KUPI
cena:  289,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Cena vključuje:  letalski prevoz s posebnim čarterjem na relaciji Ljubljana –Pariz – Ljubljana, NAVIJAŠKA MAJICA, spremljevalec, DDV, organizacija in izvedba potovanja.
  • Obvezna doplačila: transfer s krožnim ogledom Pariza: 29 € , prijavnina 14,00 €
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu vaucherja oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro vaucherja.
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika - 4EVERTRAVEL. 
  • Vaucher lahko unovčite samo za termin 20.09.2020 (izberite termin, kateri vam odgovarja zgoraj na levi strani)
  • vaucher se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni pred odhodom. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez zavarovanja rizika odpovedi, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska.Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa

PARIZ - Tour de France »Dajmo naši - Roglič, Pogačar, Mohorič, Polanc, Mezgec «

1. dan, nedelja, 20.9. : Ljubljana – Pariz - Ljubljana

Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika Brnik ob 7.00 zjutraj. Prijava na let in poletposebnega letala proti Parizu ob 9.00. Po prihodu sledi transfer do centra mesta inorientacijski avtobusni ter peš ogled glavnih mestnih znamenitosti*. Nato nekajprostega časa za kosilo in lastno raziskovanje. Popoldan zbiranje navijačev na ulici Champs Elysees in navijanje za naše junake ob ogledu zadnjih krogov dirke po Franciji. Po končani dirki transfer na letališča in povratek proti Sloveniji. Predviden prihod na letališče Jožeta Pučnika v poznih večernih urah.


V CENO JE VKLJUČENO: letalski prevoz s posebnim čarterjem na relaciji Ljubljana –Pariz – Ljubljana, NAVIJAŠKA MAJICA, spremljevalec, DDV, organizacija in izvedba potovanja.

*Doplačila: Transfer s krožnim ogledom Pariza: 29 €

V primeru umestitve države na rdeči seznam zagotavljamo brezplačno odpoved. Povračilo izvedemo v kolikor bo Francija uvrščena na rdeči seznam po razvrstitvi NIJZ.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Splitska 5, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa in se nahajajo na tej povezavi https://www.4travel.si/sploscaronni-pogoji-in-pravila-za-potovanja.html