KUPI
cena:  22,00
vrednost:
28,00 €
popust:
20 %
prihranek:
6,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-20%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi več kuponov, ki jih lahko tudi podari. 
  • Kupon vključuje šamotno ploščo za peko
  • Naročilo oddate ob rezevaciji kupona in je avtomatsko posredovano ponudniku, ko poravnate kupnino. Izdelek prejmete v 7 delovnih dneh po plačilu kupnine.  V primeru, da boste izdelek osebno dvignili v trgovini vas prosimo, da nam to sporočite na naš elektronski naslov: 4everlifenet@siol.net
  • Možen dvig v trgovini na Cesta v Mestni log 88a po predhodnem telefonskem naročilu v ponedeljek,torek od 10.00 - 17.00 ure, sreda in četrtek od 10.00- 15.00 ure
  • Poštnina ni vključena v ceno izdelka in je po uradnem ceniku pošte Slovenija.
  • Kupon velja do prejema izdelka

KRUŠNA PEČ V DOMAČI ELEKTRIČNI PEČICI

IŠČETE IDEALNO DARILO ZA VAŠO DRUŽINO, PRIJATELJE ali POSLOVNE PARTNERJE ?

Imamo rešitev s katero bodo zadovoljni vsi gurmani in ljubitelji naravnih jedi. Se še spomnite kako je zadišalo po kuhinji ko je stara mama ali babica vzela kruh iz krušne peči narejene iz šamota ?

Predstavljamo Vam prvo certificirano naravno šamotno za peko kruha, peciva, piškotov, pizze, bureka, lazanje, štrudla skratka za vsestransko uporabo doma v električni pečici. Po peki kruha ali pizze lahko izkoristite toploto plošče in na njej sušite gobe, sadje, čaje… prepustite se svoji domišliji.

Naravni material brez kovin in z prisotnostjo naravnih mineralov daje kruhu ali drugemu izdelku neverjeten domač okus hkrati pa je prijazen do okolja in zdravja človeka.

Šamotna oziroma kamena plošča se predvsem uporablja za pripravo jedi v električni pečici, uporabite pa jo lahko tudi na plinskem -električnemu grelniku ali na žaru z ogljem ali drvmi. Nežna oddaja toplote omogoča optimalno pripravo kruha, peciva, pizz in vseh ostalig domačih dobrot.

Uporaba:
- ploščo vstavite na rešetko v električno pečico ali na drugo podlago ( gorilnik, žar, električna plošča itd…)
- vklopimo pečico in jo segrejmo do želene temperature
- po doseženi željeni temperaturi pustimo ploščo v pečici še dodatnih 10 – 15 minut, da plošča akumulira toploto in je pripravljena za peko
- jed položimo na ploščo in peka se prične ( na ploščo lahko postavite tudi pekač, glineno posodo itd – enakomerni prehod toplote)
- pečica mora med peko delovati in dovajati toploto
- po peki ugasnite pečico plošča pa naj ostane notri in se počasi ohlaja. ( možnost sušenja sadja, gob, čajev itd…)

PODATKI O PLOŠČI
- poreklo in certificirana za peko živil v EU
- dimenzija plošče 40 x 30 cm
- masa plošče : 6,80 kg
- gladka površina plošče
- ročno brušeni notranji robovi

Sestava plošče: fini pečarski šamot – naravni material za krušne peči

Več o ponudbi

4EVERLIFENET, 
Vlado Balažinec s.p. 
Derčeva ulica 35 
1000 Ljubljana

T: 040 688 488 
E: 4everlifenet@siol.net 
W: www.himalajskasol.si

PREDNOSTI NAŠE ŠAMOTNE PLOŠČE
- Certifikat za peko živil
- Naravni material: fini pečarski šamot ( idealen prehod toplote za peko kruha, peciva, piškotov, pizz, lazanje,štrudla itd…). Na tržišču pogosteje najdemo industrijski šamot, ki pa ni najbolj primeren za peko in se ne more primerjati za našo ploščo.
- Enostavna in priročna uporaba: ploščo položimo v pečico, na grelnik ali na žar in že je v funkciji.
- Čiščenje: po uporabi v električni pečici plošče ni potrebno čistiti
- Tradicija
- Domač okus: jedi pripravljene na šamotni plošči so hrustljave in imajo boljši – domači okus.
- Akumulacija toplote: plošča enakomerno prenaša toploto in jo med peko tudi ohranja.
- Ugodna cena: krušna peč v vaši električni pečici. Za postavitev krušne peči potrebujete prostor, finančna sredstva in čas plošča pa je že ob nakupu pripravljena za uporabo.
- Priročnost

OPOZORILA:
- Plošča je izjemno trda ampak tudi lomljiva. Poči lahko pri močnih udarcih ali velikih temperaturnih razlikah. Pazljivo ravnanje.
- Pri plošči pride tudi do toplotnega raztezanja zato mora biti plošča položena v pečico tako, da se ne dotika robov pečice in ni nikjer utesnjena. Zaradi toplotnega raztezanja se bi lahko plošča napela in pri tem počila.
- Pri uporabi na zunanjih žarih bodite zelo pozorni saj je tveganje za pok plošče veliko večje zaradi velikih temperaturnih razlik. Plošče se nikoli po peki ne poliva z mrzlo vodo oziroma se jo ne izpostavlja ekstremnim temperaturnim šokom ( ne sme priti do hitrega ohlajanja močno segrete plošče)
- Plošča se ne čisti. V primeru, da jo hočete očistiti jo očistite hladno in to z vodo.( po ohladitvi) Odsvetujemo čiščenje z detergenti saj se le ti vpijejo v ploščo.

Z NAŠO ŠAMOTNO PLOŠČO IMA VSAKO GOSPODINJSTVO MOŽNOST, DA SI SPEČE DOMAČ KRUH, PECIVO, PIZZO, PIŠKOTE itd KAKOR V KRUŠNI PEČI. NAJ TUDI V VAŠEM DOMU ZADIŠI PO DOMAČIH JEDEH.