal v zeleno vasico Chamarel, kjer si boste ogledali naravna čudesa: veličasten slap Chameral in Seven Coloured Earth (sedmero obarvana zemlja). Gre za geološko formacijo, ki se nahaja na relativno majhnem območju peščenih sipin. Sipine vsebujejo pesek sedmih različnih barv (rdeče, rjave, vijolične, zelene, modre, rožnate in rumene). Ko se pesek posede po različnih plasteh, sipine dobijo čudovito podobo črtastih barv. Nato boste obiskali destilarne ruma La Rhumerie de Chamarel, kjer boste izvedeli vse skrivnosti izdelave. Sledi kosilo in nadaljevanje vožnje do plaže Le Morne beach in Filc en Flac. Plaži slovita kot eni najlepših plaž na otoku, s svojim kristalno čistim morjem in belim peskom vas bosta zagotovo očarali. Vrnitev v hotel in nočitev.

6. dan: Uživajte v hotelskem vzdušju ali se za doplačilo odpravite na celodnevno mistično turo po jugu otoka: vožnja do mesteca Curepipe, ki je poznano po luksuzni aristokratski palači, sodobnih stavbah ter čudoviti mestni hiši poimenovani Hotel de Ville. Sledi vožnja do najvišje točke mesteca, kjer si boste ogledali krater spečega vulkana Trou – aux Cerfs. Pot nadaljujete proti svetemu jezeru Ganga Talao, ki se nahaja v osrčju Mavricija na višini 548 m nadmorske višine. Kraj velja za najbolj sveti Hindujski prostor na Mavriciju, kjer so si hindujski prebivalci zgradili največji tempelj Maha Shivaratree. Ogledate si boste tempelj posvečen Shivi in mnogim drugim bogom, med drugim tudi Hanuman, Lakshmi... Popoldan se boste odpeljali v naravni rezervat La Vanille Crocodile Park, kjer se boste sprehodili med čudovitimi palmami, bananovci in bambusi, kot v tropskem gozdu. V parku živi preko 2000 krokodilov, orjaške želve Aldabra in očarljivi metulji, ki vam bodo popestrili pot. Vrnitev v hotel in nočitev.

7. dan: Prepustite se oddihu na plaži ali pa si dan popestrite s celodnevnim izletom z ladjo na otok Ile aux Cerf (za doplačilo): izlet vam ponuja nepozabno dogodivščino jadranja po kristalno čisti vodi vzhodne obale z osupljivimi razgledi. Otok Ile Aux Cerfs je eden večjih otok in je znan po bogati naravi in veličastni pokrajini. Na otoku boste imeli žar kosilo (vključena pijača) na plaži kot iz razglednice. Prosti čas za kopanje, potapljanje, raziskovanje otoka. Za zaključek dneva boste obiskali enega najbolj znanih slapov, slap Gran River South beach. Njegova bogata flora in favna omogočata opazovanje netopirjev in opic v njihovem naravnem okolju. Vožnja do hotela in priprava na najdaljšo noč v letu.

8. dan: Prosto za počitniške užitke ali pa si dan popestrite z ježo konjev na plaži (za doplačilo): ježa konjev po južni strani otoka na dolgi peščeni plaži Pomponnette. Odločite se lahko za 1 ali 2 - urno ježo, ježo ob sončnem zahodu ali ob mesečini. Lahko pa se od otoka poslovite z izletom srečanje z delfini (za doplačilo): poldnevni izlet s hitro ladjo vam ponuja edinstveno izkušnjo plavanja z delfini v njihovem naravnem okolju. Vrnitev v hotel in nočitev.

9. - 10. dan: MAVRICIJ – ISTANBUL – LJUBLJANA/ obroki na letalu
Prosto za zadnje užitke na nebeškem otoku do odhoda na letališče. V poznih popoldanskih urah prevoz na letališče in polet letala preko Istanbula proti Ljubljani. Pristanek na letališču Jožeta Pučnika v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne.

Cena vključuje: letalski prevoz Ljubljana - Mavricij - Ljubljana, letališke in varnostne pristojbine ter dodatek za gorivo, prevoz letališče - hotel - letališče, nastanitev in storitev v izbranem hotelu, gala silvestrska večerja, ogled Carigrada z večerjo, slovenskega spremljevalca (minimalno prijavljenih 15 oseb), organizacija potovanja,DDV

 

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Ogrinova 30
1291 Škofljica
PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana 

T: 01-549710401-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

Opomba:
  • program se zaradi prilagajanja letalskim prevozom lahko spremeni
  • ob prijavi potrebujemo kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja
  • v sobi je možna nastanitev max. 2 odraslih in 1 otroka