KUPI
cena:  499,00
vrednost:
556,00 €
popust:
10 %
prihranek:
57,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-10%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vsebuje: 
  • prevoz z visokokakovostnim turističnim avtobusom, 
  • trajetktni prevoz Piombino - Portoferrario - Piombino
  • 7x nočitev v hotelu***
  • 7x polpenzion (samopostrežni zajtrk in postrežna večerja), 
  • turističnega spremljevalca, animacijo, 
  • vodeno jutranjo vadbo (1001 gib), 
  • družabne miselne in rekreativne igre (mini olimpijada),  
  • ogled celotnega otoka - krožna vožnja po otoku Elba (mimo mestec Lacano, Marina di Campo, Cavoli, Fetovaia, Pomonte, Chiessi, Zanca in Marciana)
  • stroški cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, turističnega spremljevalca ter DDV
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 3,10€ oseba/ dan, prijavnina 14,00€,  manj kot 40 potnikov in minimalno 30 potnikov 20,00€,
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 165,00€, riziko odpovedi + 5% od vrednosti aranžmaja, zavarovanje AS s asistenco v tujini 12,20€
  • Kupon - vaucher je veljaven v terminu od 21.09. - 28.09.2019 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

"Benvenuti all'isola d'Elba"

Elba, kot mu tudi radi rečejo Napoleonov otok, je zelo gorat z razčlenjeno obalo in mnogo prekrasnimi zalivi. Ponuja nešteto možnosti za prekrasen dopust in je raj za oči. Je tretji največji italijanski otok. Najvišji vrh je Monte Campanne, ki v višino meri 1018 m. Leži v toskanskem otočju in predstavlja najpomembnejši otok, na katerem biva okoli 30.000 ljudi.

Poleg turizma sta ribištvo in vinogradništvo poglavitni vir prihodka zelo odprtih in prijaznih domačinov. Glede na naravne vire je tudi kulinarika izredna in uvrščena med najboljše mediteranske kuhinje

Po tokratnem programu našega izleta, v rednem programu in morebitnem doplačilu, boste obiskali skoraj vse znamenitosti otoka in večja mesta. Napoleonova letna residenca San Martino, južni del otoka s Porto Azzurom, romarska pot do cerkve Madonna di Monseratt, ki slovi po sliki črne Marije, najstarejša Pinija na svetu, srednjeveške ulice mesta Portoferaio, najvišja gora Monte Capanne, raziskovanje Elbinega arhipelaga z ladjico vas bodo navdušile in tako kot vse, ki so otok obiskali, ne bodo pustile ravnodušne.

Pojdite z nami in tudi vi doživite lepote prekrsanega otoka.....

Program:

1.dan: Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah, vožnja proti Italiji, mimo Benetk, Firenc, do pristaniškega mesta Piombino (628 km), kjer se bomo vkrcali na trajekt. Sledi vožnja do otoka. Namestitev v hotelu, prosto in večerja.

2.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku možnost ogleda (ob doplačilu) Napoleonove letne residence San Martino, ki je postavljena na prelepem kraju in jo obkroža čudovit park. Po ogledu nadaljevanje vožnje proti Biodola beach. Prosto za osvežitev in kopanje. Povratek v hotel, večerja in nočitev.

3.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku se bomo (ob doplačilu) odpeljali na južni del otoka v Porto Azzuro. Ogledali si bomo muzej mineralov in se z vlakcem odpeljali v bližnji rudnik. Po ogledu se bomo odpravili na romarsko pot do cerkve Madonna di Monseratt, ki leži na mogočni skali nad mestom. Znana je predvsem po sliki črne Marije. Med pohodom bomo videli najstarejšo Pinijo na svetu. V povratku si bomo ogledali še žvepleno jezerce v zalivu Capo di Arco. Prosto za kopanje in druženje na prekrasni plaži. Povratek v hotel, večerja in nočitev.

4.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku odhod (ob doplačilu) proti mestu Portoferaio. Pešpot nas bo vodila po ozkih srednjeveških ulicah, ogledali si bomo staro mestno jedro in se podali mimo velikega obzidja do Napoleonove hiše, kjer si bomo tudi ogledali notranjost le te. Sledi ogled trdnjavo še iz časa Medičejcev. Sledi prosti čas za osvežitev, nakupe in samostojno raziskovanje mesta. Povratek v hotel, večerja in nočitev.

5.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku možnost izleta (ob doplačilu) na najvišjo goro Monte Capanne (1018 nmv) s posebno nihalko - gondolo, ki je prilagojena za enega ali dva obiskovalca. Nekaj metrov, ki nas bo ločilo od samega vrha, bomo prehodili peš. Na vrhu bomo nagrajeni z nepozabnim pogledom na celoten otok in ob lepem vremenu še za celino in vso okoliško pokrajino. Pot nadaljujemo do manjšega  mesteca Marciano Marino. Prosto za raziskovanje mesteca ali pa kopanje na čudoviti plaži. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

6.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku raziskovanje (ob doplačilu) Elbinega arhipelaga z ladjico. Povratek v hotel, večerja in nočitev 

7.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku avtubusna krožnja vožnja po otoku Elba mimo mestec Lacano, Marina di Campo, Cavoli, Fetovaia, Pomonte, Chiessi, Zanca in Marciana. Ob povratku možnost obiska kmečkega turizma (ob doplačilu). Večerja in nočitev.

8.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku odhod proti mestu Portoferaio in vkrcanje na trajekt. Sledi vožnja proti Sloveniji.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 

Ponudba vsebuje:

  • 7x nočitev s polpenzionom (samopostežni zajtrk in večerja) v dvoposteljni sobi 
  • prevoz z visokokakovostnim turističnim avtobusom
  • trajektni prevoz
  • ogled celotnega otoka - krožna vožnja po otoku
  • jutranja rekreacija (1001 gib)
  • animacija
  • organizacijo programa
  • mini olimpijado
  • slovenskega turističnega spremljevalca

 

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

 
Opomba k ceni:

 TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.