KUPI
cena:  59,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več vaucherjev.
  • Cena vključuje: avtobusni prevoz z visoko turističnim avtobusom, vstopnica za zabaviščni park, turističnega spremljevalca, cestnine, parkirnine, osnovno nezgodno zavarovanje, dnevnice šoferja, organizacijo in DDV.
  • Vstopna mesta: Litija in Ljubljana.
  • Obvezna doplačila: pri manjšem številu oseb 5,00 EUR na osebo (minimalno 35 oseb)
  • Možna doplačila: riziko odpovedi 7,60 EUR na osebo
  • Popusti: Otroci do višine 1m velikosti plačajo 32,00 EUR. Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 45 oseb.
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu kupona in najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-549710401-5497105 ali 040 688488 . Ob rezervaciji navedete šifro kupona.
  • V rezervacijskem e-mailu posredujte  šifro, ime in priimek, naslov, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktno gsm številko.
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija ali nakup izleta brez posredovanega e-maila za rezervacijo ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Priporočamo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi
    (v primeru, da ni sklenjen riziko odpovedi niste upravičeni do vračila denarja tudi, če ste zboleli oziroma ste hospitalizirani pri odpovedi potovanja 10 delovnih dni pred odhodom)
  • Spremembe imen, vstopnega mesta v manj kot 48 urah pred predvidenim odhodom se zaračuna 5 €/osebo.
  • Vaucher lahko unovčite v terminih: 22.06.2019

Termin: 22.06.2019

Odhod 03.30h Litija (Športna dvorana), 04.00h Ljubljana Atlantis

Vožnja mimo Benetk, Padove in Verone do Gardskega jezera, kjer se s svojo ponudbo bohoti zabaviščni park Gardaland. Čudoviti svet domišljije nas bo razveseljeval s številnimi vrtiljaki, panoramskimi vlakci in stojnicami z nešteto sladkarijami. Svet zabave je namenjen tako otrokom kot odraslim, ki jim je tovrstna zabava užitek. Popeljali se bomo s čolni po džungli, odkrivali skrivnosti egipčanskih templjev ter podzemnih rudnikov dragih kamnov, se sprehodili po divjem Zahodu, popeljali z vlakom smrti in se ustavili v dinamičnem kinu. Novost je vlak smrti, imenovan Črna luknja. Smeh, veselje, radost in številna prijetna presenečenja nas bodo zavedli v tolikšni meri, da bomo pozabili na čas. Kljub temu se bomo vseeno morali posloviti od zmajčka Peteršiljčka, maskote Gardalanda; predvidoma ob 23 uri. Povratek domov je predviden v poznih večernih urah.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

PROGRAM ENODNEVNEGA IZLETA

Odhod 03.30h Litija (Športna dvorana), 04.00h Ljubljana Atlantis. Vožnja do mejnega prehoda Fernetiči mimo Benetk, Verone do Gardalanda.  Prosto za zabavo v Gardalandu do 18.00 ure. Zabaviščni park ponuja 4 tematske vasice in tri zvrsti atrakcij (fantazija, pustolovščina in adrenalin). Za najmlajše je poskrbljeno v deželi FANTASY KINGDOM, kjet lahko raziskujejo drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali pa se zabavajo na ostalih igralih. Vsem ostalim pa priporočamo obisk HIŠE NOROSTI, adrenalinski BLUE TORNADO, Divji zahod, TOP SPIN, ATLANTIDO, DOLINO KRALJEV z interaktivno atrakcijo Ramses, wingcoaster X-RAPTOR in pa normalno dive coster OBLIVION. (totalni vertikalni potop). Zabava za vse generacije. Ob 23.00 uri odhod proti domu.