KUPI
cena:  679,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Zagreb – St. Peterburg – Zagreb, letališke in varnostne pristojbine, dodatek za gorivo, prevoz 1 kosa oddane prtljage do 23 kg in 1 kosa ročne prtljage do 8 kg in dimenzije 55 x 40 x 20 cm, prevoz letališče hotel letališče v St. Peterburgu, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah, poldnevni avtobusni ogled St. Peterburga, celodnevni izlet v muzej Fabergé in v Puškino z vstopnino v dvorec Katarine Velike, strošek lokalnih vodnikov in slovenskega vodje poti, osnovno nezgodno zavarovanje, strošek organizacije potovanja.

OBVEZNO DOPLAČILO OB PRIJAVI
, prijavnina 14 €, v slučaju manjšega števila potnikov: min 25 – 34 potnikov   30€, min 15 – 24 potnikov 100€

DOPLAČILA PO ŽELJI OB PRIJAVI: 
pridobitev ruskega vizuma in povabilno pismo 85€, prevoz Ljubljana – zagrebško letališče – Ljubljana 45€
enoposteljna soba 140€, odpovedni rizik 5% od zneska potovanja za slučaj nenadne bolezni in posledične odpovedi potovanja, zdravstveno zavarovanje z asistenco (kritje do 50.000€) 20€, 3 večerje v hotelu 60€, vstopnina v Petropavlovsko trdnjavo 8€*, križarjenje z ladjico po reki Nevi 35€*, folklorni program z večerjo in prevozom 70€*, celodnevni izlet v Peterhof z vstopnino v parke in Ermitaž z vstopnino 90€*
*CENA IZLETOV JE IZRAČUNANA NA MIN 15 POTNIKOV. PLAČILO IZLETOV OB PRIJAVI.

DOPLAČILO NA LICU MESTA:
 napitnine 15€
           

Carsko mesto ob reki Nevi in na obalah Finskega zaliva, imenovano tudi »severne Benetke«, Vas bo navdušilo s svojim aristokratskim šarmom in belimi nočmi (od sredine maja do konca julija), ko nebo potemni šele po polnoči, a somrak prehaja v jutranjo zoro….
Podaljšani vikend je kot nalašč za raziskovanje bogate ruske zgodovine in ogled dih jemajočih muzejskih zbirk.
DIREKTNI POLET  ZAGREB –  ST. PETERBURG  – ZAGREB

ODHODI: 4., 25. JUNIJ, 9. JULIJ, 20. AVGUST, 1. OKTOBER 2020

1.DAN: (LJUBLJANA) – ZAGREB – ST. PETERBURG
Zbirališče potnikov na zagrebškem letališču oz. na  odhodnem mestu v Ljubljani. Po opravljenih letaliških formalnostih odhod letala v St. Peterburg ob 14.20. Pristanek v St. Peterburgu ob 18.00 po lokalnem času. Po opravljenih formalnostih prevoz v hotel. Po želji orientacijski sprehod po mestu. Nočitev.
2.DAN: ST. PETERSBURG »SEVERNE BENETKE«
Zajtrk in avtobusni ogled mesta, ki ga je ustanovil Peter Veliki: zgradba Admiralitete, palača Stroganov, samostan Smolny, znamenita Petropavlovska trdnjava s katedralo sv. Petra in Pavla, kjer so pokopani ruski vladarji, tudi poslednji Romanovi, postanek pri križarki Aurora, katere topovski strel je sprožil Oktobrsko revolucijo leta 1917, sprehodili se bomo po najbolj znani ulici Nevski prospekt, ob kateri se nahajajo številne trgovine, restavracije in najlepše palače iz obdobja carske Rusije,… Nekaj prostega časa. Zvečer predlagamo križarjenje po reki Nevi. Nočitev.
3.DAN: ST.PETERBURG – PETERHOF IN ERMITAŽ
Zajtrk. Predlagamo celodnevni avtobusni izlet v Peterhof, poletno palačo Petra Velikega ob Finskem zalivu. Kompleks palač, parkov in vrtov v versajskem stilu, je še posebej poznan po svojih fontanah. Sprehod po parkih in vožnja do znamenitega Ermitaža, v baročnem Zimskem dvorcu, nekdanji rezidenci ruskih carjev. Ogled muzeja z več kot 3 milijoni umetnin, med katerimi se nahajajo dela Michelangela, Leonarda da Vincija, Rubensa, Rembranta, Vincenta van Gogha in mnogih drugih. Zvečer predlagamo odhod na folklorno predstavo s tradicionalnimi ruskimi plesi in pesmimi in z večerjo. Nočitev.
4.DAN: ST. PETERBURG – PUŠKINOVO, DVOREC KATARINE VELIKE – ZAGREB – (LJUBLJANA)
Po zajtrku obisk privatnega muzeja Fabergé, kjer je na ogled več kot 4000 del dekorativne in lepe umetnosti, vključno s srebrnimi predmeti, slikami, porcelanom,… Največja dragocenost pa je največja zbirka 9 imperialnih velikonočnih jajc, ki jih je ustvaril Fabergé za zadnja dva ruska carja Alexandra III. In Nikolaja II. Odhod v Puškinovo, nekoč Carskoje selo in ogled palače Katarine Velike. Ogled sijajnih dvoran in salonov, vključno z obnovljeno znamenito jantarno sobo, kjer so stene obložene z jantarjem. Ta soba predstavlja eno največjih dragocenosti palače katere prava usoda še do danes ni povsem pojasnjena. Po ogledih sledi prevoz na letališče in ob 18.50 polet v Zagreb. Pristanek na zagrebškem letališču ob 20.40.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Spar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com

 

 

POMEMBNO:
Vizum: za vstop v Rusijo je potreben vizum, ki ga lahko uredimo v agenciji. Za ureditev vizuma potrebujemo naslednje dokumente: nepoškodovan original potni list z vsaj eno popolnoma prazno stranjo, veljaven še vsaj 7 mesecev po zaključku potovanja, 1 barvno fotografijo 3,5 x 4,5 cm, ki ni starejša od 6 mesecevizpolnjen formular, podpisano pooblastilo, podpis se mora ujemati s podpisom v potnem listu,  zdravstveno zavarovanje z asistenco (kritje do 50.000€). Vse potrebne dokumente nam dostavite najpozneje 1 mesec pred potovanjem, da jih lahko posredujemo na rusko ambasado. Vizirane potne liste prejmete pri vodniku na dan potovanja.
Ob prijavi nam posredujete fotokopijo potnega lista, ostale dokumente pa najpozneje 1 mesec pred odhodom.
SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE, ki so sestavni del programa in pogodbe -voucherja, so Vam kot posebna tiskana priloga k programu na voljo na www.4travel.si