KUPI
cena:  489,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu vaucherja na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vsebuje: plastenko vode, pijača dobrodošlice, sladko presenečenje, 
  • povratni avtobusni prevoz s kakovostnim turističnim avtobusom, 
  • 9 x polpenzion (zajtrk in večerja), 
  • 9 nočitev v hotelu**** 
  • ogled mesta Kotor in Trebinje z lokalnim vodičem, 
  • slovenskega turističnega spremljevalca, 
  • cestnine, parkirnine, organizacija in DDV.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,50 EUR na osebo na dan, prijavnina 14,00 EUR
  • Možna doplačila: enoposteljna soba +85,00 EUR, riziko odpovedi potovanja 25,83 EUR, soba s pogledom na morje 27,00 EUR, zavarovanje z asistenco v tujini 14,58 EUR

Čeprav je Črna gora površinsko majhna država (13.800 km2), je značilna pokrajina resnične lepote, ki jo zvesto opisuje slogan "divja lepota in raznolikosti", ki jih je težko preseči: visoke gore in globoki kanjoni, široke ravnice, hitre reke. September je idealen mesec za počitnice v črnogorskem primorju. Temperatura ozračja se čez dan giba med 24 in 28 °C, morja pa okoli 23°C. Deževnih dni je zelo malo.

Pri našem tokratnem izbranem aktivnem klubu vam ponujamo popolne septemberske počitnice . Ponujamo vam 10 - dnevno razvajanje, ki ga bomo zaradi malce daljše poti "omehčali" z zelo kakovostnim avtobusnim prevozom, s postankom, večerjo, zajtrkom in spanjem v bosanskem primorskem biseru Neumu.

Program, ki vam ga ponujamo je sestavljen tako, da si skoraj neverjetne lepote, znamenitosti in nasprotja Črne Gore, ogledate in doživite skoraj v celoti. Po programu našega izleta, v rednem delu in morebitnem doplačilu, boste obiskali skoraj vse izletniške točke južnega primorja. 

Dolina reke Neretve, bosansko obmorsko mesto Neum, južna dalmacijska hrvaška mesta, Perast, Boka Kotorska, Budva, pravoslavna "svetinja" manastir Ostrog, Skadarsko jezero, magični Lovćen, ki ga je opeval Njegoš, stara prestolnica Cetinje, Trebinje najjužnejše bosansko mesto,....smo prepričani, da vas ne bodo pustile ravnodušne. Zato enostavno predlagamo: "pridružite se nam na fantazijskem izletu!"

PROGRAM:

1.DAN: Jutranji odhod iz Slovenije in vožnja z vmesnimi postanki proti Pločam z vmesnimi postanki. Ustavili se bomo tudi v dolini reke Neretve in nadaljevali pot do Neuma. Namestitev v hotelu ter prosto za uživanje na morju. Večerja in nočitev.

2. DAN: 1001 gib. Po zajtrku se bomo odpeljali mimo Dubrovnika in naprej proti Črni Gori z kratkimi postanki. Po carinskih formalnostih nadaljevanje vožnje do Perasta, Kotorja, Budve, Petrovca na moru, do hotela. Namestitev, večerja in nočitev.
nočitev.

3.DAN: 1001 gib. Po zajtrku prosto za poležavanje na prelepi plaži. Večerja in nočitev.

4. DAN: 1001 gib. Po zajtrku prosto ali možnost izleta (ob doplačilu) do samostana Ostrog, ustanovljenega v 17. stol. in 900 m visoko vklesanega v steno. To je  največje svetišče v Črni gori. V njem počiva sveti Vasilij Ostroški, bil je čudodelec in ustanovitelj samostana. Do zgornje cerkvice Sv. Krsta se je potrebno sprehoditi, je pa vsekakor vredna ogleda. Po ogledu se bomo vrnili v hotel. Prosto. Večerja in nočitev.

5.DAN: 1001 gib. Po zajtrku Po zajtrku prosto ali možnost izleta (ob doplačilu) do Skadarskega jezera, kosilo in sledi vožnja z barko po jezeru. Prijazni domačini bodo pripovedovali o načinu življenja nekoč in danes. Po ogledu Skadarskega jezera se bomo odpeljali nazaj do hotela. Večerja in nočitev.

6.DAN: 1001 gib: Po zajtrku Po zajtrku prosto ali ogled mesta Kotor z lokalnim vodičem, kjer se bomo sprehodili po ozkih uličicah, si ogledali katedralo Sv. Tripuna in cerkev Sv. Nikole. Prosto za samostojne oglede in kavico v starem mestnem jedru. Povratek v hotel. Večerja.

7.DAN: 1001 gib: Po zajtrku Po zajtrku prosto ali možnost  (ob doplačilu) celodnevnega izleta na Lovčen, obisk stare prestolnice Cetinje in ogled dvora kralja Nikole muzeja zadnjega kralja iz slavne rodbine Petrović – Njegoš. Sledi obisk vasice Njeguši, ki je znana predvsem po njihovem tradicionalnemu pršutu, kjer si bomo privoščili malico ter vzpon do drugega najvišjega vrha planine, kjer na višini 1660 metrov stoji znameniti Njegošev mavzolej in grobnica, delo umetnika I. Meštroviča. Do njega vodi 461 stopnic. Povratek v hotel. Večerja.

8.DAN: 1001 gib: Po zajtrku prosto ali možnost  (ob doplačilu) izlet z ladjico po kotorskem zalivu mimo otoka Gospa od Škrpjela (majhen umeten otok v Boki Kotorski. Več stoletij so na mestu, kjer se danes nahaja otok potapljali zaplenjene jadrnice vojaških osvajalcev in stare odslužene barke). Vrnitev v hotel ter večerja.

9.DAN: 1001 gib. Po zajtrku odhod proti Trebinju. Ogledali si bomo staro mestno jedro z lokalnim vodnikom pod vplivom mediteranske klime, s prijaznimi domačini in z zanimivim vrvežem. Sprehodili se bomo skozi staro jedro, ki predstavlja dolgo dobo zgodovine, in hkrati občudovali številne znamenitosti iz različnih obdobij. Prosto za kosilo. Pot bomo nadaljevali do Neuma. Večerja in nočitev.

10.DAN: 1001 gib. Po zajtrku še zadnji skok v morje. V dopoldanskem času bomo zapustili Neum in se odpeljali proti Sloveniji. Prihod v Slovenijo v poznih večernih


Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30, 1291 Škofljica 

PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 

  • Ponudba vsebuje:
  • plastenko vode, pijača dobrodošlice, sladko presenečenje, 
  • povratni avtobusni prevoz s kakovostnim turističnim avtobusom, 
  • 9 x polpenzion (zajtrk in večerja), 
  • 9 nočitev v hotelu**** 
  • ogled mesta Kotor in Trebinje z lokalnim vodičem, 
  • slovenskega turističnega spremljevalca, 
  • cestnine, parkirnine, organizacija in DDV.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,50 EUR na osebo na dan, prijavnina 14,00 EUR
  • Možna doplačila: enoposteljna soba +85,00 EUR, riziko odpovedi potovanja 25,83 EUR, soba s pogledom na morje 27,00 EUR, zavarovanje z asistenco v tujini 14,58 EUR

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

 
Opomba k ceni:

 TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.