KUPI
cena:  395,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Kupon velja za eno osebo.
  • V ceno je vključeno: letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine v višini 130€, prevoz letališče - hotel - letališče, 3x nočitev z samopostrežnim zajtrkom v hotelu lokalne turistične kategorije 4* v središču mesta, ogled Istanbula brez vstopnin, stroški slovenskega spremljevalca in organizacije potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.
  • Doplačila ob prijavi: enoposteljna soba 18€/noč, turistična pristojbina 2€/noč, odpovedni rizik 5% za slučaj odpovedi zaradi nenadnebolezni, doplačilo za manjše število potnikov (manj kot 25) 40€, prijavnina 15€, 23.2.* prevoz Ljubljana Zagreb Ljubljana 40€.
  • Odhod: 1., 8. februar, 8., 22. in 29. marec
  • Polet na direktnih letih Ljubljana Istanbul Ljubljana. 
  • Prijave do zasedbe prostih mest.
  • Možna doplačila na licu mesta: vstopnine in vodenje po muzejih (Top kapi palača, Hagia Sofija, podzemna cisterna) 55€, harem v Top kapi palači 10€, križarjenje po Bosporju 25€, izlet v Eyup 30€, turški večer s folklornim programom, večerjo in omejeno količino pijače 55€,ena vožnja z tramvajem pribl.1,40€, odpovedni riziko 5%.
  • Za potovanje v Turčijo slovenski državljani potrebujemo veljavni potni list, ki mora biti veljaven še vsaj 6 mesecev od začetka potovanja Splošni pogoji so sestavni del programa.
  • Obvezno predhodno preverite prosta mesta.Ponudniku ob rezervaciji posredujete šifro kupona, imena in priimkek udeležencev, želeni termin, naslov in kontaktno gsm številko na 4everlifenet@siol.net
  • Kupon se šteje za vnovčen, ko v agenciji izvršite rezervacijo. Po potrjeni rezervaciji in nakupu ni mogoča vrnitev vplačanih zneskov, sprememba datuma potovanja ali odpoved potovanja. Za slučaj odpovedi zaradi bolezni priporočamo plačilo odpovednega rizika. Veljajo splošni pogoji poslovanja organizatorja potovanja, ki so sestavni del tega potovanja.
  • Kupon lahko unovčite do zapolnitve prostih mest.

ISTANBUL - DOŽIVETJA NA BOSPORJU

Pridite z nami v »Mesto vseh mest« v času praznikov. Spoznajte mesto iz 1001 noči kjer Orient živi na slikovitih tržnicah, stari Konstantinopolis navdušuje v Hagii Sofiji in se sultansko razkošje šopiri v osmanskih palačah...

Odhodi:  1., 8. februar, 8., 22. in 29. marec  

ŽE ZAGOTOVLJENI ODHODI:   8. februar, 8 in 29.marec 2019

Program:

1. dan: LJUBLJANA – ISTANBUL IN TRG TAXIM
Polet letala v Istanbul ob 9.35. Topel obrok na letalu. Po opravljenih mejnih formalnostih avtobusni prevoz mesto.Nastanitev v hotelu in odhod z vodnikom na Taxim. Sprehod po ulici neodvisnosti v boemsko četrt Galata in doznamenitega stolpa. Z mostu Galata pa boste lahko občudovali osvetljene minarete Hagie Sofije in Sulejmanove mošeje.Nočitev.
2. dan: ISTANBUL
Po zajtrku ogled glavnih mestnih znamenitosti: Modre mošeje, cerkve Sv. Modrosti (Hagia Sofia - dolgo časa največjacerkev krščanskega sveta, kasneje spremenjena v mošejo, danes muzej), palače Topkapi (palača osmanskih sultanov,danes muzej z zbirkami porcelana, draguljev, orožja in drugih dragocenosti), nekdanjega Hipodroma in veličastnepodzemne cisterne Yerebatan Saray. Nočitev.
3. dan: ISTANBUL (GRAND BAZAR IN KRIŽARJENJE PO BOSPORJU)
Zajtrk in odhod na egipčansko tržnico začimb kjer so se od nekdaj prodajale začimbe iz Egipta. Sledi križarjenje po Bosporju, morski ožini med Evropo in Azijo, ob kateri se nizajo naselja z bogatimi vilami in palačami, mimo trdnjave Rumeli Hisar in pod bosporskima mostovoma. Oživele bodo bosporske legende…. In izvedeli boste zakaj se ožinaimenuje »prehod krav«! Izstopili bomo v Uskudarju na azijski strani in si ob pogledu proti Evropi mogoče privoščili pravoturško kavo…, Na evropsko stran se bomo vrnili s podzemno železnico pod Bosporjem,…. Popoldne pa boste preživeli naznameniti pokriti tržnici (Kapali čaršija) kjer se boste lahko poskusili pri orientalskem barantanju. Nočitev.
4.dan: ISTANBUL  (OB ZLATEM ROKU: FENER, BALAT, EYUP) – LJUBLJANA
Zajtrk. Predlagamo izlet v  četrti Eyup, Fener in Balat ob Zlatem rogu in z gondolo do stare kavarne kamor je rad zahajalPierre Loti, kjer boste lahko uživali v istem čudovitem pogledu na zaliv Zlati rog in na Istanbul. Veste, da je v Istanbulu tudicerkev zgrajena popolnoma iz železa? Obiskali jo bomo in se o tem sami prepričali. Za konec pa bomo obiskali še grškipatriarhat – sedež grške pravoslavne cerkve s cerkvijo sv. Jurija in z bogatimi relikvijami (ikona in relikvije Sv. Eufemije,košček križa na katerem je bil križan Jezus,…). Prevoz na letališče in ob 18.45 polet v Ljubljano. Topel obrok z vključenopijačo na letalu.

Za potovanje v Turčijo slovenski državljani potrebujemo veljavni potni list, ki mora biti veljaven še vsaj 6 mesecev od začetka potovanja 

Več o ponudbi

4EVERLIFENET, Vlado Balažinec s.p.
4EVERTRAVEL turistična agencija

Ogrinova 30
1291 Škofljica
PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana


T: +386 1 5497104, 5497105
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

  • Možna doplačila na licu mesta: vstopnine in vodenje po muzejih (Top kapi palača, Hagia Sofija, podzemna cisterna) 55€, harem v Top kapi palači 10€, križarjenje po Bosporju 25€, izlet v Eyup 30€, turški večer s folklornim programom, večerjo in omejeno količino pijače 55€,ena vožnja z tramvajem pribl.1,40€.