KUPI
cena:  330,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev.
  • Rezervacijo termina na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; avtobusni prevoz, 4 nočitve v hotelu ***, 4 večerje, 3 kosila, vse vstopnine, parkirnine, cestnine, dnevnice šoferja, lokalni vodniki, slovenski vodnik, turistična taksa, organizacija izleta ter DDV.
  • Doplačila: stroški posredovanja 14,00 EUR.
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 40,00 EUR, riziko odpovedi 5% od vrednosti izleta.
  • Splošna pravila in pogoji so sestavni del aranžmaja.
  • Pred nakupom preverite proste kapacitete na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Rezervacija je potrebna takoj po nakupu kupona.
  • Vaucherja ni mogoče stornirati, možna je samo sprememba rezervacije, in sicer vsaj 14 dni pred dogovorjenim terminom, sicer se vaucher smatra unovčen.

BRACO v Zagrebu, krogle v Zavidovićih, POLETNI SOLSTICIJ NA BOSANSKIH PIRAMIDAH, Sarajevo, Titov bunker - Konjic, Medugorje, Vepric (hrvaški Lurd)
21.06.-25.06.2019
Vodenje: Suzana Clara Skamlič (piramide,Sarajevo); Ratko Šimetin (Medjugorje); Janko Kač

1.dan, petek, 21.6.2019: SLOVENIJA-BRACO ZAGREB-ZAVIDOVIĆI-SARAJEVO
Na pot se bomo podali iz Ljubljane (6:00) in iz Celja (7:00). Naša prva postaja bo Zagreb-srečanje z BRACOM na Srebrnjaku (BRACOV GLAS). Pot bomo nadaljevali v Zavidoviće, kjer je največje najdišče kamnitih krogel, ki imajo posebno energijsko moč. Tu bo tudi zgodnja večerja v naravi, nato pa se bomo podali pod PIRAMIDO SONCA, kjer bo meditacija ob sončnem zahodu. Sledi odhod v Sarajevo, kjer se bomo nastanili v hotelu.
2.dan, sobota, 22.6.2019: BOSANSKE PIRAMIDE
Ves dan bomo v dolini BOSANSKIH PIRAMID: PIRAMIDA SONCA, PIRAMIDA MESECA,PIRAMIDA ZMAJA, HRAM MATERE ZEMLJE, PIRAMIDA LJUBEZNI. Prve tri formirajo pravilen enakostranični trikotnik. Vstopili bomo tudi v LABIRINT TUNELOV-RAVNE. Tu je zaradi velike vsebnosti negativnih ionov in telesu prijazne frekvence 7,83 Hz eden najbolj zdravilnih prostorov na svetu. Starost piramid je skoraj 30 tisoč let. Poizkušali si bomo odgovoriti na vprašanje, kdo jih je gradil?. Udeležili se bomo tudi PROGRAMA ob POLETNEM SOLSTICIJU. Nočitev v Sarajevu.
3.dan, nedelja, 23.6.2019: SARAJEVO-KONJIC-MOSTAR-MEDJUGORJE
Dopoldne si bomo z lokalnim vodičem ogledali Sarajevo. Poizkusili bomo tudi znane sarajevske čevape in pite (kosilo v lastni režiji). Popoldne si bomo v Konjicu ogledali TITOV BUNKER. Pot bomo nadaljevali v Mostar (ogled) in zgodaj zvečer prišli v Medjugorje. Večerja, program in nočitev.
4.dan, ponedeljek, 24.6.2019: MEDJUGORJE
Ves dan bo namenjen programu v Medjugorju: Crnica, Križevac,... (v tem času je v Medjugorju obletnica prikazovanja Marije z bogatim programom).
5.dan, torek, 25.6.2019: VEPRIC-BRELA-SLOVENIJA
(ta dan je v Sloveniji in na hrvaškem državni praznik). Po zajtrku se bomo podali na pot proti domu. Obiskali bomo Vepric (hrvaški LURD), se spustili do morja in imeli v Breli (Makarska riviera) skromno kosilo. Pot bomo nadaljevali proti Sloveniji. V Ljubljano bomo prispeli ob cca 21.00 uri.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Ogrinova 30
1291 Škofljica PE Cesta v Mestni log 88a

T: 01-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si